Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

Dilgelyt tu man labai graziu bruozu,plaukai panasus kaip mano,tik maniskiai truputi sveikesni blush2.gif Zodziu noriu pasakyt priziurek plaukucius,nors ir taip esi labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 03 03, 22:33)

0kristut0, o kokiais tiksliai alfaparf dažais tu dažei tada kai pirmą kartą alfaparf išbandei?- ta prasme koks spalvos pavadinimas/numeris? man tavo spalva gana natūrali ir graži atrodė nuotraukoje ax.gif  Vis einu pro medines šukas, tai gundausi nusipirkt alfaparf, bet įdomu kokia ten tavo spalva buvo- aš tai ten jokio ryžumo neįžiūrėjau, o sako ir plaunasi gana natūraliai jie tai gal iš jų ką rinktis:ax:

o kad as zinociau, kokia ten spalva daze mane doh.gif eijlini syki niekada nepaklausiu kokia spalva dazo, ir koks nr, paleteij taij atsimenu katroje vietoje ji yra , bet koks nr . g.gif reijktu klausti audruzeles , jei ji prisimintu. bet tu lyg sakeij nenori tamsios , o ta maniske tikrai gan tamsoka , zinok buvo (nors gal tik man atrode kad tamsi , kai nepratus )
o del atsiplovimo, tai jauciasi, tikraij kitaip atsiplaudineja neij kiti mano bandyti dazai.
Atsakyti
QUOTE(Monikutja @ 2009 03 04, 19:41)
Kas dėl ryžumo, tai pavyzdžiui  aš neturiu ryžų  pigmentų, o prieš  dirbtiną šviesą jie tikrai tampa ryžoki  g.gif Bet dabar nusidažiau kitais dažais tai jau   thumbup.gif   Va dedu ir aš savo šokoladą jūsų teismui biggrin.gif

nenoreciau kad supyktumet, bet man tavo plaukuciai nuploneje link galo atrodo blush2.gif bet seip tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 04 kovo 2009 - 20:18
QUOTE(Malena @ 2009 03 04, 20:49)
Dilgelyt tu man labai graziu bruozu,plaukai panasus kaip mano,tik maniskiai truputi sveikesni blush2.gif Zodziu noriu pasakyt priziurek plaukucius,nors ir taip esi labai grazi wub.gif

aciu,kaip miela skaityti,as i tavo avatarus ziuredama zaviuosi ir seiliojuos, o juos turbut renkies panasius i save smile.gif
Taip mano plaukai ir pazeisti ir patys is saves tokie nemalonus, nedekingi,todel del plauku priemoniu isprotejus ir esu doh.gif
ne i tema -Joico Silk result rinkaisi normaliems ar storiems plaukams, nes as nzn ar uztektu normaliems ar storiems imt?
Atsakyti
QUOTE(Monikutja @ 2009 03 04, 18:41)
Kas dėl ryžumo, tai pavyzdžiui  aš neturiu ryžų  pigmentų, o prieš  dirbtiną šviesą jie tikrai tampa ryžoki  g.gif Bet dabar nusidažiau kitais dažais tai jau  thumbup.gif  Va dedu ir aš savo šokoladą jūsų teismui biggrin.gif

Kokiais daziukais ir kokia spalvyte dazai plaukucius? mirksiukas.gif Labai grazus plaukuciai thumbup.gif

princesee labai grazus plaukuciai,oj kaip as tau pavydziu ju storumo ir ilgio... blush2.gif wub.gif mirksiukas.gif pas mane kadangi jie slenka tai belikusi plona uodegele doh.gif

dilgelyt ir tavo labai zavios garbaneles,nereikia tau nei tiesint ju thumbup.gif labai graziai ziurisi mirksiukas.gif

Atsakyti

nenoreciau kad supyktumet, bet man tavo plaukuciai nuploneje link galo atrodo blush2.gif bet seip tai thumbup.gif

