
Kaip manot ar quickshefas susmulkintu zuvi iki farso kotletams?

QUOTE(TUSINA @ 2009 03 13, 22:30)
Kažkada bandžiau - nesigavo. Gal ir nuo žuvies priklauso, bet man labai apsivėlė peiliukai

QUOTE(TUSINA @ 2009 03 13, 22:30)
ir man nesigavo
QUOTE(Dusetelle @ 2009 03 13, 20:09)
Beje,ar zinot,kad tuperwario induose medus nesukieteja?
Tikrai taip! Tik reik supilstyt sviezia
.Tad vel laukiu vasaros 

Tikrai taip! Tik reik supilstyt sviezia


Tikrai taip


QUOTE(rosee @ 2009 03 12, 16:35)
malu juodgrūdės, kalindži, ožragės, krapų sėklas, pankolį, indišką kuminą, cinamono lazdeles ir t.t.
Dar darau tokį sveikuolišką mišinuką visiems gyvenimo atvejams iš 4 prieskonių, kurį prieš naudojant pakepinu ghi svieste, kad atsiskleistu visas aromatas
Turiu du malūnėlius ir abu
, geriau būčiau prieskonines už tą sumą nusipirkus. Bet tai nereiškia, kad jie blogi, tiesiog man asmeniškai jie "neprilipo"
Dar darau tokį sveikuolišką mišinuką visiems gyvenimo atvejams iš 4 prieskonių, kurį prieš naudojant pakepinu ghi svieste, kad atsiskleistu visas aromatas

Turiu du malūnėlius ir abu

Rosee o kur pvz galima po to deti pokepintus preskonius?kaip cia viskas atrodo)ir as noriu padaryt

QUOTE(rosee @ 2009 03 12, 20:19)
jau pamiršai
, esu baigusi Sveiko maisto gaminimo kursus Natūralaus gydymo centre, ten ir mokino
ir šiaip visokių gerų dalykėlių
.



Apie gerus dalykelius PRASOME placiau

Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 03 14, 00:02)
Tikrai taip
Įskilo stiklainis ir perdėjau pernykštį medų į optimum indelį. Dabar medų galima lengvai su šaukštu kabliuot 




QUOTE(Ulitka @ 2009 03 13, 23:08)
Rosee o kur pvz galima po to deti pokepintus preskonius?kaip cia viskas atrodo)ir as noriu padaryt
Ulitka, aš tau, kai turėsiu daugiau biskį laiko, parašysiu į AŽ



Šiaip tai apie prieskonius be E, jų derinimą mes su merginomis esame daug rašę prieskonių tėmelėje.
Na su tuo medumi jūs čia ir mane suintrigavote, bandysiu ir aš į Optimą įpilt, bet štai galvoju, gal nebus patogu į kavą kaskart semti

QUOTE(TUSINA @ 2009 03 13, 11:10)
Turiu sviestine tik nezinau kokio kietumo sviestas joje buna? Tepamas ar kietas?

QUOTE(Burbuliuks @ 2009 03 13, 11:14)
man tai kietokas jis būna... reikia kokias 5-10 min palaikyti išėmus, kad tepti galėčiau...
jau staigiai vaikui sumuštinio su sviestu neužtepsi, reikia margariną traukti 


Jau ir aš galiu savo nuomonę išsakyti, sviestine įsigijau ir naudojuosi ir visom keturiom tik už TW sviestinukes!

Iki šiol nusipirkusi sviestą jį naudodavau laikydama tame pat įpokavimo poperėlyje, kas būdavo nepatogu, išimtas sviestas iš šaldytuvo žinoma atšildavo, bet jį pjaunant kiekvieną kartą ant įpokavimo popierėlio vis likdavo daugiau ir daugiau prikibusio sviestuko, kas iki sunaudojimo pagelsdavo, nebebūdavo toks išvaisdus, o jį nugrandžius ir užtepus skonis tai tikrai nekoks būdavo. Sviestas laikomas sviestinėje neigauna jokio pašalinio kvapo. O dėl jo kietumo kai kas iš šeimos net jo netepdavo, laiko neturėdavo laukti kol jis bus tepamas, nebyrės, nelūžinės ir tt.Sušala tikrai mažiau, o ir išėmus nereikia tiek laukti kol galėsim tepti, užtenka išimti iki sėdant prie pusrytėlių stalo prieš 3min ( specialiai žiūrėjau laiką

Mano nuomonė vienareikšmė: gražu, patogu, naudinga...
Šiandien su dukra ruošiamės "mokintis" padal seną, gerą receptuką picą kepti, man tai nenaujiena, o ji nori draugus nustebinti.
Krokodilas.

Krokodilas.

Vakar išbandžiau naująją kepimo formą - kepiau varškės apkepą
Kai "išverčiau " į lėkštę - kai prabangus pyragas gavosi
Tik ją išplovus padžioviau, tai šiandien perploviau, mkažkokia "plėmais"
Bandysiu šiandien joje zuikį kepti. Įdomu gausis ?


Tik ją išplovus padžioviau, tai šiandien perploviau, mkažkokia "plėmais"
Bandysiu šiandien joje zuikį kepti. Įdomu gausis ?

Labas rytas
mano speedChefas ir jau keistas
man srėgis sutrūkinėjo kur rankenėlė įsisukt turi (abi su vadove keitėm
)... dabar aš jį labai saugau, plaku tik grietinėlę ir baltymus, ir sukraus pudros truputį dadedu... Šiaip tai jis man superinis daiktas, tikrai plakant baltymus nepakeičiams, aš nei su kokiu mikseriu taip neišplakdavau
bet turi savo silpną vietą
rosee žinok čia mums turbūt įdomu apie sveiką mitybą
tai ką sau su pavasariu prisisakei, kad taip lauki siuntinuko
aš sau pasiėmiau elegancijos rinkinuką
o man vakar apgriuvo princesė, bandžiau išimt ambasadorių pyragą, ir aišku lanksčiau kraštus, paskui žiūriu prie rankenėlės toks kaip pjūvis nemažas
tai sakė kai įtrūkimai prie rankenų irgi nekeičia, žiūrėsiu kaip čia bus... o kita vertus jinai man jau savo atidirbo, nieko amžino nėra...
dėl medaus pritariu merginom, jis žymiai minkštesnis, šviežio nesu bandžiu dėt, bet tas sustingęs būna skystesnis

mano speedChefas ir jau keistas




rosee žinok čia mums turbūt įdomu apie sveiką mitybą



o man vakar apgriuvo princesė, bandžiau išimt ambasadorių pyragą, ir aišku lanksčiau kraštus, paskui žiūriu prie rankenėlės toks kaip pjūvis nemažas

dėl medaus pritariu merginom, jis žymiai minkštesnis, šviežio nesu bandžiu dėt, bet tas sustingęs būna skystesnis

QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 13, 23:42)
Kažkada bandžiau - nesigavo. Gal ir nuo žuvies priklauso, bet man labai apsivėlė peiliukai
ir nieko nepjaustė.

QUOTE(vixiuke @ 2009 03 13, 23:50)
ir man nesigavo
idomu, o jei dar biski pasalusia zuvi smulkinti

QUOTE(Asese @ 2009 03 03, 13:52)
Mažoji (bet ne mini) tai
būtų, bet laukiu nuolaidos
, nes ji man nėra pats būtiniausias daiktas iš trūkstamų TW 



O pas mane tai vienintelis TW daiktas kurio visiškai nenaudoju ir kažkiek nusivyliau
