QUOTE(Belty @ 2009 03 16, 11:48)
Nu va- pagal aprasyma matosi, kad nelabai kokia ta gydytoja
Nors man irgi tas gydytojas sake, kad daug kuom negali padeti vien del to, kad nescia. O tai tau kyla tos rugstys ar ne? Jauti rugstuma, grauzima gerklej?
Nu zodziu laikykis..

Turek visada salia kokios siltos ramuneliu arbatytes termosiuka- kai pradesi koset -gurkstelk-nuims biski, paciulpt kokiu isigyk anyziniu bambonkiu. Stenkis bet kokiu atveju slopint ta kosuli- neisikosek per daug, nes kosulys sausas- neproduktyvus-reikia jy slopinti. Nes po to kai isikosesi labai daug-susidirgins visas aparatas
zinai laukiau kol parasysi,

kol kas rugstys nekyla ir remuo needa uztatos kad jei jau rugstys kiltu iskarto suprasciau kad cia tas pats kaip ir tau, beje ar tau jos kilo, jautei kad remuo eda? Jei taip vadinasi man cia kazkas kitas

kazkaip atrodytu kad kazkas alergizuoja dirgina gerkle bet speju kad ir alergologas negales padeti? tipo kai nestuke tai buna hormonai susimakalve ar ne?chm..o gal atrastu kas yra ar jau nebezinau i homeopata kreiptis bet irgi ka jis atsakys lireps vaistukyus bandyti na blin man taip norisi tiketi kad cia kazkas nesidetingo bet kas su tuo nesusidure is gydytoju tai man ir nieko nepasakys

nesuvokiu kaip ir kodel cia man ..uztatos kosulys gomuri kutena ir dar pasinervuoju ir imu koseti dar labiau pasedziu vakare lovoj pasedziu ir kaip tu sakai kazko atsigeriu tai kosulys lyg apmazeja ir uzmiegu o dien akosulio bebuna tik keliolika kartu, vis lengviau nei nakti...