Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Diija @ 2009 03 26, 21:58)
Mane vis tiek prie meškiukų traukia  doh.gif  lotuliukas.gif

Na, nežinau, mane tai toks vaizdas gąsdintų blink.gif Nors kai įsižiūri, visai gi nieko tas meškiukas ir kiškiukas, netgi simpatiški, bet tie jų snukučiai pritraukti iš arti sudaro tokį įspūdį, lyg kas mane stebėtų - toks MILŽINIŠKAS bigsmile.gif Na, nei aš tokiame kambary norėčiau gyventi, nei apskritai tokio kambario savo namuose norėčiau - bijočiau ir užeit į jį bigsmile.gif
Atsakyti
Na nemanau, kad tie dideli meškučiai gera idėja vaikų kambariui doh.gif Visi tie giga motyvai ant sienos vaikų kambariui nelabai, visų pirma - vaikas gali nejaukiai jaustis prie "draugo" didesnio už save, antra- jie greitai atsibos. Jau geriau tapetas su smulkiu raštu, kad kuo įvairesnių dalykėlių būtų pavaizduota, kad kiekvieną dieną vaikas galėtų atrasti kažką naujo bigsmile.gif Kaip kad tos mac mašinytės...
Jei norit, kad didelių remontų nereiktų vaikiukui augant - sienas palikti lygias, o dekoruoti lipdukais - vaiko numylėti personažai augant keičiasi, lipdukus pakeisti taip pat labai lengva - kūdikėliui klijuojat meškučius, zuikučius, vėliau pakeičiat į teletabius, barbes, vorus ir kt. Dar vėliau į kokio mėgstamos žvaigždės, muzikanto ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
O tie lipdukai lengvai nusilipina? Nesugadina sienos?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 26, 23:39)
nematau foto  4u.gif  blush2.gif  nerodo ir pagal nuorodą  blush2.gif

Vakar dar rodė. Per imageshack.com įkeltos fotkės per kažkiek laiko dingsta. Praeitoje temoje 30-am psl. jos buvo (Lilijana buvo įkėlusi).
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 26, 20:19)
Dabar mano sūneliui 9mėn. Kol įsikelsim į namą bus jau daugiau nei metukai... iškilo abejonės - kiek ilgai vaikui bus prie širdies toks leliukiškas kambaro stilius su meškučiais ir asiliukais?  g.gif  biggrin.gif kad nereiktų po metelių daryt vėl remonto...  doh.gif

Va va man ir labai sunku apsisprest del kambariuko savo suneliui. As prie fototapetu esu pasimetus, mums dabar 2 metai bus, kol issikelsim bus kokie 2.5- 3 tai labai sunku kas jam paiks numatyt g.gif Na meskiukai visokie man labai grazu, bet jau atmetem tuos variantus nes jis tikrai jau per didelis, dabar sustojau ties Ratai personazo fototapeto, o gal galvoju is vis koki neutralu .... g.gif Nes labai jau greit tie vaikai auga, issivaizduoju dabar siuolaikini pirmokeli tai sakys mama plesk ta fototapeta, juk as ne leliukas doh.gif doh.gif
QUOTE(jeila @ 2009 03 26, 21:45)

taip kainos nemenkos(nors ziurint su kuo lyginsi...),bet uztat kokybe  thumbup.gif  ant tu sedmaisiu ir mano vyras megsta pasiremt ir vaikam jie mieli...

