Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

QUOTE(Borzika @ 2009 10 02, 13:54)
Negi kitaip atrodo? ax.gif

Nagi, julya, pasirodyk, kaip dabar atrodai mirksiukas.gif aciuks.gif

Ryt pas kirpeja varau tai po kirpejos pasirodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 10 02, 14:37)
Ryt pas kirpeja varau tai po kirpejos pasirodysiu

Mat kaip bigsmile.gif Ką gi - lauksim pasirodant su atnaujinta "plaukuosena" mirksiukas.gif
Atsakyti
na va dabartine spalva,kiek paryskinta biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nu pasaka, o ne plaukai thumbup.gif
kaip suprantu cia dazei kirpykloje, o pries tai kur dazei namuose? Jei taip gal gali parasyti kokiais dazais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jjjola @ 2009 10 04, 20:03)
Nu pasaka, o ne plaukai  thumbup.gif
kaip suprantu cia dazei kirpykloje, o pries tai kur dazei  namuose? Jei taip gal gali parasyti kokiais dazais  ax.gif

Dekuj, ne ir ten ir cia kirpykloj daziau smile.gif KEUNE daziukai 4u.gif faini sitie daziukai man
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 10 04, 19:07)
Dekuj, ne ir ten ir cia kirpykloj daziau  smile.gif  KEUNE daziukai  4u.gif  faini sitie daziukai man

Nuostabus ir plaukai ir spalva wub.gif
As ir su Kiaune nusidaziusi,lb dziaugiuosi blizgejimu,bet daziau su ilgalaikiais,o tu gal augaliniais,ir galetum pasakyti ar greit nusiplauna atspalvis ir dingsta blizgesys?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 04, 20:46)
Nuostabus ir plaukai ir spalva wub.gif
As ir su Kiaune nusidaziusi,lb dziaugiuosi blizgejimu,bet daziau su ilgalaikiais,o tu gal augaliniais,ir galetum pasakyti ar greit nusiplauna atspalvis ir dingsta blizgesys?

si karta daziau su ilgalaikiais bet pries tai su augaliniais. tai augaliniai gan neblogai laikesi,nepamenu kiek tiksliai aiskiu trumpiau nei ilgalaikiai bet pamenu visai patenkinta buvau biggrin.gif o koku numeriuku dazaisi ?
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 10 04, 19:49)
si karta daziau su ilgalaikiais bet pries tai su augaliniais. tai augaliniai gan neblogai laikesi,nepamenu kiek tiksliai aiskiu trumpiau nei ilgalaikiai bet pamenu visai patenkinta buvau biggrin.gif o koku numeriuku dazaisi ?

na milkshake augaliniu atspalvis irgi laikosi neblogai,bet po keliu plovimu man asmensikai blizgesys nusiplauna ir plaukai atrodo kaip nusiure,nesveiki neblizgantys..o atrodo kaip tik dazai augaliniais,akd butu sveikesni biggrin.gif

Man kirpeja maise tris atpalvius nepamenu..5.2 5.4 ir dar kakzoki..gal 6.3.. Zodziu du sokoladinius ir viena raudonmedzio,tai tamsiai rudi tiesiog graziai parudejo, o sviesios saknys gavos su vysniniu atspalviu..nebepatinka,man graziau ruda i ryzuma, o ne raudonuma,noreciau tamsiai tamsiai ryzos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 04, 21:52)
na milkshake augaliniu atspalvis irgi laikosi neblogai,bet po keliu plovimu man asmensikai blizgesys nusiplauna ir plaukai atrodo kaip nusiure,nesveiki neblizgantys..o atrodo kaip tik dazai augaliniais,akd butu sveikesni biggrin.gif

Man kirpeja maise tris atpalvius nepamenu..5.2 5.4 ir dar kakzoki..gal 6.3.. Zodziu du sokoladinius ir viena raudonmedzio,tai tamsiai rudi tiesiog graziai parudejo, o sviesios saknys gavos su vysniniu atspalviu..nebepatinka,man graziau ruda i ryzuma, o ne raudonuma,noreciau tamsiai tamsiai ryzos wub.gif

o man paskutini syki maise dvi dalys 6nr ir viena dalis 5nr. tai tokie ryskesni jie dabar smile.gif
o man va atvirksciai- raudoni plaukai wub.gif labai noreciau grynai raudonu plauku,bet kad toka spalva man problemu daugiau sudarytu nei dziaugsmo doh.gif tai kol kas tokia spalva dziaugiuosi biggrin.gif
idomu butu jusu spalvyte pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 10 01, 15:38)
Susigedau  blush2.gif  biggrin.gif  nuotraukoj nepasidaziusi esu tai labai jaunai atrodau  lotuliukas.gif

tai gerai,kad jaunai atrodai. kitos stengiasi dazytis taip,kad jaunai atrodytu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 10 04, 19:48)
na va dabartine spalva,kiek paryskinta  biggrin.gif

user posted image

Spalva graži, plaukai blizga, sveikai atrodo. Žymiai geriau nei šviesinti prieš tai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(julya @ 2009 10 01, 17:23)
user posted image

Tokie puresni, banguoti netgi geriau atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 10 05, 15:08)
Spalva graži, plaukai blizga, sveikai atrodo. Žymiai geriau nei šviesinti prieš tai rolleyes.gif
Papildyta:

Tokie puresni, banguoti netgi geriau atrodo ax.gif

Labai faina spalvytė - jokio spalvoto šalmo nematyti ir natūraliai atrodo... smile.gif))) kur jus perkate dažiukus kai namie dažot?? wink.gif)
Atsakyti