Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

QUOTE(Eve-line @ 2009 04 04, 13:30)
dazysiuos siandien, bet namuose.  ax.gif nepatinka man kaip dazo kipryklose. Gal cia tik mano patirtis tokia - plaukai po savaites nusiplauna ir labai issausejo po dazymo kirpyklose.

QUOTE(klik @ 2009 04 04, 13:51)
drinks_cheers.gif As irgi dazau namie..kadangi dazau viena tamsia spalva, man ten kazkokiu atspalviu nereikia, zinau, akd spalva gausis, tai ir nedazau kirpyklose..gaila, tokius pinigus sumoketi uz tai, ka galima pasidaryt praktiskai nemokamai blush2.gif jei dazyciausi is tamsios i sviesia (ko, tikiu, niekada turbut nebus), tuomet jau kreipciausi i profesonalia kirpeja, kad su namu eksperimentais ryza nevaiksciociau lotuliukas.gif

as irgi namie dazua, ne s kirpykloje nudazyti nublukdavo tuoj ir kazkaip tikrai nespindedavo plaukai... o ir brnagu mano storas kudlas dazyti kirpykloje doh.gif turiu kas mano plaukus labai puikiai nuteplioja is seimiskiu tongue.gif

QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 05, 13:25)
o tas Tonika kazi ar gali pasviesinti plaukus??  ax.gif

esu kazkada bandzisi savo naturalius sviesius su tuo sviesiu tojnika ala padazyti - nei velnio nieko nepadare... atspalvi tik suteiktu nubalintiems plaukams manyciau. dazo tai tik tie tamsus atspalviai,o sviesus bent jau man nulis reakcijos buvo ant naturaliu
Atsakyti
tai gal net neverta pirkti doh.gif nes mano shiaip tamsus,bet saknys jau ataugo,ir jos sviesiai rudos,... tai belieka eiti i kirpykla tikriausiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 05, 14:05)
tai gal net neverta pirkti doh.gif  nes mano shiaip tamsus,bet saknys jau ataugo,ir jos sviesiai rudos,... tai belieka eiti i kirpykla tikriausiai  blink.gif

tu nori saknis patamsint ar pasviesinti? smile.gif matai tie tonikao (as butent apie tuos zaliuose buteliukuose kalbu) MAN ASMENISKAI gerai kibo nuo rudu iki juodu atspalviu, o blondiniski atpslaviai i pilkus naturalius nekibo visai smile.gif o tie rudi atspalviai tai ohooo kaip ikibdavo
Atsakyti
noriu patamsinti saknis,kad butu tokios pat kaip ir tamsiai sokoladiniai plaukai smile.gif tai gal reikes ir isbandyti ax.gif o siaip galvojau pora tonu nusisviesinti,bet tikriausiai to neiseitu padaryti ir net su paprastais dazais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krishtoline_ashara: 05 balandžio 2009 - 12:14
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 05, 14:13)
noriu patamsinti saknis,kad butu tokios pat kaip ir tamsiai sokoladiniai plaukai smile.gif  tai gal reikes ir isbandyti  ax.gif  o siaip galvojau pora tonu nusisviesinti,bet tikriausiai to neiseitu padaryti ir net su paprastais dazais g.gif

tuomet tiks thumbup.gif matai nekimba grinai tie tonikaii kur pvz persikine spalva (priskiriama jau prie blond) ar kokia medaus spalva ant pvz lietuvisku pilku plauku pslavos smile.gif o va kas del rudos tai kimba ir tikrai gerai smile.gif jei nori nealinti plauku su dazais, tai visai neblogas pasirinkimas, tik pasiruosk, kad plaunat galva visada begs intensyviai rudas vanduo nuo plauko biggrin.gif
Atsakyti
tai nieko tokio irnesakyk.gif bet kaip vasara?? blink.gif juroj taip ir tiesis rudos spalvos vanduo uz manes?? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krishtoline_ashara: 05 balandžio 2009 - 12:23
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 05, 14:21)
tai nieko tokio irnesakyk.gif  bet kaip vasara?? blink.gif  juroj taip ir  tiesis rudos spalvos vanduo uz manes?? unsure.gif

nu kad zinok kazkaip neabai as ta pastebejau, o tris metus su tuo toniku daziau ir 3 vasaras sikenciau, tai kazkaip nebuvo tokiu dalyku.. siaip tas rudas vanduo bega kai su sampunu plauni smile.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus aciuks.gif
Atsakyti
o jeigu as dazyta tamsiai rudai. Man visai patinka toks atspalvis, tai galvoju Tonika juoda imti, tai busiu juoda? ar tik tamsiai ruda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 05, 14:47)
o jeigu as dazyta tamsiai rudai. Man visai patinka toks atspalvis, tai galvoju Tonika juoda imti, tai busiu juoda? ar tik tamsiai ruda?  g.gif

nu tai aisku juoda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 05, 11:04)
O jie jums neteplioja?Kažkuri sakė,lyg paskui pagalvė būna susitepusi ar dar kas g.gif

nu ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 05, 14:47)
o jeigu as dazyta tamsiai rudai. Man visai patinka toks atspalvis, tai galvoju Tonika juoda imti, tai busiu juoda? ar tik tamsiai ruda?  g.gif

juoda tamsesne uz ruda, tai tapsi juoda tongue.gif na tik tiek, kad tas juodumas nzn koks gaunasi, nes as juodos nebandziau is tu toniku.. as tik raudonmedzio, ruda kazkokia ir sokoladien esu bandzius. intensyviausiai raudonmedis kibdavo biggrin.gif
Atsakyti
mergytes, tai ar dazete kuri su juodu toniku? man idomu ar nelieka toks tamsiai viiletinis atspalvis?? g.gif stovi indas, ir bijau dazyt blush2.gif
Atsakyti