Įkraunama...
Įkraunama...

Kosulio priepuoliai

QUOTE(madmuazele @ 2009 03 04, 22:20)
As nesilaukiu, bet toki kosuli issigydziau vienu paprastu, bet tikrai efektyviu budu (tik nezinau ar nestukem galima siuos produktus naudoti)... emiau lygiom dalim-medaus, sodos ir garstyciu milteliu...sia sumaisyta mase tepdavau ant koju padu, apmaudavau calofaniniu maiseliu ir kojinem... ir taip miegodavau iki ryto...kartojau 3 vakarus-ir jau nebekosciu... nes buvo siaubingas, draskantis kosulys vakare-tik atsigulus ir is ryto-pabusdavau kaip man kutendavo, o paskui draskydavo krutine...
Tikiuosi ir jums pades 4u.gif

aciu labai madmuazele 4u.gif
Atsakyti
na as vel rasau:( nes jau nebezinau kokie gydytojai aplinkui yra, buvau nuvykus pas pulmonologe na tiesiog mano gine dave siuntima i gretima kabineta:) poliklinikoj tai pirmi zodziai kurie LOR gydytojos buvo kuo skundziates:0 as susakiau ji atsiverte kortele ir sako "Ir dar nescia" su nuostaba veide, as gi Jums nieko skirti, na galvoju sakes, juk as jei nupasakojau situacija ir pasakiau kad gali buti kad Rustys spaudzia skrandi ir dirgina diafragma, na susakiau taip kaip Belty buvo rasiusi:) bet ji sako "taigi Jusu remuo needa" na rugstys gal ir nebus tuomet; na as jei tada sakau , kad gal man cia alergija, bet gydytojsa sako gi neciaudot ir nosies neniezti, na sakau ne tai ji tik palingavo galva ir paskyre Umkalor'a as vos nesusikuokiau iseidama bet nieko nesakiau; nes Umkalor'a duodu vaikui kai serga ir jis man niekada nepadejo, bet isejau tyledama ir gavaua i rankas taloneli kitai savaitei, na tikrai ima ir baime ir nerimas nes nezinau nuo ko man tas kosulys, viena vakara pries atsigulant uzeina arba kelis vakarus is eieles, po to koki vakara ramu ir galiu uzmigti ir issimiegoti, bet didesne dali vakaru kosciu ir taip 2 menuo, kur vaziuoti ir galu ieskoti nebezinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 14 kovo 2009 - 20:17
Siaubas, laikykis.
Pabandyk pagert pankolių arbatos, ant pakelio parašyta, kad skystina bronchų sekretą. Kiek žinau nėščioms galima, jei ką pataisykit.
O gal tiesiog susidėjo keletą problemų į vieną, sausas oras irgi gali būti priežastim.
Nežinau, ką dar patarti.
SVEIK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2009 03 15, 11:45)
Siaubas, laikykis.
Pabandyk pagert pankolių arbatos, ant pakelio parašyta, kad skystina bronchų sekretą. Kiek žinau nėščioms galima, jei ką pataisykit.
O gal tiesiog susidėjo keletą problemų į vieną, sausas oras irgi gali būti priežastim.
Nežinau, ką dar patarti.
SVEIK  4u.gif

