Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Na po tokių tortų mano pyragaičiai smulkmena, bet man skani smulkmena smile.gif Nusprendžiau foto dėt čia, nes receptas labai jau paprastas, greiti pyragaičiai prie rytinės kavos.
Šaldytos bemielės tešlos lakštą šiek tiek paploninu, pakočioju ir supjaustau, kad gautųs kvadratėliai.
user posted image

tada reik viduj išpjaut kvadratą, paliekant 'rėmelius'
user posted image

ir sulenkti va šitaip
user posted image
vieną kampuką į vieną pusę, kitą į kitą pusę
user posted image

Pyragėlius kepame, kai truputį pagelsta, išimam, į viduriuką dedam įdarą, šiuo atveju juodųjų serbentų uogienė ir vėl į orkaitę, kol gražiai iškeps. Ištraukiam, ataušinam, apibarstom cukraus pudra. Skanaus!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Give2Get @ 2009 03 11, 14:00)
Na po tokių tortų mano pyragaičiai smulkmena, bet man skani smulkmena smile.gif  Nusprendžiau foto dėt čia, nes receptas labai jau paprastas, greiti pyragaičiai prie rytinės kavos.

thumbup.gif labai puikus receptukas,greitai nesk i saldzius,nes vertas demesio,nors ir paprastas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,
Paziurekit, kokia nesamone pridirbau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Liko siek tiek kremo, tai mokaiusi puosti kremu, raityti rastus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Cia tas medutis, kuri MB prase padaryti. Tai padariau is 3-ju, perpjoviau per pus. GAvosi is 6.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 11 kovo 2009 - 18:31
QUOTE(Give2Get @ 2009 03 11, 16:00)
Na po tokių tortų mano pyragaičiai smulkmena, bet man skani smulkmena smile.gif 

Kokie skanuliai pyragėliai bigsmile.gif Ir dar su juodųjų serbentų uogiene wub.gif O ten kai pjauni kvadratėlius nedapjauni iki galo, palieki šiek tiek, taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 11, 17:55)
Merginos,
Paziurekit, kokia nesamone pridirbau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Liko siek tiek kremo, tai mokaiusi puosti kremu, raityti rastus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Cia tas medutis, kuri MB prase padaryti. Tai padariau is 3-ju, perpjoviau per pus. GAvosi is 6.

šaunu thumbup.gif nušiaušei mano idėją, sūnelio pusmetuko proga žadėjau kepti „pusę“ torto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Give2Get @ 2009 03 11, 16:00)
Na po tokių tortų mano pyragaičiai smulkmena, bet man skani smulkmena smile.gif 

Is skanu, irgrazu thumbup.gif

Cia tas medutis,

wub.gif
Atsakyti
Na ir groziu pridejusios, saunuoles thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,
Paziurekit, kokia nesamone pridirbau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mmmmm kokia nesąmonė, galima gabalėli???? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 11 kovo 2009 - 20:01
[quote=Inočka,2009 03 11, 17:55]

user posted image

labai fainai thumbup.gif

o cia pagal Cipciuko pyragas- keksiukas ,katik,sviezias...dar garuoja ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 03 11, 20:01)
Mmmmm kokia nesąmonė, galima gabalėli???? user posted image

Prasom gabaleliu pasivaisint medaus torto temoje, idejau ten tik pjuvi, tai baisiai nebarkit, norejau parodyti, kaip ten tie ploni blyneliai atrodo, bei idaras papildytas blush2.gif
kemppinele, o kaip vadinasi tas keksas, gal galima mestelt nuoroda, labai skaniai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 11 kovo 2009 - 22:06
Sta cia sitas receptukas thumbup.gif tikra skanus...nesausas!!!
http://www.supermama...;#entry20270597
Atsakyti
labas visom kepejelem 4u.gif
na ir groziu jus cia prideje blink.gif noriu ir as parodyti savo pirma blyna gyvenime kuri padariau nuo a-z mb gimtadieniui ax.gif
user posted image
viduje paprasciausias biskvitas,o perteptas inockos torto otelo(berods)toks pavadinimas kremu.
Atsakyti