QUOTE(Betule @ 2009 03 01, 18:29)
Ar jūs kasdien susitinkat, susiskambinat? Jei taip, tai gali pradėti galvoti, kad gal kažkas ne taip.
Ar pirmą kartą jis taip dingo?
dingo pirma karta. Viskas ok, atsirado pats po dvieju paru

Parase, kad pasiilgo. Ilgai galvojau, ka jam atrasyti. Pasiilgau jo taip pat, bet su tuo dingimu jo pradejo virpet toks baimes jausmelis, nenoriu prarast jo.
Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2009 03 02, 12:05)
Neklausiau jo, kur jis buvo. Manau paklausdama dar labiau ji ipareigociau, suvarzyciau jo laisve. Ar ne taip? Manau kad jis pats turetu man pasakyti, kodel buvo dinges. O jeigu nesako..
Tiesa, suzinojau kad ta viena vakara buvo isejes su draugais i kluba.
Mes bendraujam dar kokie 2-3 men. Manau nieko blogo, jei kart nuo karto iseinam kur atskirai, kartais ir man toks noras kyla, ir iseinu

Tik as visada pasisakau.. Ka manot?
Papildyta:
QUOTE(Baniukas @ 2009 03 02, 15:23)
manau,kad jam tuo metu būna kai kas svarbiau už tave,pabandyk padaryti ir tu taip,kažin ar jam patiks,o gal jis net nepastebės
Na kai jam pasakau, kad sivakar einu su draugemis i kluba, tai jis visada palinki gero vakaro, smagiai pasisokt, bet niekada nesulaiko, ar nebumba, kad kaip as taip be jo

Nors ta vakara rasineja sms kas pusvalandi, "tikrina ar as dar online gal"
Kazkaip nenoriu riboti zmogaus laisves. Pati megstu laisve, ir man kaip moteriai daznai reikia laiko pabuti vienai. Tik ta laika as daznaiusiai skiriu visokiem pasigrazinimam, pasitrinimam po parduotuves su draugemis, relaxui, sportui ir t.t. Bet visada pasisakau, kur esu ir kiek truksiu, ir man keista, kai zmogus dingsta siaip sau.
Todel ir uzvedziau tema, ar taip buna daug kam, ar tik man vienai taip pasitaiko..
Ir jau tiek tu draugysciu buta, ir tiek tu klaidu, kad jau norisi aiskumo, konkretumo..
Ir buta taip, kad vaikinai jeigu dingsta, ar jausdavau atsalima is ju, visada stengdavausi kazkaip gelbeti draugyste, bet ne vienos iki galo taip ir neisgelbejau. Dabar sis zmogutis man toks svarbus, kad bijau sudirbti viska..
Bet cia apie mane.
Galim padiskutuoti bendrai ta tema gal

Kaip jums buna?