Įkraunama...
Įkraunama...

Lito devalvacija 2 tema

Visų subyra. Tai tu vistiek netiki, kad parduotuvei/-ėms reikia grynųjų?
Atsakyti
o tai dar nepastebėjot, kad atsiskaitymas kortelėmis masiškai ribojamas?
anksčiau būdavo no problem, dabar užeini įparduotuvę - tai "atsiskaityti kortele galima jei perkama ne mažiau kaip už 30 lt", arba "dėl techninių kliūčių...".
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 03 08, 22:44)
anksčiau būdavo no problem, dabar užeini įparduotuvę - tai "atsiskaityti kortele galima jei perkama ne mažiau kaip už 30 lt", arba "dėl techninių kliūčių...".

ten, kur lankausi, nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2009 03 08, 20:21)

Aišku vadinas kažkas man užblokavo  verysad.gif

Ir man taip buvo, ir galvoju, kad ne man vienai, nes banko skyriuj buvo dar keletas nepatenkintų moteriškių. smile.gif
Atsakyti
Užsidirbs bankai papildomo pinigelio iš tautiečių panikos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 03 08, 22:44)

aš ir 5 lt atsiskaitinėju kortele.. nu jei tai mano paskutiniai pinigai, o išsigrynint niekur tiek negaliu, o duonos tai reik.... biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 kovo 2009 - 23:37
KOL MUSU VALSTYBE BUS MOKI, TOL DEVALVACIJOS NEBUS IR SIUO METU JI NEGRESIA - savo argumentus isdesciau anksciau, taip kad be panikos...
Atsakyti
QUOTE(Algirdasas @ 2009 03 08, 23:39)
KOL MUSU VALSTYBE BUS MOKI, TOL DEVALVACIJOS NEBUS IR SIUO METU JI NEGRESIA - savo argumentus isdesciau anksciau, taip kad be panikos...

tame ir esmė kad nelabai panašu kad yra priežasčių manyti kad ji bus moki bent kokį ilgesnį laiko tarpą g.gif
Atsakyti
Na, dziaugiates, kad patyret nuostolio? Vakar vakare perskaiciau sita naujiena, tai uz pilvo susiemes juokiausi:D Tetos vyro pusbrolio zento antrosios zmonos sese pasake, kad devalvuoja, kuo reikia sventai tiketi:)
Neatsibodo dar paciom gandais tiket ir juos skleist?
O kas del maximos, tai irgi visiskas briedas. Sistemos luzta del apkrovimo. Ir tai nebutinai maximos sistema, gali buti FDL'as, Hansab (ne bankas), bankas, telekomas ar kita grandis.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 03 09, 09:13)
Na, dziaugiates, kad patyret nuostolio? Vakar vakare perskaiciau sita naujiena, tai uz pilvo susiemes juokiausi:D Tetos vyro pusbrolio zento antrosios zmonos sese pasake, kad devalvuoja, kuo reikia sventai tiketi:)
Neatsibodo dar paciom gandais tiket ir juos skleist?

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif keisti žmonės kad viskuo tiki...man rodos jei tikrai ruoštųsi devalvuoti litą tai niekas apie tai nekalbėtų o imtų ir padarytų, o čia ginčijasi, diskutuoja, skleidžia gandus...tiems panikuotojams patarčiau savaitgaliais mažiau tv žiūrėti, o daugiau laiko su šeima praleisti bus žymiai daugiau naudos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 03 08, 23:44)

Uz kiekviena kliento atsiskaityma kortele parduotuve moka tam tikra mokesti bankui, "Aibes" parduotuvese rajonuose jau pries kelis metus kabejo ispejimai prie kasu: "Perkant maziau nei uz 10 litų, atsiskaitymas tik grynaisiais". Parduotuves, kuriose apyvartos dideles gali sau leisti mokejimus kortele ir uz maza suma, parduotuves su mazomis apyvartomis - ne smile.gif
Atsakyti