Sveikos senokai buvau cia uzsukus
QUOTE(kycia @ 2009 07 19, 09:09)
nezinau. Mes uz kuo naturalesni gimdyma, jei viskas eina sklandziai, bet tos palatos.... mazylyje atrodo, tikrai ju uztektu, ir ten tikrai lengviau su vyru apsigyvent, nei KGN, kaip supratau...
Mazylyje tikrai nera daugiau naturalumo nei KGN

epidura siulo iskart, daznai nesiterlioja ir prapjauna, soskiukai leidziami, jei mamai neiseina maitint nelabai stengiasi pamokyt, atnesa misinio..
QUOTE(ventus @ 2009 08 09, 20:54)
As tik vakar grizau su savo stebukliuku is siu gimdymo namu, gimdziau nesitarus, tiesiog nuvaziavau ir tiek, pataikiau ant gydytojos Radavicienes ir akuseres Odetos
Prie manes taip pat buvo akusere Odeta

nereali moteryte, super svelni ir gera butybe
QUOTE(austeja001 @ 2009 08 13, 15:57)
Visiškai nesutinku

Abu gimdžiau su epidūru

Procedūra buvo atlikta iš karto, kai paskyrė gydytoja

Skaitant paskutinius pasisakymus, susidaro vaizdas, kad epidūras vos ne kaip analginas nuo skausmo. Tikrai taip nėra, tai gana sudėtinga sakyčiau procedūra, turinti ir rizikos, galų gale ne visada ir pritaikyti galima.
Pasisakysiu kaip buvo mano atveju, nesureiksminu nei epiduro, nei naturalaus gimdymo, nei sio konkretaus atvejo. atvaziavau gimdyt 8h ryte, buvo kita gimdyve jau pora valandu anksciau atvaziavus, neiskentus skausmu paprase epiduro...as kankinausi o ji uz uzuolaidos vos ne kortom su vyru lose

keikiau save kad nepaprsiau epiduro...pasigimdziau lygiai po 12 valandu, isejus is gimdyklos daktare paprase luktelt, nes ta kita gimdyve norejo pamatyt leliuka, palinkejau jai sekmes ir nuzygiavau i naujagymiu skyriu, kita diena ir ji ten atkeliavo, bet naujagymis buvo inkubatoriuje, nes (kaip man daktare sake) del epiduro gimdymas uzsitese iki 24 valandu ir vaikelis gime priduses,, bei kazkokiu kitokiu komplikaciju buvo, nelabai dabar pamenu. taip kad yra daug pliusu ir daug minusu, cia jau kiekvienai asmeniskai spresti kas kam geriau
QUOTE(***** @ 2009 08 19, 22:48)
Dabar jau 600lt? pries 1,5menesio man sake, kad jei noriu kad gydytoja dalyvautu gimdyme kainuoja 466lt.
Kaininke nurodytos kainos mokamos i KASA, jei tariesi su gydytoja duodi i KISENE ir sumos labai ivairios

pvz kiek zn Banga nelabai ima pinigus jai geriau koks meno kurinys, paveikslas ar kazkas panasaus

kitos va 800 papraso, kitai 300 gana
QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 24, 11:23)
Bet tas pusvalandis iki kliniku gali buti lemiamias.
Jei bus lemta kazkas nepades nei klinikos, o sveiko proto moteris ivertinus savo situacija GN renkasi pagal tai kokia jos bukle. aisku negali numatyti ivykiu i prieki, bet jei nestumas buvo komplikuotas tai ir varai i klinikas, jei viskas buvo gerai manau ramiai gali rinktis kitus GN..apie klinikas yra atskira tema ir nemanau kad apart aparaturos klinikos turi daugiau pranasumu...