Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

Na mano apatinio trikotazo stalciuje stringai uzima daugiausiai vietos,man grazu ir patogu,tik reikia tinkami dydi issirinkti ir i kokybe atsizvelgti,bet paprastu kelnaiciu ir sortuku taip pat nevengiu,grazu ir patogu taipogi biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
man tai cia vasarinis daiktas,ziema beveik nedeviu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as UZ blush2.gif ,didele vieta jie mano stalciuje apatinu uzima g.gif
nors paskutiniu metu akis kliuna uz sortuku labiau biggrin.gif
Atsakyti
as irgi nekenciu stringu, turiu kelis ir tai tik vasarai prie aptemptu rubu..
Atsakyti
man patinka. grazu ir patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 10 04, 19:09)
Nekenčiu stringų  biggrin.gif bet turiu spintoje ir dėviu, pvz., prie labai aptemptų arba baltų rūbų (tada, kai gali persišviesti arba matytis kraštai). Kitais atvejais į juos nežiūriu. MB taip pat jais anaiptol nesižavi  smile.gif

mano variantas biggrin.gif
Atsakyti
žiemą prieš smile.gif manau jie turi būti dėvimi po tam tikrais rūbais (kai persišvieęia ir pan,.)
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 10 04, 23:21)
man tai cia vasarinis daiktas,ziema beveik nedeviu  biggrin.gif  biggrin.gif

Man atrodo, dar labai priklauso nuo to, kas ant virsaus devima g.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 10 04, 21:20)
Na mano apatinio trikotazo stalciuje stringai uzima daugiausiai vietos,man grazu ir patogu,tik reikia tinkami dydi issirinkti ir i kokybe atsizvelgti,bet paprastu kelnaiciu ir sortuku taip pat nevengiu,grazu ir patogu taipogi  biggrin.gif  rolleyes.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Nemėgstu tų stringų, kur iš užpakalio viena juostelė. O patinka stringučiai pažemintu liemeniu, neriniuoti wub.gif Jie užima didžiąją dalį vietos
Atsakyti
O man nepatinka stringai, kur tik virvelė viena. Sulenda į šikę ir tiek jos tematyt. lotuliukas.gif , geriau pusiau stringai, kaip aš vadinu, trikampėlis toks. thumbup.gif , ir gražu ir patogu. Džiaugiuos, kad neišplerus dar, šikė dar gerai atrodo, o tai ir tų trikampėlių nešiot negalėčiau..Nors ir paprastų triusikų neatsisakau, tie dar patogesni.
Atsakyti
visada už smile.gif tik jokiu būdu ne sintetiniai!
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 10 06, 19:31)
as irgi nekenciu stringu, turiu kelis ir tai tik vasarai prie aptemptu rubu..

QUOTE(evelinki @ 2010 10 07, 20:06)
mano variantas biggrin.gif

ir mano variantas biggrin.gif
Atsakyti