Sveikos, mamytes ir besilaukiancios
Esu naujoke. As taip pat gimdziau siuose GN 2008.11.28. Esu labai, labai patenkinta aptarnavimu, nors nesitarusi vaziavau ir niekam pakistuko nedaviau, nors labai gailejausi, kad neisejo niekaip su akusere atslyginti, nes pasikeite jos pamaina ir nebemateme jos. Akusere nuostabi buvo, atnese spec kedute, kurios deka greiciau visas procesas vyko, taip pat siule kamuoli ir dar visko, net nebeatsimenu. Siaip lankiausi poliklinikoje pas gyd R.Radaviciene. Sekanti vaikuti, kai gimdysiu, tai tarsiuosi su sia gydytoja. Mat mano korteleje buvo jos anspaudukas ir mane labai net graziai aptarnavo ir pasisiule, net gydytojai paskambinti, bet as sakau su ja nesitariau. Diena dirbo si gydytoja ir aptarnavo mane. Siaip viskas man patiko, bet labai nepatiko viena pagyvenusi sesele (tamsiais trumpais plaukais, tokia storzieve, kad siaubas vien tik bambedavo). Is pradziu norejau atskiros palatos, bet apsigalvojau pamaciusi kaip toli ji yra. Gulejau su kambarioke, tai pas ja virtinem ejo gimines, jokio privatumo nebuvo

Maistas pateikiamas atskiruose indeliuose - porcijomis. Vaikucius labai priziurejo personalas ir atejo pamokyti, kaip prausti, kaip sauskelnes keisti ir t.t.