Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

Laba diena,
Ir as susidomejau ranku kremukais smile.gif Man nera nieko geriau kaip Zepter ranku lasijono.jis nepigus, taciau su dozatoriumi ir 300ml.,labai skalsus ir svarbiausia nebuna rankos riebaluotos.Zodziu man nera nieko geriau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
naudoju zepter ranku losjona ir esu juo labai patenkinta, greitai isigeria, nepalieka riebumo, rankos ilgai islieka svelnios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurena @ 2008 06 28, 16:23)
naudoju zepter ranku losjona ir esu juo labai patenkinta, greitai isigeria, nepalieka riebumo, rankos ilgai islieka svelnios thumbup.gif

O kur jūs jį perkat?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 06 28, 16:43)
O kur jūs jį perkat?

Sveiki,
jei domina losjonas ar kokia Zepter produkcija-su malonumu padėsiu smile.gif
rašykit į az 4u.gif
Atsakyti
Naudoji TBS kanapiu krema rankoms, karta manikiura dariausi ne pas savo manikiuriste, tai mergina buvo nustebus, sako kuo tepi rankas - nes labai pamaitintos, nes jos temptas masazui kremas nei biski nesigere hihihi.gif ir si tikro, nuo tada kai naudoju si krema, visas seniau turetas bedas- sausa oda, skeldejanti pirstu ir siaip trukinejanti oda pamirsau (cia darbo su popieriais ir sauso aplinkos oro rezultatas doh.gif )
Atsakyti
Loccitane vysniu ziedu kvapo wub.gif ir kuno losjonas tokio pat kvapo yra thumbup.gif gerai susigeria ir labai skaniai kvepia, drekina bet neriebina, zodziu pats tas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietia: 29 birželio 2008 - 15:39
SANTE rankų kremas (tai ekologiška kosmetika). Jei teptis dažnai ir didelį kūno plotą (rankas, veidą, kūną), tai manau nieko nėra geriau už ekologišką kosmetiką.
30ml kainuoja 5 Lt - CUP 5 aukšte Biobutique
Atsakyti
Lancome Caresse Mains - pats geriausias! Ir kvapas skanus ir odą gerai maitina..Tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Dead Sea Premier firmos rankų kremas iš negyvosios jūros. Odą šilkinė smile.gif gavau iš draugo dovanu.
Atsakyti
Loccitane su 25% taukmedzio sviesto,patinka,tepu tik vakare,eidama miegoti,nes diena per riebus
Atsakyti
Naudoju keleta kremu. L'occitane Honey&lemon - su taukmedziu sviestu, gerai dekina, tepu nakciai, nes dienai biski perriebus, L'occitane verbenu vesinantis kremas - gelio konsitencijos, skaniai kvepia, gal ne taip rankos prakaituoja, kai tenka karsta vasaros diena daug uz vairo buti... biggrin.gif Turejau TBS kanapiu krema, irgi geras daiktas. Dar naudoju labai superini pylinga pirkta Nagavitoje "Manisation". Labai gerai nupylinguoja ir kartu pamaitina ranku odele.
Atsakyti
man patinka rusiski kremai, o prie nagu odele su aliejum nagu tepu :-)
Atsakyti