Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

QUOTE(ernesin @ 2009 06 09, 15:14)
Man atvirkščiai su tamsiais plaukais atrodai daug ryškesnė mirksiukas.gif

man irgi, zinok,tamsus tikrai super ir ryskesne ir visai kitaip atrodai bigsmile.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif wub.gif na neturiu normaliu foto su tamsiais, ir siaip dabar jie lb nekokios bukles, o dar ir slenka, tai nesinori net ju fotkint, bet stengiuos kaip galedamam juos atgaivint smile.gif o Jusu komentarai dar jegu suteike biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 06 09, 14:06)
va kaip plauku spalva keicia zmogu smile.gif

http://public.fotki..../kostiumai.html

http://public.fotki....ai/plaukai.html

gal blondine ir buvau grazesne, bet uztat db bandau atgaivint plaukus ir jau po truputi matau rezultata. manau jausiuos grazesne kai turesiu grazius tamsius plaukus, nei nusiurusia balta sieno kupeta  doh.gif

O man Tu labai grazi ir tokia ir kitokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 09, 13:44)
O man Tu labai grazi ir tokia ir kitokia wub.gif

blush2.gif 4u.gif labai malonu girdeti
Atsakyti
oj koki as kosmara apturejau su Tonika.
Vakar uzsimaniau paziureti kaip ant mano tamsiu plauku atrodys raudona spalva RUbinas.
Tai po dazymo ploviau ir vakar gal 6 kartus plaukus, ir siandien ryte 4 kartus ir nenusiplauna ta rozine spalva doh.gif o pas mane dar buvo sviesios dvi sruodos tai jos isvis rozines doh.gif o atrodo palaikiau tik 15minuciu doh.gif oda rozine rozine, aplink kakla irgi, nuvaliau tik Higejos vonios valikliu doh.gif
bet uztai zinau kad raudonas atspalvis man nelabai schmoll.gif MB buvo geda salia manes po centra vaiksciot.
Idomu kada pagaliau nusiplaus, nes kazkaip geda.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 09, 15:12)
Vakar uzsimaniau paziureti kaip ant mano tamsiu plauku atrodys raudona spalva RUbinas.
Tai po dazymo ploviau ir vakar gal 6 kartus plaukus, ir siandien ryte 4 kartus ir nenusiplauna ta rozine spalva  doh.gif  o pas mane dar buvo sviesios dvi sruodos tai jos isvis rozines  doh.gif o atrodo palaikiau tik 15minuciu  doh.gif oda rozine rozine, aplink kakla irgi, nuvaliau tik Higejos vonios valikliu  doh.gif
bet uztai zinau kad raudonas atspalvis man nelabai  schmoll.gif MB buvo geda salia manes po centra vaiksciot.
Idomu kada pagaliau nusiplaus, nes kazkaip geda.

As tai manau, kad Tonikos nekokybiskos uzveze. Nes kai pirma karta daziau Moka viskas buvo ok, na nusiplaunant sausejo, bet cia niuansas jau tik. Tada kai pabandziau sokoladine - kosmaras. Visa galvos oda, rankos nusidaze. Isplaunant vonia nusidaze, praktiskai normaliai ir nebeissisveite. Toks ispudis susidare lyg jodo spalva visur paliko. Plaunant vonia, vandens pakrasciai violetines spalvos buvo.
Kai nusiplove nusidaziau Loreal Casting Medium brown. Dabar esu patenkinta rezultatu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 09 birželio 2009 - 14:41
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 09, 14:12)

doh.gif Vargsele console.gif bet dar ir drasos reik turet tokia spalva dazyt smile.gif g.gif nesijaudink, greit nusiplaus, liks ilgesniam laikui nebent vos vos pastebimas atspalvis.
Papildyta:
QUOTE(ligita8352 @ 2009 06 09, 14:40)

Kai nusiplove nusidaziau Loreal Casting Medium brown. Dabar esu patenkinta rezultatu  ax.gif

drinks_cheers.gif as irgi paskutini karta daziiausi sitais. Juos verta pirkti vien del pasakisko balzamo wub.gif o siaip spalvyte man irgi gana greit nusiplove ir tokia db suryzu atspalviu vaikstau doh.gif , bet ko galima tiketis is dazu be amoniako, ir taip aisku, kad po truputi spalva nusiplaus ir nubluks verysad.gif , bet pradzioj tai thumbup.gif buvo
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 06 09, 15:47)
drinks_cheers.gif as irgi paskutini karta daziiausi sitais. Juos verta pirkti vien del pasakisko balzamo  wub.gif  o siaip spalvyte man irgi gana greit nusiplove ir tokia db suryzu atspalviu vaikstau doh.gif , bet ko galima tiketis is dazu be amoniako, ir taip aisku, kad po truputi spalva nusiplaus ir nubluks verysad.gif , bet pradzioj tai  thumbup.gif  buvo

Praejo pusantros savaites, tai jau matos, kad truputi nusiplove. Naudoju sampuna nuo slinkimo, greiciausia dar ir tai itakos turi. Tas atspalvis kiek i ryzuma man visai tinka ir patinka smile.gif Medium brown spalva mano naturalia atinka, nes retam zmogui (nezinanciam kiek jau turiu zilu biggrin.gif ) "daejo" jog as aplamai dazyta.
Balzamo gerumo tai nesupratau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 10 birželio 2009 - 21:30
Jungiuosi ir aš prie jūsų, savaitgalį išėjau iš blondinių gretų.Man tikrai tiko dažytis peroksidinėm sruogelėm, bet labai nualinau plakus. Taigi nusprendžiau atgaivinti plaukus ir tapti brunete. smile.gif
Visi sakė, kad dabar gražiau ir sveikiau atrodo, bet sutinka kad ir blondine buvo gražiai.Tai laukiu jūsų nuomonės. ax.gif
Prieš
user posted image
Po
user posted image

Matot toje pirmoje foto galai visi nutrupėję net. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 06 10, 23:14)
Jungiuosi ir aš prie jūsų, savaitgalį išėjau iš blondinių gretų.Man tikrai tiko dažytis peroksidinėm sruogelėm, bet labai nualinau plakus. Taigi nusprendžiau atgaivinti plaukus ir tapti brunete. smile.gif
Visi sakė, kad dabar gražiau ir sveikiau atrodo, bet sutinka kad ir blondine buvo gražiai.Tai laukiu jūsų nuomonės. ax.gif

Nesu nusiteikus pries blondines, bet man asmeniskai nera ko lygint tu dvieju foto blush2.gif net jei sveikai atrodytu sviesus plaukuciai, kazkaip nelabai butu, man atrodo ax.gif
Brunete tukstanti kartu graziau bigsmile.gif
Atsakyti
Carolina, db super atrodai thumbup.gif ir plaukucius atgaivinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 06 11, 09:05)
Carolina, db super atrodai  thumbup.gif ir plaukucius atgaivinsi  mirksiukas.gif

Pritariu, kad briutete atrodo daug graziau mirksiukas.gif
Atsakyti