Aciu labai Eaglute 4u.gif bet man labai keista kad medikai tiek laiko neranda kas yra bet ir nepataria ka daryti toliau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 14, 20:15)
na as vel rasau:( nes jau nebezinau kokie gydytojai aplinkui yra, buvau nuvykus pas pulmonologe na tiesiog mano gine dave siuntima i gretima kabineta:) poliklinikoj tai pirmi zodziai kurie LOR gydytojos buvo kuo skundziates:0 as susakiau ji atsiverte kortele ir sako "Ir dar nescia" su nuostaba veide, as gi Jums nieko skirti, na galvoju sakes, juk as jei nupasakojau situacija ir pasakiau kad gali buti kad Rustys spaudzia skrandi ir dirgina diafragma, na susakiau taip kaip Belty buvo rasiusi:) bet ji sako "taigi Jusu remuo needa" na rugstys gal ir nebus tuomet; na as jei tada sakau , kad gal man cia alergija, bet gydytojsa sako gi neciaudot ir nosies neniezti, na sakau ne tai ji tik palingavo galva ir paskyre Umkalor'a as vos nesusikuokiau iseidama bet nieko nesakiau; nes Umkalor'a duodu vaikui kai serga ir jis man niekada nepadejo, bet isejau tyledama ir gavaua i rankas taloneli kitai savaitei, na tikrai ima ir baime ir nerimas nes nezinau nuo ko man tas kosulys, viena vakara pries atsigulant uzeina arba kelis vakarus is eieles, po to koki vakara ramu ir galiu uzmigti ir issimiegoti, bet didesne dali vakaru kosciu ir taip 2 menuo, kur vaziuoti ir galu ieskoti nebezinau verysad.gif

Nu va- pagal aprasyma matosi, kad nelabai kokia ta gydytoja doh.gif
Nors man irgi tas gydytojas sake, kad daug kuom negali padeti vien del to, kad nescia. O tai tau kyla tos rugstys ar ne? Jauti rugstuma, grauzima gerklej?
Nu zodziu laikykis.. 4u.gif Turek visada salia kokios siltos ramuneliu arbatytes termosiuka- kai pradesi koset -gurkstelk-nuims biski, paciulpt kokiu isigyk anyziniu bambonkiu. Stenkis bet kokiu atveju slopint ta kosuli- neisikosek per daug, nes kosulys sausas- neproduktyvus-reikia jy slopinti. Nes po to kai isikosesi labai daug-susidirgins visas aparatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 03 16, 11:48)
Nu va- pagal aprasyma matosi, kad nelabai kokia ta gydytoja  doh.gif
Nors man irgi tas gydytojas sake, kad daug kuom negali padeti vien del to, kad nescia. O tai tau kyla tos rugstys ar ne? Jauti rugstuma, grauzima gerklej?
Nu zodziu laikykis.. 4u.gif Turek visada salia kokios siltos ramuneliu arbatytes termosiuka- kai pradesi koset -gurkstelk-nuims biski, paciulpt kokiu isigyk anyziniu bambonkiu. Stenkis bet kokiu atveju slopint ta kosuli- neisikosek per daug, nes kosulys sausas- neproduktyvus-reikia jy slopinti. Nes po to kai isikosesi labai daug-susidirgins visas aparatas  4u.gif

zinai laukiau kol parasysi, 4u.gif kol kas rugstys nekyla ir remuo needa uztatos kad jei jau rugstys kiltu iskarto suprasciau kad cia tas pats kaip ir tau, beje ar tau jos kilo, jautei kad remuo eda? Jei taip vadinasi man cia kazkas kitas g.gif kazkaip atrodytu kad kazkas alergizuoja dirgina gerkle bet speju kad ir alergologas negales padeti? tipo kai nestuke tai buna hormonai susimakalve ar ne?chm..o gal atrastu kas yra ar jau nebezinau i homeopata kreiptis bet irgi ka jis atsakys lireps vaistukyus bandyti na blin man taip norisi tiketi kad cia kazkas nesidetingo bet kas su tuo nesusidure is gydytoju tai man ir nieko nepasakys verysad.gif nesuvokiu kaip ir kodel cia man ..uztatos kosulys gomuri kutena ir dar pasinervuoju ir imu koseti dar labiau pasedziu vakare lovoj pasedziu ir kaip tu sakai kazko atsigeriu tai kosulys lyg apmazeja ir uzmiegu o dien akosulio bebuna tik keliolika kartu, vis lengviau nei nakti...
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 15, 19:51)
Aciu labai Eaglute  4u.gif bet man labai keista kad medikai tiek laiko neranda kas yra bet ir nepataria ka daryti toliau schmoll.gif

Dauguma mūsų medikų tokie, kai žmogus pats "lenda į akis" tai bent kažką daro, bet jei žmogelis ramus, nereikalaujantis, tai jie net nesistengia, jokios atsakomybės už pacientų sveikatą.

