Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai 4 dalis

QUOTE(Kulke @ 2009 08 13, 16:51)
Del epiduro, tai kai tik paprasiau, labai greitai surado anesteziologe, bet jau mano situacija buvo tokia, kad jei buciau pati nepaprasius, pati gydytoja jau butu siuliusi, kaip veliau paaiskejo.. Bet anestezioloe pasitaike  doh.gif  buvau tokios siuksles vietoj, kol i kisene negavo, kad sakes  doh.gif  Dar tokios slykscios bobos neteko sutikti..

Uz ka tokiai duoti, uz tai, kad siuksle laiko, as tai jai dabar pasiulyciau ko nors kitko. Turbut ta pati ir mano gimdymo dziaugsma ateme ir paliko labai ne kokius ispudzius apie siuos g.n., nors zinojau, kad TOKIA ten dirba.
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2009 08 14, 20:00)
Uz ka tokiai duoti, uz tai, kad siuksle laiko, as tai jai dabar pasiulyciau ko nors kitko. Turbut ta pati ir mano gimdymo dziaugsma ateme ir paliko labai ne kokius ispudzius apie siuos g.n., nors zinojau, kad TOKIA ten dirba.

Matai as pabijojau, nes visa procedura ji atlieka, o epiduras ne juokas, duris i stubura. uztat ir daviau.
Atsakyti
kvailas klausimas blush2.gif minejot, kad naujagimi aprengia ligonines rubeliais. o kaip paskui su tais rubeliais buna? juos pasiimi ar palieki ir juos kitam naujagimiui rengia? kazkaip susimasciau siandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2009 08 15, 14:04)
kvailas klausimas blush2.gif minejot, kad naujagimi aprengia ligonines rubeliais. o kaip paskui su tais rubeliais buna? juos pasiimi ar palieki ir juos kitam naujagimiui rengia? kazkaip susimasciau siandien g.gif

tuos rubelius kas diena keicia ,reikalui esant ir dazniau thumbup.gif ,kai isleidzia namo ,sesute vaikuti aprengia tavo atsiveztais rubeliais
Atsakyti
QUOTE(china @ 2009 08 15, 15:04)

Aprengia savais, bet maniske kai aprenge, tai doh.gif jom ten iprasta taip rengti, bet kai reikdavo keisti pampersa, tai keikdavausi, nes ta sistema ju aprengimo, tai man neikandama buvo, galiausiai neiskenciau ir savais perrengiau smile.gif Uzdejau bodziuka, sliauztus ir problemos kaip nebuta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2009 08 16, 16:21)
Aprengia savais, bet maniske kai aprenge, tai  doh.gif  jom ten iprasta taip rengti, bet kai reikdavo keisti pampersa, tai keikdavausi, nes ta sistema ju aprengimo, tai man neikandama buvo, galiausiai neiskenciau ir savais perrengiau  smile.gif  Uzdejau bodziuka, sliauztus ir problemos kaip nebuta  4u.gif

o idomu jei iskart savus paduotum, aprengtu g.gif as dukros pirmus drabuzelius idejau i jos 'braniu dalykeliu' dezute, kazkaip noretusi ir antro vaikelio pirmus drabuzelius tureti. reiks savais kaip nors aprengti smile.gif
Atsakyti
aha ir man idomu del rubeliu smile.gif parasykit kuri kaip ten- ar galima iskart savo duoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamencita: 16 rugpjūčio 2009 - 22:56
QUOTE(Kulke @ 2009 08 14, 18:17)
Pavardes nezinau, tokia pagyvenusi storule, dideli vada vaidina  lotuliukas.gif

ajo, tai cia toji, kur darydama man epidura i ausi bande supasakot, kad su ja atskirai reiktu atsiskaityt doh.gif

del rubeliu - nezinau kaip is karto, bet kai po dienos perrengem savais - niekas nepriestaravo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieshkele: 16 rugpjūčio 2009 - 23:01
QUOTE(Agnieshkele @ 2009 08 16, 23:00)
ajo, tai cia toji, kur darydama man epidura i ausi bande supasakot, kad su ja atskirai reiktu atsiskaityt  doh.gif
.

oi siaube kokiu buna blink.gif uz toki nachaliskuma tikrai neduociau ne lito schmoll.gif
Atsakyti
o man epidura dare vyras thumbup.gif Kiek paskaitau, tai visom ta boba, tikiuosi ir dabar epidura darys taspats anestezologas, o ne ta "isgirta" bobelka doh.gif
Atsakyti
Vijola, nuraminai mane siek tiek, o tai as jau maniau, kad cia toji bjaurioji yra vienintele ir nepamainoma tuose GN, kuri daro epidura smile.gif tiek apie ja prisiskaicius pradedi abejoti, ar tikrai rinktis siuos GN, nors, zinoma, gali buti, kad apsieitum ir be sios proceduros.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes ir besilaukiancios nestuke.gif
Esu naujoke. As taip pat gimdziau siuose GN 2008.11.28. Esu labai, labai patenkinta aptarnavimu, nors nesitarusi vaziavau ir niekam pakistuko nedaviau, nors labai gailejausi, kad neisejo niekaip su akusere atslyginti, nes pasikeite jos pamaina ir nebemateme jos. Akusere nuostabi buvo, atnese spec kedute, kurios deka greiciau visas procesas vyko, taip pat siule kamuoli ir dar visko, net nebeatsimenu. Siaip lankiausi poliklinikoje pas gyd R.Radaviciene. Sekanti vaikuti, kai gimdysiu, tai tarsiuosi su sia gydytoja. Mat mano korteleje buvo jos anspaudukas ir mane labai net graziai aptarnavo ir pasisiule, net gydytojai paskambinti, bet as sakau su ja nesitariau. Diena dirbo si gydytoja ir aptarnavo mane. Siaip viskas man patiko, bet labai nepatiko viena pagyvenusi sesele (tamsiais trumpais plaukais, tokia storzieve, kad siaubas vien tik bambedavo). Is pradziu norejau atskiros palatos, bet apsigalvojau pamaciusi kaip toli ji yra. Gulejau su kambarioke, tai pas ja virtinem ejo gimines, jokio privatumo nebuvo doh.gif Maistas pateikiamas atskiruose indeliuose - porcijomis. Vaikucius labai priziurejo personalas ir atejo pamokyti, kaip prausti, kaip sauskelnes keisti ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti