Sveikutes!
Matau, temele aprimusi. Tikriausiai mamytes issigyde

Na, tai gerai.
Bet jei kas dar skaitot, gal pakonsultuotumet. Maitinu dvynius. Vaikuciu burnytes ir uzpakaliukai svarus.
Maksties pienliges neturejau jau 7 metus.
Speneliai sutruko, nuraudo gal pries 2 menesius. Tiesa, sutrukimai per savaite sugijo. Tepiau sodos tirpalu, nepadejo. Daktarinu. Nepadejo. Visiskai atsisakiau saldumynu, miltiniu patiekalu, net saldziu vaisiu. (Labai i gera puse svori pakoregavo

)
Dabar speneliu neskauda, bet mane gasdina tai, kad jie avietiniai, paciu speneliu konturai seniai isnyke, jie toookie issiplete, beveik puse kruties uzima. Konturai ne apvalus, o "kazkoks zemelapis".
I medikus, zinoma, kreipiausi. Net i 3. Visos gydytojos tvirtino, kad: "tikriausiai pienlige". Siule nutraukti maitinima. Na, bet pagal PSO rekomendacijas, jei tik imanoma, rekomenduojama bent iki 2 metu pamaitinti. Matau, kaip nurimsta, pralinksneja mano suneliai, gave pienuko, tai nutraukti maitinimo nenoriu. Noriu pasveikti. Gal kas galit rekomenduoti privaciai dirbancia gydytoja, pageidautina, ilgo zindymo salininke.
Galiu dar savarankiskai pasidaryti laboratorinius tyrimus. Bet kokius? Pienuko? Speneliu tepinelio (bet jie sausi, kaip paimti tepineli?). O jei tirti pienuka, tai koki jo tyrima atlikti? Paselio?
Aciu labai, kad perskaitet tokia ilga mano litanija. Ir is anksto dekoju uz patarimus.