Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai 4 dalis

QUOTE(_Foxy_ @ 2009 08 25, 16:48)
Aš taip pat čia lankausi nėštumo priežiūrai nuo pat nėštumo pradžios. Teko susimokėti vienkartinį mokestį - 150 Lt už kurį atliekami tyrimai ir viskas, ko reikia. Dėl rajono, tai aš važinėju iš Mažeikių, todėl gali neabejoti. O gydytojos, tai čia visos puikios, na aš tik pas vieną nenorėčiau papulti. Lankausi pas Mačiulaitienę. Sėkmės  mirksiukas.gif

is Mazeikiu? bigsmile.gif ta prasme is Mazeikiu miesto? blush2.gif juk toloka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2009 08 25, 17:38)
is Mazeikiu? bigsmile.gif ta prasme is Mazeikiu miesto? blush2.gif juk toloka smile.gif

Iš Mažeikių rajono. Dar toliau biggrin.gif
Šiaip persikraustėme iš Kauno prieš gerus metus, tai savo gydytojos niekaip negalėjau pakeisti ... ax.gif Kadangi ir šiaip į mano gimtinę gan dažnai nuvažiuojam, tai lankymasis pas gydytoją Kaune didesnių problemų irgi nesudaro ... Be to, kiek žinau apie Mažeikių gydytojas blink.gif , tai jau geriau važinėti į Kauną, Vilnių ar dar bele kur ... smile.gif
Atsakyti
Sveikos senokai buvau cia uzsukus smile.gif

QUOTE(kycia @ 2009 07 19, 09:09)
nezinau. Mes uz kuo naturalesni gimdyma, jei viskas eina sklandziai, bet tos palatos.... mazylyje atrodo, tikrai ju uztektu, ir ten tikrai lengviau su vyru apsigyvent, nei KGN, kaip supratau... sad.gif

Mazylyje tikrai nera daugiau naturalumo nei KGN wink.gif epidura siulo iskart, daznai nesiterlioja ir prapjauna, soskiukai leidziami, jei mamai neiseina maitint nelabai stengiasi pamokyt, atnesa misinio..

QUOTE(ventus @ 2009 08 09, 20:54)
As tik vakar grizau su savo stebukliuku is siu gimdymo namu, gimdziau nesitarus, tiesiog nuvaziavau ir tiek, pataikiau ant gydytojos Radavicienes ir akuseres Odetos  thumbup.gif

Prie manes taip pat buvo akusere Odeta wub.gif wub.gif nereali moteryte, super svelni ir gera butybe wub.gif

QUOTE(austeja001 @ 2009 08 13, 15:57)
Visiškai nesutinku  schmoll.gif  Abu gimdžiau su epidūru  4u.gif  Procedūra buvo atlikta iš karto, kai paskyrė gydytoja  ax.gif Skaitant paskutinius pasisakymus, susidaro vaizdas, kad epidūras vos ne kaip analginas nuo skausmo. Tikrai taip nėra, tai gana sudėtinga sakyčiau procedūra, turinti ir rizikos, galų gale ne visada ir pritaikyti galima.

Pasisakysiu kaip buvo mano atveju, nesureiksminu nei epiduro, nei naturalaus gimdymo, nei sio konkretaus atvejo. atvaziavau gimdyt 8h ryte, buvo kita gimdyve jau pora valandu anksciau atvaziavus, neiskentus skausmu paprase epiduro...as kankinausi o ji uz uzuolaidos vos ne kortom su vyru lose smile.gif keikiau save kad nepaprsiau epiduro...pasigimdziau lygiai po 12 valandu, isejus is gimdyklos daktare paprase luktelt, nes ta kita gimdyve norejo pamatyt leliuka, palinkejau jai sekmes ir nuzygiavau i naujagymiu skyriu, kita diena ir ji ten atkeliavo, bet naujagymis buvo inkubatoriuje, nes (kaip man daktare sake) del epiduro gimdymas uzsitese iki 24 valandu ir vaikelis gime priduses,, bei kazkokiu kitokiu komplikaciju buvo, nelabai dabar pamenu. taip kad yra daug pliusu ir daug minusu, cia jau kiekvienai asmeniskai spresti kas kam geriau 4u.gif

QUOTE(***** @ 2009 08 19, 22:48)
Dabar jau 600lt? pries 1,5menesio man sake, kad jei noriu kad gydytoja dalyvautu gimdyme kainuoja 466lt.

Kaininke nurodytos kainos mokamos i KASA, jei tariesi su gydytoja duodi i KISENE ir sumos labai ivairios 4u.gif pvz kiek zn Banga nelabai ima pinigus jai geriau koks meno kurinys, paveikslas ar kazkas panasaus wink.gif kitos va 800 papraso, kitai 300 gana wink.gif

QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 24, 11:23)
Bet tas pusvalandis iki kliniku gali buti lemiamias.  g.gif

Jei bus lemta kazkas nepades nei klinikos, o sveiko proto moteris ivertinus savo situacija GN renkasi pagal tai kokia jos bukle. aisku negali numatyti ivykiu i prieki, bet jei nestumas buvo komplikuotas tai ir varai i klinikas, jei viskas buvo gerai manau ramiai gali rinktis kitus GN..apie klinikas yra atskira tema ir nemanau kad apart aparaturos klinikos turi daugiau pranasumu... 4u.gif
Atsakyti
as lankausi visa nestuma KGN bene jau gyd r.babliutes priesiura esu patenkinta thumbup.gif o ir gimdyti pas ja ruosiuosi smile.gif na kaip pagimdysim tada ateism dar nuomens isreikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 08 24, 19:50)
as lankausi siuose GN pas Kulikauskaite man ji super gydytoja  wub.gif siaip visos jos ten geros, jei atvirai  mirksiukas.gif o nescios prieziura t.y. visokie tyrimai ir pan. kainuoja 200lt cia viena karta sumoki ir viskas.

