Visuomet nešuosi maistą į darbą. Darau tai dėl dviejų priežasčių: 1. iš namų atsineši tai, kas patinka, ir žinai, ką valgai, 2. labai susitaupo (pas mus kavinėj vien sriuba kainuoja 6 lt., karštas nuo 12 lt

, o aplink, kur pigiau, tai toks prastas maistas, kad net 9 lt. už kompleksą ranka nekyla mokėt

)
Pas mus irgi nėra virtuvėlės, o man būtinas šiltas maistas, nes esu skrandininkė

. Klausimą išsprendžiai elementariai. Nusipirkau HYPER RIMI tokį kvadratinį termosą maistui su trimis užsukamais indeliais (kainavo apie 13 lt). Tai ryte tereikia iš vakaro pagamintos sriubos ir karšto pasišildyt ir įsidėt ( o kartais tai iš vis, ryte, tik atsikėlus, įmetu vištos kulšelę arba pačios pagamintų šaldytų mėsos kukulių, arba mėsos gabaliuką į puodą, kol maudausi, puošiuosi, rengiu vaiką ir šeimai pusryčius pateikiu, visa tai išverda, dar įberiu ryžių, makaronų, patarkuotą morką (arba virtų burokėlių iš anksto virtų, aišku)) ir paprasti bet labai sveiki pietūs keliauja į termosą.
Galiu pasakyt, kad nauda visokeriopa - valgau šviežią ir tikrai gerą , suderintą maistą, visada šiltą, kontroliuoju svorį ( per metus taip atsikračiau 7 kg

) ir dar krūvą pinigų sutaupau

Laiko tikrai tas ruošimas užima juokingai mažai...
Kartais, aišku, tingisi, bet kai pagalvoju, kad už pietus reiks suplot apie 18 lt., ir dar neskaniai valgyt, tai tinginys iš karto praeina