na jo tie sedmaisiai tai labai fainai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Tie didžiuliai piešiniai, kaip meškino galva pvz., tikrai gali versti jaustis nejaukiai, manau. Nebent kambarys labai labai didžiulis. O mažame kažkaip man nea schmoll.gif
Dėl primargintų leliukiškais piešinukais sienų, mano nuomonė tokia: pati nedaryčiau 4u.gif Man labiau patinka tiesiog dažytos sienos, gal skirtingomis spalvomis viena kita. Tie piešiniai labai greitai atsibosta. Geriau pripirksiu daug didelių minkštų žaislų ir kitokių vaikiškų detalių, kurias bet kada galima išnešti 4u.gif Aišku, čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 26, 21:11)
na, ar niekas nepamenat man tos foto kur lovytė su spintele prie lango  unsure.gif  neryte, tu man rodos dedi tuos grožius  4u.gif

turbut ne as nes nepamenu tos lovytes g.gif

QUOTE(Renna @ 2009 03 27, 09:10)
Na nemanau, kad tie dideli meškučiai gera idėja vaikų kambariui  doh.gif Visi tie giga motyvai ant sienos vaikų kambariui nelabai, visų pirma - vaikas gali nejaukiai jaustis prie "draugo" didesnio už save, antra- jie greitai atsibos. Jau geriau tapetas su smulkiu raštu, kad kuo įvairesnių dalykėlių būtų pavaizduota, kad kiekvieną dieną vaikas galėtų atrasti kažką naujo  bigsmile.gif Kaip kad tos mac mašinytės...
Jei norit, kad didelių remontų nereiktų vaikiukui augant - sienas palikti lygias, o dekoruoti lipdukais - vaiko numylėti personažai augant keičiasi, lipdukus pakeisti taip pat labai lengva - kūdikėliui klijuojat meškučius, zuikučius, vėliau pakeičiat į teletabius, barbes, vorus ir kt. Dar vėliau į kokio mėgstamos žvaigždės, muzikanto ir t.t.  mirksiukas.gif

del lipduku sutinku drinks_cheers.gif labai gera isdeja, mes turim dabar mike pukuotuka su draugais, kai atsibos ir jau nores ko kito, nulupsim ir galvosim kazka naujo

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 27, 09:15)

jei kokybiski tikrai gerai nusilupa nepalikdami jokiu zimiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 27, 10:15)

Tikrai gerai nusilupa - išbandyta biggrin.gif

Vaikučiams mėgstantiems "papiešti" ant sienų - praktiškiausia išdažyti kambari kokybiškais plaunamais dažais, dekoruoti lipdukais, visokiomis mielomis smulkmenėlėmis 4u.gif Aišku, tapetai gal kiek jaukiau ir mieliau atrodo, bet kaip uždrausti vaikui savo kambaryje prie jų artintis, nes "ne duok Dieve" jis ten kažką nuplėš, apipaišys... Dažnai mamytės įsirengia vaikų kambarius kaip gražu joms, o ne kaip patiktų pačiam vaikui, ar būtų praktiška. biggrin.gif
Negaliu klausytis, kaip mama bara vaiką "va nupirkau tau kilimą gražų, kuris taip brangiai kainavo, o tu jį ištepiai flomasteriu... daugiau tau nieko nepirksiu!" biggrin.gif
Atsakyti
o man labai patiko ideja, kai buvo viena siena ar dalis jos isklijuota, iskalta, net nezinau kas ten per medziaga tokia kaip rasoma lenta thumbup.gif

arba sitas su plokste
user posted image
user posted image

aisku grazaus vazido nepriduoda, bet isivaziduoju kaip smagu vaikams paisyti ant baltu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 27 kovo 2009 - 10:15
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 10:54)
jei kokybiski tikrai gerai nusilupa nepalikdami jokiu zimiu thumbup.gif

O kur yra pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 27, 10:13)
O kur yra pirkti  ax.gif

as pirkau PL

sitas variantas kasdienai gal perryskus, bet paziureti visai grazu biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
keletas detaliu
user posted image

user posted image

Papildyta:
stai kazkurios issirinkas tepatas kitoj aplinkoj
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 27, 11:13)
O kur yra pirkti  ax.gif

Aga ir man sitas klausimas rupi g.gif
PL tai PL, bet kur? tapetu parduotuvej, dailes, tipo "senukai" ar dar kai kur?
O gal tokiu kas el.parduotuvej esat pirke? smile.gif
Atsakyti