QUOTE(georgiana @ 2009 03 16, 16:40)
chm..o gal atrastu kas yra ar jau nebezinau i homeopata kreiptis bet irgi ka jis atsakys lireps vaistukyus bandyti na blin man taip norisi tiketi kad cia kazkas nesidetingo bet kas su tuo nesusidure is gydytoju tai man ir nieko nepasakys  verysad.gif nesuvokiu kaip ir kodel cia man ..uztatos kosulys gomuri kutena ir dar pasinervuoju ir imu koseti dar labiau pasedziu vakare lovoj pasedziu ir kaip tu sakai kazko atsigeriu tai kosulys lyg apmazeja ir uzmiegu o dien akosulio bebuna tik keliolika kartu, vis lengviau nei nakti...

Vis tiek gi yra kažkokie simptomai iš kurių jie supranta. O slogą dar turi? Gal naktį kvepuoju pro burną ir todėl gerklė išsausėja ir atsiranda kosulys?
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2009 03 18, 00:34)
Dauguma mūsų medikų tokie, kai žmogus pats "lenda į akis" tai bent kažką daro, bet jei žmogelis ramus, nereikalaujantis, tai jie net nesistengia, jokios atsakomybės už pacientų sveikatą.
Vis tiek gi yra kažkokie simptomai iš kurių jie supranta. O slogą dar turi? Gal naktį kvepuoju pro burną ir todėl gerklė išsausėja ir atsiranda kosulys?

nu zinok kad ne, su kvepavimu lyg ir viskas tvarkoje bet ttie kosiulio priepuoliai jie psireiskia arba is vakaro tik aprimus ir jau emus snausti, staigiai ima kutenti gerkle, o jei ne is vakaro tai tik atsikelus issikosciupo 1 val. ar 2 val. preidineja rimsta ir nurimsta nei gerkles skauda nei nosis bega nei remuo eda - cia parasiau visus simpotmus kurie gelimi prie kosulio ir galetu butu virusas arba rugstys deja nei vienas nei kitas manes neliecia:( vaziuosi ateinancia savaite pas gine sakysiu kad LOR nieko neatranda bet blogiausia kad man negali nei vaistais padeti, nei tyrimu skirti nes esu nestuke.gif sad.gif ir skiria tokia ale pavirsutines gydymo priemones bet bijausi kad po to leliukui neatsilieptu juk tas kosulys turi buti kazkieno priezastis gi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 19, 07:58)
nu zinok kad ne, su kvepavimu lyg ir viskas tvarkoje bet ttie kosiulio priepuoliai jie psireiskia arba is vakaro tik aprimus ir jau emus snausti, staigiai ima kutenti gerkle, o jei ne is vakaro tai tik atsikelus issikosciupo 1 val. ar 2 val. preidineja rimsta ir nurimsta nei gerkles skauda nei nosis bega nei remuo eda - cia parasiau visus simpotmus kurie gelimi prie kosulio ir galetu butu virusas arba rugstys deja nei vienas nei kitas manes neliecia:( vaziuosi ateinancia savaite pas gine sakysiu kad LOR nieko neatranda bet blogiausia kad man negali nei vaistais padeti, nei tyrimu skirti nes esu  nestuke.gif  sad.gif ir skiria tokia ale pavirsutines gydymo priemones bet bijausi kad po to leliukui neatsilieptu juk tas kosulys turi buti kazkieno priezastis gi verysad.gif

