Įkraunama...
Įkraunama...

Lauknešėlis į darbą

šiuo metu įsidedu į plastikinį indelį arba puslitrinį stiklainį ir apvynioju laikraščiais ir į maišelį, per pietus maistas būna šiltas, ne karštas, bet ir ne šaltas
šiandien turiu blynelius su mėsa
Atsakyti
Na, ką tik supietavau savo lauknešėlį. Ryte į troškintuvą sumečiau keletą tarkuotų morkų, porą bulvių įpjausčiau, kopūstėlio ketvirtį, patisoną, česnako skiltelę, įpyliau alyvuogių aliejaus (iš Kretos dar atsivežto), viskam sugaišau 10 min. max., viską uždengiau dangčiu, patroškinau (kol duše buvau, pasidažiau ir papusryčiavom išsitroškino) , tada dar įmečiau pjaustytą pomidorą ir porą dešrelių įpjausčiau, dar užkaitinau, ir - į indelį, indelį į RIMI termosą. Tai papietavau NEREALIAI skaniai ( savikaina tai max. 2,5 LT, ir tai tokia didelė, nes daržovės ekologiškoje mugėje pirktos ir dešrelės brangiausios) ir dar vakarienei šeimai bus.

Kai toks troškinys, tai net sriubos nebereikia smile.gif

Skanaus visoms pietaujančioms. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 12 spalio 2007 - 11:10
Kurmiuke, gal tu zinai kaip pasigaminti kopustu salotas, tokias kaip tradiciskai buna kavinese.... biggrin.gif Kiek supratau ten sutarkuota kopustai ir morkos...bet ar aliejum uzpilti ,ar ne? Lyg ir neuzpilta... g.gif

Man jos siaubingai skanios! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 12 spalio 2007 - 14:01
QUOTE(mereveja @ 2007 10 11, 11:21)
Nevalgau net salto verysad.gif  Pas mus matai daug klientu vaiksto, salia kitas bendradarbis sedi (kuris niekur niekad neiseina net 5 min) - tai nejauku man valgyti net sumustinuka verysad.gif 

Oi...pas mus darbdavys - visai ne koks  blush2.gif  O siaip daugumoje imoniu yra vietele skirta pavalgyti? g.gif

pas mus yra virtuvele, bet tokia mazute, kad valgau prie kompo blush2.gif Bet ofise beveik "mada"i darba maista nestis, tai is bendro vaizdo neiskrentu ax.gif O mikrobange, kai senoji sugedo, parupino vadove thumbup.gif wub.gif

gerai, kad tavo mama netoli 4u.gif

sia savaite laukneselyje pas mane buvo virta vista - su ryziais, kitom kruopom, juros kopustais, grudeta varske bigsmile.gif

Dar yra toks skanus su pomidoru padazu zuvies gabalas konserve, lyg ir Baltijos delikatesai gamina. Juo gelbejuosi, kai neturiu nieko kito MB i darba iduot thumbup.gif

Atsakyti
As tai dazniausiai kai MB ruosiu pietu dezute, tai idedu:

Vistienos gabaliukus (yra tokie Rimi "Kopu", ir pigus ir skanus), bulvytes, darzoves ax.gif

Dabar jau ir sau gelesiu pasidaryti thumbup.gif

Atsakyti
greitai ir as grisiu i savo darba,labai vertinu siltus ir socius pietus, tad ''rimi'' nuziurejau termosiuka, kan nebereiketu plasmasiniuose indeliuose nestis, o jis kaip tik tokio dydzio ir plocio (kotletukas ir pora bulviu tikrai tilps), o idejus i placiaja rankine paskesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritmetelis @ 2007 10 16, 19:16)
greitai ir as grisiu i savo darba,labai vertinu siltus ir socius pietus, tad ''rimi'' nuziurejau termosiuka, kan nebereiketu plasmasiniuose indeliuose nestis, o jis kaip tik tokio dydzio ir plocio (kotletukas ir pora bulviu tikrai tilps), o idejus i placiaja rankine paskesta smile.gif

O gal galit parodyt kaip tas termosiukas atrodo? 4u.gif Ar jis sandariai užsidaro? ax.gif
Nu ta prasme įsimetus į tašę niekas neišbėgs ar reik saugot kaip ir paprastą plasmasinį indelį? unsure.gif
Atsakyti
pati jo nebandziau, tik ciupinejau smile.gif , jis kaip ir visi termosai, tik mazesnis ir platesnis, yra du dangteliai virsutinis uzsukamas, o apatinio dabar neprisimenu, bet kai busiu "rimi " pasitikrinsiu ir nusipirksiu 4u.gif
Atsakyti
na su mano pietumis darbe viskas baikta,bet kol dirbau tai buvo tikras galvos skausmas,gerai jai kas likdavo nuo vakarienes o jai ne tai kentejo pinigine nes dirbau vos ne parduotuveje tai kai uzsimanidavau ko tai ir maunu i parduotuve uztat po gimdimo ir liko kokiu 15 kkg blush2.gif
Atsakyti
buvau vakar hyper rimi savanorių
tai buvo termosai geltoni, raudoni ir mėlyni po 23 Lt
labai jau dideli, ypač ta viršutinė dalis, kaip suprantu galima sriubai panaudoti, bet aš nenoriu neštis sriubą, o tik antrą patiekalą
apatinės dalys labai jau mažos talpos, tai ir nepirkau
Atsakyti
o as nepamaciau Rimi nei vieno tinkamo termoso, teko pirkti turguje.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 11 06, 10:39)
o as nepamaciau Rimi nei vieno tinkamo termoso, teko pirkti turguje.

papasakok kokį ir kur pirkai?
Atsakyti