šiuo metu įsidedu į plastikinį indelį arba puslitrinį stiklainį ir apvynioju laikraščiais ir į maišelį, per pietus maistas būna šiltas, ne karštas, bet ir ne šaltas
šiandien turiu blynelius su mėsa
Na, ką tik supietavau savo lauknešėlį. Ryte į troškintuvą sumečiau keletą tarkuotų morkų, porą bulvių įpjausčiau, kopūstėlio ketvirtį, patisoną, česnako skiltelę, įpyliau alyvuogių aliejaus (iš Kretos dar atsivežto), viskam sugaišau 10 min. max., viską uždengiau dangčiu, patroškinau (kol duše buvau, pasidažiau ir papusryčiavom išsitroškino) , tada dar įmečiau pjaustytą pomidorą ir porą dešrelių įpjausčiau, dar užkaitinau, ir - į indelį, indelį į RIMI termosą. Tai papietavau NEREALIAI skaniai ( savikaina tai max. 2,5 LT, ir tai tokia didelė, nes daržovės ekologiškoje mugėje pirktos ir dešrelės brangiausios) ir dar vakarienei šeimai bus.
Kai toks troškinys, tai net sriubos nebereikia
Skanaus visoms pietaujančioms.
Kai toks troškinys, tai net sriubos nebereikia

Skanaus visoms pietaujančioms.

Kurmiuke, gal tu zinai kaip pasigaminti kopustu salotas, tokias kaip tradiciskai buna kavinese....
Kiek supratau ten sutarkuota kopustai ir morkos...bet ar aliejum uzpilti ,ar ne? Lyg ir neuzpilta...
Man jos siaubingai skanios!

Man jos siaubingai skanios!

QUOTE(mereveja @ 2007 10 11, 11:21)
Nevalgau net salto
Pas mus matai daug klientu vaiksto, salia kitas bendradarbis sedi (kuris niekur niekad neiseina net 5 min) - tai nejauku man valgyti net sumustinuka
Oi...pas mus darbdavys - visai ne koks
O siaip daugumoje imoniu yra vietele skirta pavalgyti? 

Oi...pas mus darbdavys - visai ne koks

pas mus yra virtuvele, bet tokia mazute, kad valgau prie kompo

gerai, kad tavo mama netoli

sia savaite laukneselyje pas mane buvo virta vista - su ryziais, kitom kruopom, juros kopustais, grudeta varske

Dar yra toks skanus su pomidoru padazu zuvies gabalas konserve, lyg ir Baltijos delikatesai gamina. Juo gelbejuosi, kai neturiu nieko kito MB i darba iduot

As tai dazniausiai kai MB ruosiu pietu dezute, tai idedu:
Vistienos gabaliukus (yra tokie Rimi "Kopu", ir pigus ir skanus), bulvytes, darzoves
Dabar jau ir sau gelesiu pasidaryti
Vistienos gabaliukus (yra tokie Rimi "Kopu", ir pigus ir skanus), bulvytes, darzoves

Dabar jau ir sau gelesiu pasidaryti

greitai ir as grisiu i savo darba,labai vertinu siltus ir socius pietus, tad ''rimi'' nuziurejau termosiuka, kan nebereiketu plasmasiniuose indeliuose nestis, o jis kaip tik tokio dydzio ir plocio (kotletukas ir pora bulviu tikrai tilps), o idejus i placiaja rankine paskesta

QUOTE(ritmetelis @ 2007 10 16, 19:16)
greitai ir as grisiu i savo darba,labai vertinu siltus ir socius pietus, tad ''rimi'' nuziurejau termosiuka, kan nebereiketu plasmasiniuose indeliuose nestis, o jis kaip tik tokio dydzio ir plocio (kotletukas ir pora bulviu tikrai tilps), o idejus i placiaja rankine paskesta 

O gal galit parodyt kaip tas termosiukas atrodo?

Nu ta prasme įsimetus į tašę niekas neišbėgs ar reik saugot kaip ir paprastą plasmasinį indelį?

pati jo nebandziau, tik ciupinejau
, jis kaip ir visi termosai, tik mazesnis ir platesnis, yra du dangteliai virsutinis uzsukamas, o apatinio dabar neprisimenu, bet kai busiu "rimi " pasitikrinsiu ir nusipirksiu

na su mano pietumis darbe viskas baikta,bet kol dirbau tai buvo tikras galvos skausmas,gerai jai kas likdavo nuo vakarienes o jai ne tai kentejo pinigine nes dirbau vos ne parduotuveje tai kai uzsimanidavau ko tai ir maunu i parduotuve uztat po gimdimo ir liko kokiu 15 kkg

o as nepamaciau Rimi nei vieno tinkamo termoso, teko pirkti turguje.
QUOTE(katutis @ 2007 11 06, 10:39)
o as nepamaciau Rimi nei vieno tinkamo termoso, teko pirkti turguje.
papasakok kokį ir kur pirkai?