QUOTE(diora @ 2007 09 17, 10:19)
būtinai parašyk, gal ir mes ką pritaikysim nauja
ne į temą biški..
labai paprastučiai, bet skanučiai grybų kotletukai vyrui į darbą..
labai gerai jei liko nuo vakar virtų ryžių, o jei ne, tai teks išvirti ir atidėt
1 STIKLINĖ (JAU VIRTŲ!!) RYŽIŲ
0.5L (PUSLITRIUKAS) MARINUOTŲ GRYBŲ
1 SVOGŪNAS
1 ŽALIAS KIAUŠINIS
2 VALGOMIEJI ŠAUKŠTAI KRAKMOLO
MALTŲ JUODŲ PIPIRIUKŲ
MALTŲ DŽIUVESĖLIŲ

pakepinam svogūną.. perplaunam šaltu vandeniu marinuotus grybus ir sumalam mėsmale juos kartu su ryžiais ir su pakepintu svogūnu.. įmušam kiaušinį, papipirinam ir gerai išmaišom su šaukštu gautą masę tada dedam krakmolą ir vėl išmaišom.. įkaitinam keptuvę su aliejum.. atsargiai imam šaukštą kotletukų masės ir dedam į maltus džiuvesėlius, rankom atsargiai imam ir formuojam kotletuką džiuvesėliuose apvoliodamos.. dedam į įkaitintą keptuvę.. (dedam į džiuvesėlius su šaukštu nes masė lipni).. kepam iš abiejų pusių pakol apskrus.. kotletukai gaunas plokšti ovalo formos.. Tikrai skanūs.. prie kokių bulvikių..

Jei jau MB neišbrokavo, reiškias skanūs