Uz kritika nepykstama drinks_cheers.gif

QUOTE(Gelyciuke @ 2009 03 04, 21:22)
Kokiais daziukais ir kokia spalvyte dazai plaukucius? mirksiukas.gif  Labai grazus plaukuciai thumbup.gif

Oj cia jau seniau dazyta bet Loreal, dabar vel kitais uzsidaziau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutja @ 2009 03 04, 22:34)
Oj cia jau seniau dazyta bet Loreal, dabar vel kitais uzsidaziau.  4u.gif

Kokias dabar uzsidaziai? biggrin.gif as va paskutini karta daziau irgi su Loreal dazais, bet su tais Casting creme gloss ar kaip ten jie vadinasi ax.gif na kur be amoniako... tai visai patiko thumbup.gif
Atsakyti
O siaip tai galiu parodyt visa eiga nuo sviesios iki tamsios smile.gif

Stai kokia kruva plauku storiu ilgu kazkada turejau biggrin.gif
user posted image

tada sumaniau kad man reik tamsiu ir nusitamsinau stai taip

user posted image

user posted image

Bet greit atsibodo ir pasisviesianu, finale gavausi ryza biggrin.gif doh.gif doh.gif
(Loreal dazai)

user posted image

Aisku ryzumas man greit atsibodo ir nusidaziau pas kirpeja labai grazia spalva. Atsiprasau bet foto neturiu kur matytusi tik plaukai, tai cia tokia viena idesiu kur matos bet nedaug. Na kad spalva pamatytumt. O foto neturiu nes ta spalva man ZAIBISKAI GREIT NUSIPLOVE neisivaizduoju kokio prastumo dazai turejo but
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Nudazyti
user posted image
Po dazymo (isivaizduokit is tokio tamsumo grizau vel prie ryzumo, nu siaubas, visi kirpejos dazai nusiplove ir liko Loreal)

user posted image

Na Kadangi vel buvau ryza tai va dabar vel nusidaziau naujais L'OREAL EXCELL10 dazais 5.3nr ir gavausi stai tokia
user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kuri labiausiai tiko? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutja: 04 kovo 2009 - 21:57
na sveikutes,na galiu gal kuo patarti smile.gif esu pati kirpeja,ir patinka man savo plaukucius lepinti naminemis kaukemis smile.gif na mano plaukuciai ir galvos oda buvo labai sausa blink.gif nežinojau ka be daryti unsure.gif ir branges priemones pirkau,kol drauge is Jurbarko miestelio smile.gif sako pabandyk ricinos aliejaus nusipirkti is vaistines,pakaitink buteliuka karštame vandenyje,ir istepti visa galva, super po keliatos vartojimo,nustojo dilgčioti galvos oda,perštėti,nustojo ir plauku slinkimas,,ir kas žavingiausia plaukučiai labai blizga,pas mane jie juodi ir tas ryškus blizgumas smile.gif net vyriškiai pastebi, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 04, 18:59)
wow! Kokios visos jus cia sokoladines ir tiesiaplaukes, kaip is reklamu grynai, labai grazus karciai pas abi. Vilnijantys tokie.
As rudais plaukais, kokio 4-5 nr dazyta, bet nuotraukoj atrodau visai juoda  ;//
Nuo tiesinimo lb sikilineja galai tai  nebetiesinu jau ir vaisktau dabar "naturali" va tokia -kutvelos stiliuke, susibangavus ir pasisiausus.

o kam tiesinto jei Dievulis tokiom garbanom apdovanojo bigsmile.gif man labai grazu ir prasmatnu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 04 kovo 2009 - 22:30
QUOTE(sandrul @ 2009 03 03, 17:47)
hm, prisijungsiu ir aš prie jūsų hihihi.gif

gl pabandyk vienu tonu tamsesne spalva imti,o beto pabandyk su Artego firmos daziukais padazyti,tikrai geri dazai-Italų firmos smile.gif
Atsakyti
Monikut, man graziausiai atrodo tamsus tamsus, kur tiesus ir kur garbaneles ax.gif labai grazi spalva
Atsakyti