oba geras negi taip pakilo preiziuros kaina per pusmeti?as gimdziau vasario gale, ir pries tai visa niestuma lankiausi siuose gimdymo namuose ir tesumokejua 50 Lt biggrin.gif
Atsakyti
gerai gal ir as jau skleroze per ta pusmetuka susirgau biggrin.gif gal ir as mokejau 150 wink.gif

o del Bangos - tai as nesitarus pas ja papuoliau gimdyti ir pas akusere Aldona - SUPER PERSONALAS thumbup.gif geresnes prieziuros ir negalejau isivaizduoti. Beje as irgi tos nuomones, kad ten visos gydytojos geros. As visa nestuma lankiausi pas Radaviciene - labai labai maloni daktaryte ir kita niestuma ketinu pas ja lankytis, o jei gimdyti tai pas Banga noreciau papulti ax.gif(gal , kad jau gimdziau pas ja ), bet kaip bus taip, o su kitomis daktaremis buvau susitikus ir bendravau nestumo metu kartkartem netycia smile.gif
o del atsiskaitymo, as nesitarus atsiskaiciau pinigais tiek gydytojai, tiek akuseriukei (beje Banga be jokiu atsikalbinejimu paeme grynus pinigelius ir tikrai nereikalavo jokiu dovanu natura rolleyes.gif ), todel nesukit galvos kas norit atsidekoti tai ir duokit pinigu, o ne galvoti kas cia jai patiktu cool.gif
Atsakyti
paskaicius atsiliepimus, susidaro toks vaizdas, kad visos, kurios nesitaria, papuola pas Banga biggrin.gif Tiesa sakant, kai as nuvaziavau gimdyt, taip pat budejo Banga, tik as buvau susitarus su kita gydytoja, tai neteko pas banga gimdyt
Atsakyti
Kuo labiau artėja tas metas, tuo dažniau pagalvoju apie gimdymą nesitarus. Šiuose gimdymo namuose nenorėčiau papulti tik pas vieną gydytoją, tiesa, pas savo gydytoją, pas kurią lankiausi viso nėštumo metu, norėtųsi pakliūti labiausiai ... Be to, labai mažai žinau apie čia dirbančias akušeres ... Jei susitarsiu su gydytoja, o pasitaikys ragana akušerė, tai ką tada ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2009 08 21, 09:02)
Kiekviena ligoninė numato savo tvarką... pagal turimas lėšas...
Jei nenorite būti "reketuojama" nesitarkite, tiesiog gimdykite prie budinčių medikų... ar jūs norėtumėte, kad ne darbo metu gydytoja už ačiū dirbtų?  rolleyes.gif  O kiekvienas žmogus turi teisę pats įvertinti savo darbą.... jūsų teisė rinktis  4u.gif

QUOTE(ventus @ 2009 08 21, 13:59)
Idomu butu suzinoti pas kokia gydytoja cia tu taip pataikei? g.gif

QUOTE(_Foxy_ @ 2009 08 22, 18:14)
Na 600 Lt čia gaunasi sudėjus, kad dar ir akušerė iš namų važiuos. Žodžiu, dėl kainininko Jūs teisios. Jei tik gydytojos norite, tada suma virš 400 Lt gaunasi. O dėl epidūro, tai man tikrai taip sakė, kad 150 Lt. Keista ... Dabar jau sunerimau.

Vat as ir nesuprantu, kodel reikia moketi gydytojai i kisene dvigubai, jei yra oficialus ikainiai??? g.gif
Atsakyti
As irgi galvoju gimdyti siuose gimdymo namuose, lankausi pas viena gydytoja, bet dabar galvoju gal geriau pataupyti pinigelius, t.y 460 Lt, kuriuos reikia oficialiai moket kvieciantis gydytoja ne jos budejimo metu ir gimdyt nesusitarus pas ta gydytoja, kuri tuo metu budes. Ka manot ?
Atsakyti
As asmeniskai nesitarciau ir nieko nemokeciau. vaziavau taip pat nesitarus, atsidekojau po visko, mane priziurinti daktaryte tuo metu atostogavo, norejau prasyt jos kad rekomenduotu kazka su kuo galeciau tartis, bet ji pasake kad nesukciau galvos, pataupyciau lt vaziuociau drasiai, nes pagimdysiu ir be susitarimu, busiu puikiai priziureta. taip ir buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2009 08 27, 07:54)
paskaicius atsiliepimus, susidaro toks vaizdas, kad visos, kurios nesitaria, papuola pas Banga  biggrin.gif  Tiesa sakant, kai as nuvaziavau gimdyt, taip pat budejo Banga, tik as buvau susitarus su kita gydytoja, tai neteko pas banga gimdyt

ir as pas ja noreciau papulti, arba pas mane siuo metu priziurincia vedeja wink.gif R.B.

o kada budi Banga? na, kokiomis dienomis/naktimis pas ja uztaike gimdziusios? smile.gif
Atsakyti