Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai 4 dalis

QUOTE(Jollna @ 2009 06 19, 11:30)
Labas.
O sakykit i ta seimynine palata apziurai ateina patys vaiku gydytojai ar reikia vaikuti nesti i ju kabineta?

niekur nereikejo nesti ar eiti, atejo gydytojos pacios ir pas mane ir pas vaikuti pati ir visokius tyrimus padare (is kulno krauja eme) ten vietoje, skiepa ar ka ten dar reikejo... mirksiukas.gif

ir siaip aptarnavimas geras - atnesdavo valgyti, svariu rubeliu, paluciu kasdiena ir nesvarius pasiimdavo. perrengdavo mazyle ax.gif paciai gi dar baisu buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 19 birželio 2009 - 13:59
[quote=Agnieshkele,2009 06 17, 23:55]

Kas nepatiko - nepatiko seseles, nepakeliancios uzpakalio, jei 20lt i kisene neikisai. Nepatiko nesuderinti gimdimo/anesteziologu/vaiko gydytoju veiksmai. Nepatiko informacijos pateikimo budai - atrodo, kad tu visa laika viska darai ne taip, ne tiek, kiek reikia.
Turejom bedeliu su mazuciu, nes nenorejo ismokti zisti kruties - tai tik viena sesele zmoniskai paaiskino kaip reikia pieneli nusitraukti, ka daryti, kad jo butu, kaip maitinti kol ismoks valgyti. O kitos - ateina tipo mokyti piena nusitraukti, kai suleidzia nagus i kruti, tai saukt norisi, ne kitaip.

va va ... cia kaip tik musu istorija biggrin.gif lygiai taip ir mums buvo. musu lelia irgi valgyt nemokejo o man niekas nepasake kaip ir ka daryt kad ir kiek klausdavau. ateidavo ir sakydavo kad vaikas vos ne mirsta, bet tik kruti idedavo i burna ir vel iseidavo o ji tik paciulpia kelias minutes ir uzmiega o as ir taip ir taip ja zadindavau kruti i burna dedavau ir niekaip.po to ateje paklausdavo ar girdziu kaip ji ryja, o ka gi as zalia zinau, taip ir pasakydavau.kita kart pati ju paklausdavau ar ryja- "ausis juda reiskia ryja" o va pasirodo ne, pacios nezino ir dar manes klausia.tai taip sedi ir verki nezinodama ka daryt... po keliu valadu vel tas pats. galiausiai liepe traukt piena o as kad ir kaip bandyciau nebega niekas. sesutem sakydavau kad padetu, neiseina man... o tos- kaip gali neiseit, ir vel palikdavo viena... taip kankinausi ir pati ir vaika badu marinau kol viena sesute viska normaliai atejus paaiskino, nors piena traukt vistiek teko paciai ismokt. o va leliuku daktares labai fainos, giimdymas irgi. taigi gimdyt cia noreciau bet gulet po gimdymo- niekada. schmoll.gif
Atsakyti
kerryy, o tu tareisi su savo gydytoja prieš gimdymą? Pagalvojau, kad susitarimo atveju daugiau ir geriau prižiūrėtų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaigi @ 2009 06 21, 14:45)
kerryy, o tu tareisi su savo gydytoja prieš gimdymą? Pagalvojau, kad susitarimo atveju daugiau ir geriau prižiūrėtų... g.gif

Butent. As nusiveziau savo gydytoja, kai gimdziau, tai buvo thumbup.gif Visada salia buvo, prieziura tikrai skiriasi kai tariesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2009 06 22, 08:57)
Butent. As nusiveziau savo gydytoja, kai gimdziau, tai buvo  thumbup.gif  Visada salia buvo, prieziura tikrai skiriasi kai tariesi  ax.gif

Tai as manau, kad tokiu atveju gydytojos demesys tenka tik vienai gimdyvei smile.gif as kazkaip vaziuosiu nesitarus, kartu bus vyras, jeigu ka... o siaip tai ana savaite atlankiau ten paskaiteles, tai i jas ateidavo ir ten gulincios nestuke.gif tai viena sake kad samdysis akusere, o ne gydytoja...
Atsakyti
sveikos,

as ir galvoju krikscioniskuose gimdyti. norejau paklausti ar jus tik gimdymui ten vaziuojat ar ir nestumo metu lankotes tenais? ypac jei tariates su kokia daktare.

