Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikinams reikia laiko pabūti atskirai?

Atskirai pabuti ne tik vaikinams, bet ir merginoms butina. Turime tokiu vakaru kas savaite, kai jis zaidzia krepsini su draugais, paskui isgeria alaus, pasisneka. As lygiai taip pat einu sportuoti, susitinku su draugemis, vaziuoju apsipirkti ir t.t.
Bet tokiu dingimu kaip kelios dienos tai nesuprantu ir netoleruociau. Niekad taip nebuvo ir, labai tikiuosi, nebus schmoll.gif MB visad grizta namo.
Atsakyti
na atskirai kartais reikia pabuti, bet pries tai turetu pasisakyti, kad kazkur isvyksta su draugais ar panasiai, o taip dingt kaip niekas niekur ai man kazkaip negrazu...
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2009 03 01, 15:47)
Sveikos  4u.gif
žodžiu susidūriau su tokia problema.
O gal greičiau situacija, kai nežinau kaip elgtis. Ar būna jums taip, kad bendraujat su vaikinu, nesvarbu kiek laiko, bet jis staiga ima ir dingsta kelioms dienoms. Jokių žinučių, skambučių, nieko.
Jeigu būna, kaip į tai reaguojat? Skambinat pirma? Ar irgi tylit, kol jis pats atsiras? Ar einat kaip nors per alpinkui?
Nežinau ką galvoti tokioje situacijoje. Ar čia jau kažkas negero gali būti, ar čia tiesiog jo normalus noras pabūti atskirai.
Gal padiskutuokim ta tema?

O nei žinučių nerašo,kad rami būtum g.gif .Mano vyras kai draugavome ir taip darydavo,bet tada mobiliųjų neturėjome.Jam tai atrodydavo normalu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Martelė @ 2009 03 03, 18:54)
O nei žinučių nerašo,kad rami būtum  g.gif .Mano vyras kai draugavome ir taip darydavo,bet tada mobiliųjų neturėjome.Jam tai atrodydavo normalu  blink.gif

vat man sitai irgi keistai pasirode smile.gif
tikrai nei as, nei MB netoleruotumem, jei vienas ar kitas dingtumem keliom dienom doh.gif
nu mes ir ne du menesius kartu.. blush2.gif gal cia, kad dar jie tiek nedaug, tai vaikinas dar leidzia sau ta.. blush2.gif
Atsakyti
Viskas labai priklauso nuo poros,ju santykiu, tarpusavio supratimo,nuo ju bendros buities...ir pan. as pabuvimo atskirai isvis nesuprantu,tiesiog reikia ieskoti kitos iseities...
Atsakyti
Norėčiau kad pakomentuotumėt ir mano situacija. Draugaujam daugiau nei 3 metus. Metus gyvenam kartu, tačiau prieš Kalėdas buvom išsiskyrę būtent dėl to noro pabūti vienam. MB pasiutusiai užsiėmęs žmogus, veiklos iki kaklo turi, tad dėmesio man ir šiaip stinga, tačiau kažkur lapkričio mėn. jam vis užplaukdavo noras pabūti vienam, arba su draugais. Tam aišku neprieštaravau, natūralu, kiekvienam savo asmeninės erdvės reikia. Tačiau norėjosi žinoti kada griš ir panašiai(visgi kartu gyvenam) Viena sakydavo, kita darydavo(aišku tai ne dienų o valandų skirtumas..) Skandalų rodos nekėliau, tačiau tai, kad esu nepatenkinta tikrai parodžiau. O vėliau viena savaitgalio rytą nubudau ir neradau jo namie- išvažiavo į pajūrį mat, vėl dėl to noro pabūti vienam ir viską susidėlioti į vietas. Į skambučius/sms neatsakinėjo. Tąkart rimtai sunerimau ir viskas taip išsirutuliojo kad išsiskyrėm. Dviems mėnesiam. Ilgiau neištvėrėm atskirai. Dabar vėl gyvenam kartu, bet paniškai bijau kad vėl užeis noras pabūti vienam.Ir nesuprantu ar čia lūžis mūsų santykiuose po tų pirmųjų 3 metų įvyko, ar jam tikrai tiesiog reikėjo viską galvelėje susidėlioti dėl darbų ir veiklų gausos.Kalbėti bandžiau, bet šituo klausimu jis nelabai šnekus. Sako dabar vienam nesinori pabūti, tačiau kaip bus vėliau nežinia. Taigi, esu kiek pasimetusi..
Atsakyti
Aš matyt esu per daug senamadiška ir kategoriška, bet tokių pabuvimų atskirai ir pagalvojimų nesuprantu.

Aš toleruoju, kai mano vyras susitinka su draugais ar užeina su bendradarbiais alaus išgerti ar kitų pramogų. Tačiau tai trunka vieną vakarą ir nesitęsia parom. Be to, mane informuoja, kur eina ir kada planuoja sugrįžti. O prieš informavimą dar paklausia, ar aš nesupyksiu. Kai draugavome, taip pat pasakydavo, jeigu planuodavo vakarą be manęs. Tačiau niekaip negalėčiau suprasti jeigu vaikinas, sugyventinis, ar vyras tiesiog nuspręstų praleisti savaitgalį be manęs, o juo labiau jeigu paslapčia nieko nesakęs dingtų.

Turėjau ir aš su exu panašios patirties, kai reikia pagalvoti, pabūti vienam, susidėlioti mintis ir .t.t. Čia tikrai kvepia ne labai gerais dalykais. Man atsibodo tas jo galvojimas, todėl problemą išprendžiau taip, kad daugiau jam minčių dėliotis netektų.

Jiegu noriu būti su žmogum, aš negalvoju, aš būnu.
Atsakyti
Vienas iš mano ex'ų mėgo tokius 'bairiukus' ir prie gero tai tikrai neprivedė. Jeigu žmogus blaškosi, nėra tikras - nemanau, kad kas doro ir beišeis iš tokių santykių :-) O jeigu ir būna, jog susivokia tai čia man atrodo tik vienetai.
Mano suvokimas toks, kad nereikia jokių pailsėjimų ir pan. Pamąstai ir atsigulęs į lovą prieš miegą apie daugelį dalykų - negi geriau susivokti padėtų pajūrys ar vakaras draugų kompanijoj? Pff..juk tai jausmai. Suvokimas dažniausiai ateina kai kalbiesi su tuo žmogum, dėl kurio ir kyla kažkokios mintys neduodančios ramybės. Na nežinau, mano nuomone dingimai ir apmąstymai vienumoje tik išsisukinėjimas ir nieko daugiau :-) O privati laisvė, pasibuvimas vienam tai nieko blogo. Nebūtina skaudinti mylimojo ar šiaip simpatijos dėl privataus laiko leidimo.

ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2009 03 05, 14:14)

Jiegu noriu būti su žmogum, aš negalvoju, aš būnu.

Nerealiai gerai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nieko gero tokie dingimai. Jei jau esate pora, jis turėtų tau pranešti, kad nesusitiksite kelias dienas ar pan. Tiesiog paprasčiausiai turi paaiškinti kuo bus užimtas. Jei dingsta nei iš šio nei iš to, manau tai rodo, kad žmogus nėra atsakingas ir tiesiog daro ką nori ir jam dzin ką galvoja ir kaip jaučiasi šalia jo esantis žmogus.
Atsakyti