Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Ačiū mergaitės, o derlius tikrai neprastas, pasirodo 70 štukių braškių gavos ir boružėlė, + kiek dukrytė su MB nušiaušė bigsmile.gif jau jeigu imsitės šito darbo, tai iš pusės bulvės sočiai thumbup.gif nes braškės normalaus tikro dydžio rolleyes.gif
Atsakyti
Bet as juk paklausiau, is ko, nes man buvo idomu, bet atsakymo nesulaukiau schmoll.gif na tai atsakyt, bent galima, nejau tai paslaptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 29, 14:22)
labai grazios gelikes,braskes,baibokai..
Beje,cia pagyru puodas,tai nebuna primineti kas ,kur ,is ko,tiesiog cia noras pasigirti,i papuosimus dedame ir ten paaiskiname...

drinks_cheers.gif
jei gerai pamenu buvo rasyta,kad i pagyru tema dedam be receptu,tik pasirodymui.o papuosimu temoi su naujais receptais ir idejom einam,kadangi pas mane nieko naujo,tai papuosimu temos savo baibokais ir netersiu.
rugiagele,tiesiog pamirsau parasyti,dariau is cukrines mases pagal cypsiuka,ir nera cia jokios paslapties schmoll.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 29, 14:24)
Tai , kad aš ten jų nesulaukiu  schmoll.gif , ar neimatau gal .... lens.gif  lens.gif  lens.gif

cypsiuk,ju ten ir nesulauksit,nes cia nieko naujo,o i papuosimu tema einam tik su naujom idejom ir papuosimais,beje,is tos jusu cukrines mases,labai malonu lipdyti.
Papildyta:
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 29, 14:21)
pasirodau savo pirmąjį "Juodąjį mišką"

galiu pasakyti,kad labai patiko jo biskvitas, legvai pjovėsi.
o skonį gal sužinosiu rytoj biggrin.gif

papuošimas paprastas, nes valgysim namie, be jokios progos ax.gif

user posted image

jurguliux,tavo tortas thumbup.gif ,kaip noreciau dabar gabalelio...einu pasieskosiu ko nors saldaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 29, 17:51)
jurguliux,tavo tortas thumbup.gif ,kaip noreciau dabar gabalelio...einu pasieskosiu ko nors saldaus smile.gif

na neprilysgta tavo menams, bet ačiū 4u.gif

tik bujau,kad nebūčiau perliejusi jo doh.gif atrodo tik patepiau su skiesta trauktine, o kai kėliau į lėkštą, tai toks minštas man jis atrodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 29, 15:56)
na neprilysgta tavo menams, bet ačiū 4u.gif

tik bujau,kad nebūčiau perliejusi jo doh.gif  atrodo tik patepiau su skiesta trauktine, o kai kėliau į lėkštą, tai toks minštas man jis atrodė unsure.gif

viskas bus gerai,ziurek dar per sausa ka nebuna,as sulieju gausiai,per tris biskvitus gal puse stiklines,labai skanus tortas.
kur tie mano menai,baik blush2.gif
Atsakyti
Po tortu puosimu liko kiausinio tryniu, tai prikepiau spurgu pagal Cipciuko recepta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 29, 19:35)
Po tortu puosimu liko kiausinio tryniu, tai prikepiau spurgu pagal Cipciuko recepta smile.gif

labai skaniai apskrudusios rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal ta receptukų spurgų galėtum imesti? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglys: 29 kovo 2009 - 19:05
QUOTE(eglejk @ 2009 03 29, 19:35)

nu šaunuolė ir kada Jūs spėjat ?bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 29 kovo 2009 - 19:06

Spurgu receptas

Galima deti ir sausas mieles (as taip ir dariau) ir as barsciau cukraus pudra, nes kai voliojau cukruje, tai man jis paskui suslapo nuo aliejaus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ssanta @ 2009 03 29, 20:06)
nu šaunuolė ir kada Jūs spėjat  ?bigsmile.gif

tortus uzvakar puosiau, o spurgas tik siandien kepiau mirksiukas.gif
ta pacia diena kazin ar man butu noro dar kazka daryti rolleyes.gif
Atsakyti
jau šiandien padirbėjai iš peties, o jau medučiai kokie bigsmile.gif
Atsakyti
baikit jus juokus lotuliukas.gif
as siandien tik spurgas kepiau mirksiukas.gif
o tortus dariau viena pirmadieniui, o kita penktadieniui smile.gif dar pirmadieniui kepiau ir papulius, bet labai panasus, kaip kazkada buvau ikelus, tai nedejau foto si karteli ax.gif
Atsakyti