kulke, kad akuseriai duoti geriau nei daktarei as ne karta girdejus. net pora draugiu, kurios dave daktarem, sake, kad geriau jau butu akuserem dave, nes akuseres visa darba atliko. bet gal cia nuo gydytojos priklauso g.gif

beja, gal zinot ar yra sancu, kad anksciau namo paleitu nei po triju dienu? blush2.gif

Atsakyti
pirma nestuma lankiausi pilikilnikoj o si nestuma pes gydytoja lankausi gimdymo namuose, nes toje poliklinokoje ji nebedirba ax.gif nesciuju prieziura ar konsultacijos viso nestumo kainuoja 200lt cia sake uz visokius tyrimus (cia vienkartinis mokestis)

o del isleidimo po 2 paru viskas priklauso nuo aplinkybiu tokiu, kaip kuriuo paros metu jus pagimdet nes po 2 paru turi paimti is kulno genetinius tyrimus smile.gif manau jei 2 paros sueis vakre tai jusu jau neisleistu g.gif ir, zinoma, kokia jusu abieju sveikatos bukle bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2009 06 23, 12:20)
beja, gal zinot ar yra sancu, kad anksciau namo paleitu nei po triju dienu? blush2.gif

paleidzia kad ir ta pacia diena - faktas 4u.gif
Viena mano drauge KKGN birzelio 2 d. gimde, kita - vakar pagimde bigsmile.gif Abi ta pacia diena po gimdymo isvaziavo namo. Tad zinios sviezios 4u.gif
As irgi zadu, jei viskas gerai, irgi tuoj pat namo lekt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 06 23, 10:28)
pirma nestuma lankiausi pilikilnikoj o si nestuma pes gydytoja lankausi gimdymo namuose, nes toje poliklinokoje ji nebedirba  ax.gif nesciuju prieziura ar konsultacijos viso nestumo kainuoja 200lt cia sake uz visokius tyrimus (cia vienkartinis mokestis)

kvailas klausimas turbut, bet nelabai zinau kaip viskas vyksta blush2.gif o kad pries gimdym a lankytis reik paprasciausiai nueiti, uzsiregistruoti ir pasisakyti, ar reikia kokio siuntimo?

QUOTE(RitaRazi @ 2009 06 23, 10:29)
paleidzia kad ir ta pacia diena - faktas 4u.gif
Viena mano drauge KKGN birzelio 2 d. gimde, kita - vakar pagimde  bigsmile.gif  Abi ta pacia diena po gimdymo isvaziavo namo. Tad zinios sviezios  4u.gif
As irgi zadu, jei viskas gerai, irgi tuoj pat namo lekt  smile.gif

kaip smagu, kad paleidzia thumbup.gif aisku jei viskas gerai ir mamai ir leliukui. o kulniuko kraujui, turbut tada gali atvezti leliuka g.gif
Atsakyti
o kodel jus norit taip greitai namo vaziuoti? bigsmile.gif
Ir dar klausimas, kada tada duoti akuserei, ar pries, ar po visko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 23 birželio 2009 - 11:51
QUOTE(china @ 2009 06 23, 11:40)
kvailas klausimas turbut, bet nelabai zinau kaip viskas vyksta blush2.gif o kad pries gimdym a lankytis reik paprasciausiai nueiti, uzsiregistruoti ir pasisakyti, ar reikia kokio siuntimo?

na as tiesiog suskambinau su savo gyd. atejau, ji uzvede kortele ir psio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2009 06 23, 10:43)
o kodel jus norit taip greitai namo vaziuoti?  bigsmile.gif
Ir dar klausimas, kada tada duoti akuserei, ar pries, ar po visko...

as noriu namo, nes nelabai matau tikslo ten buti, aisku jei viskas gerai. ir namie man daug geriau. o dar ir dukrytes niekad nesu palikus vienos per visa nakti, tai kazkaip gaila maziukes, ir taip jai bus streso, kad naujas rekiantis liuliukas tasiras.

man atrodo jei duosi, tai duok pries. nors man ir labai nesinori pirkti daktaru/akuseriu malones, bet man atrodo kitaip nebus. aisku butu daug maloniau atsidekoti uz malonia prieziura, nei ja nusipirkti
Atsakyti