Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

QUOTE(Beiker @ 2007 12 17, 21:48)
Mums jau beveik 28-ios savaiteles. Bamba isivertsus, pilvas plaukais apzeles, kirksnius baisiai skauda, o siaip viskas ok  smile.gif  Kiekviena diena spurdam, nakti, kai teveli apsikabinam, tai ir ji apspardom  thumbup.gif

Jauciuosi lygiai taip pat, laiminga begalo. Ziuriu kad musu su tavimi datos sutampa: pirmi judisiukai man irgi spalio 4d. Ir mums irgi 28 sav. ir kelios dienos.
Atsakyti
QUOTE(Ramone @ 2007 12 20, 12:44)
Mums tuoj 26savaites. Jauciuosi kol kas tikrai gerai. Jokiu ypatingu skausmu nera. Tik kartais nugara pamaudzia truputi ir nuo sianakt kazkaip apie bama toks tempimas kartais pasijaucia. Svorio turiu priaugusi +6kg, ir tai tik sveikos mitybos deka, nes vos atsipalaiduoju, is karto per kelias dienas ir ziurek jau +1kg... blink.gif  Tad stengiuosi nevalgyt saldumynu ir kito riebaus nesveiko maisto. Bamba jau po truputi pradeda listi, bet dar nesimato.  Negro juostos kol kas nera, bet visas pilvas tokiu pukeliu apaugo, taip juokingai atrodo... biggrin.gif  Krutine, aisku, didziule ir yra su ja vargo, kol kas daugiau vargo su krutine nei pilvu. Mano dydis daba yra 75-80 F! blink.gif

ir mums 26 sav, bet mes priauge jau +9kg, nors valgom sveika maista, bet be saldumynu negalim gyventi ne dienles schmoll.gif negro juosta jau ryskeja, pilvukas dideja, saviajta puiki, kartais net uzsimirstu kad laukiuosi mirksiukas.gif tik kazkokia bacila gripine bando kibti, bet mes jai bash.gif
Atsakyti
Sveikutes!
busimos mamytes mirksiukas.gif
gal kas is jusu ,kaip ir as skaiciuoja 7 nestumo menesi nestuke.gif
butu malonu paplepeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas as irgi skaiciuoju 7 menesiuka, o savijauta ir sveikatele labai nebloga, tik jau sunkoka darbe sedeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2008 01 18, 11:04)
Labukas as irgi skaiciuoju 7 menesiuka, o savijauta ir sveikatele labai nebloga, tik jau sunkoka darbe sedeti  thumbup.gif

Malonu,kad prisijungiai thumbup.gif man ir pilvukas jau trukdo ir sedet ir miegot nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
Man prasidėjo 7-as mėnesiukas smile.gif Gimdysim balandį smile.gif Jaučiuosi neblogai rolleyes.gif Tik va kartais ėda rėmuo ir dažnokai lakstau į wc doh.gif Bet šiaip jau savijauta nebloga, bumpsim pilvelyje labai jau stipriai kai kada biggrin.gif Priaugau 6 kg ax.gif
Atsakyti
ir man rytoj lygiai 7 menesiai. tai yra vaiko gimimas yra prognozuojamas kovo 24d. lieka du menesiai laukimo. ishkilo klausimas ir kamuoja mane jau kelias dienas. 7 menesiai, bet tik 31 savaite? kazhkaip man nesiklijuoja. ypatingai del to, kad drauge pvz pasigimde budama 36savaiciu. jeigu pvz taip nutiktu man ir gimdyciau 36 savaiciu, tai man juk isheitu 8men neshtumo. o tai juk priesh laika, ir 8 men girdejau gimdymas labai pavojingas, netgi geriau jau 7men gimdyti. tai kaip cia yra su tom savaitem ir menesiais, nes as jau visai susipainiojau ;/
Atsakyti
sveikos,mums irgi jau 7 menuo 4u.gif na pvz as pastojau 06 30,tai taip ir skaiciuoju,kad sausio 30 bus lygiai 7 menesiai smile.gif tai gaunasi,kad 31 savaite nestuke.gif

savijauta tai net nezinau,rugstys kilsta,mazius intensyviai juda wub.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
labai malonu,kad prisijungia vis daugiau busimu mamyciu prie pokalbio thumbup.gif visoms linkiu geros savijautos ir grazaus 2.gif laukimo mirksiukas.gif
Atsakyti
ir mums 7 men nestuke.gif tik as pagal vienoje knygoje pateiktus savaiciu paskaiciavimus radau taip: 28-32 sav yra 7 men o nuo 32 sav prasideda 8 men mirksiukas.gif
savijata ganetinai gera, tik leliutis labai jau sia nakti nusprende mamytei neleisti miegoti, visa nakti pilvelyje buvo sujudimas nestuke.gif gerai, kad jau dekrete esam tai ryte galim kiek norim miegoti tongue.gif idomiai jis pas mus, kartais vakare buna tyla, tada jau as nerimauju, o kartais toks spurdenimas, kad ojojoiii bigsmile.gif tik va, mums mazakraujyste rado, nusedimas 106 hemoglobino, nors gelezi jau 4 men vartoju, del to liudna verysad.gif o jums ne vienai taip nera?
Atsakyti
sveikos!! mums taip pat 7men., belstis i gyvenima bandysim balandi doh.gif ne taip jau daug ir laukti liko!!! Musu kletcko judesiai kartai buna ne siaip sau pakutenimas, o tikri spyriai, teveli kiekviena ryta apkumsciuoja ax.gif jauciames neblogai, tik va kelios dienos skauda pilvo apacia, tai neramu kazkaip, sako negerai kai apacia skauda schmoll.gif tai jei nepraeis tai begsim tikrintis kas ten darosi!!! o siaip viskas liuks!!!!
Atsakyti
tiesa man irgi pilvo apacia paskauda verysad.gif o ilsiuosi pakankamai tikrai. antradieni net ant laiptu susirieciau is skausmo verysad.gif bet praejo.... g.gif

uzsikreciau nuo brolio gripu verysad.gif gal zinot kokios gali buti pasekmes nesciai? g.gif

nugara skauda,sunku atsikelti,bet pakenciama smile.gif

kaip smagu,kad musu daugeja nestuke.gif
Atsakyti