Nenoriu taves nuliudinti-bet specialiai uzsienio saituose paieskojau info anglu kalba-tai viena mamyte raso del tokios pat problemos, kad toks kosulys jai prasidejo 16-os savaiciu ir nieks nepadejo-truko iki pat gimdymo-sulig diena kai pagimde jis baigesi. Po to uz kazkiek laiko, kai vel prasidejo kosulys- suzinojo, kad jau laukiasi antrojo-ir vel pasirodo jai atsikartojo su nestumu.
na bet kokiu atveju-laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 03 19, 17:39)
Nenoriu taves nuliudinti-bet specialiai uzsienio saituose paieskojau info anglu kalba-tai viena mamyte raso del tokios pat problemos, kad toks kosulys jai prasidejo 16-os savaiciu ir nieks nepadejo-truko iki pat gimdymo-sulig diena kai pagimde jis baigesi. Po to uz kazkiek laiko, kai vel prasidejo kosulys- suzinojo, kad jau laukiasi antrojo-ir vel pasirodo jai atsikartojo su nestumu.
na bet kokiu atveju-laikykis 4u.gif

aciu Belty, kazkaip man atrodo kad cia ir bus tame priezastis nes kosulys jis toks nenuspejamai netiketas, nieko sau ir pasireiskia kada, kai reikia sveikos mamytes leliukui g.gif aciu laikysiuos kad kitos iseities nera jau smile.gif ech greiciau pagimdyti o dar tik puse kelio nueita:))
O Jus irig laikykites po to parasykit kitame forume kaip sekesi, lauksim atsiliepimu, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia "pasenusi aktualija" verysad.gif
Perskaiciau pasisakiusias... Baigiu isproteti jau savaite nuo sauso priepuolinio kosulio doh.gif
Geriu HICONCIL'i, purskiu VENTOLIN'a ir TANTUM VERDE, tai sakau, jei visa tai susipurksciau s****, matyt efektas butu tas pats verysad.gif
Jau kokia neviltis puola, siaubas. Jei iki gimdymo taip, tai vargsas vaikas neisivaizduoju ka ten tam mano drebanciam - spazmuojanciam nuo kosuliu pilve iskentes verysad.gif
Dar bjaurus daiktas, kad netekau balso - ketvirta para visiskai be balso gyvenu g.gif

Jei atsiras tokia pacia beda siuo metu turinciu - pasipasakokit kaip bandet kovoti ir ar kas gelbejo... Inhaliatoriai, sildymai, kompresai - niekas man nepadeda - baigiu isproteti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2011 12 09, 23:31)
Kokia "pasenusi aktualija"  verysad.gif
Perskaiciau pasisakiusias... Baigiu isproteti jau savaite nuo sauso priepuolinio kosulio  doh.gif 
Geriu HICONCIL'i, purskiu VENTOLIN'a ir TANTUM VERDE, tai sakau, jei visa tai susipurksciau s****, matyt efektas butu tas pats  verysad.gif
Jau kokia neviltis puola, siaubas.  Jei iki gimdymo taip, tai vargsas vaikas neisivaizduoju ka ten tam mano drebanciam - spazmuojanciam nuo kosuliu pilve iskentes  verysad.gif
Dar bjaurus daiktas, kad netekau balso - ketvirta para visiskai be balso gyvenu  g.gif

Jei atsiras tokia pacia beda siuo metu turinciu - pasipasakokit kaip bandet kovoti ir ar kas gelbejo... Inhaliatoriai, sildymai, kompresai - niekas man nepadeda - baigiu isproteti  verysad.gif

nenusiminkit:) Jums nereikes tiek koseti - nusipirkit vaistinej homeopatini vaistuka GRIPP-HEEL ir sirupeli STODAL - bus nuo visu kosuliu! Tik tabletes yra gaminamos vaikeliams, tai suaugusiam reikia kas 1 val. ciulpti (iki 10-12 tabl. per diena) ir jau po 3-ju dienu bus viskas OK.)
Atsakyti