QUOTE(mejja @ 2008 01 30, 19:15)
norejau ir as pasisakyti... man isskyru irgi daug nuo pat nestumo pradzios. iklotus tenka naudoti
gine buvo israsiusi zvakuciu,ne kiek nepadejo
as dantis nestumo pradzioj susitvarkiau ir ramu db
maggie taigi nestumo kalendoriumi naudokis
vat o priespieni as turiu nuo 16 sav
ir gana daug,tai gine pasijuoke,kad pieno tikrai bus ir galesiu maitinti
bet to priespienio tikrai daug,tenka iklotelius irgi naudoti 

as dantis nestumo pradzioj susitvarkiau ir ramu db

maggie taigi nestumo kalendoriumi naudokis

vat o priespieni as turiu nuo 16 sav

tai ten viskas buvo sugede, bet jau veikia. pasitikrinau ir dabar rami. buvau susipainiojus del tu visu savaiciu, nes is tikruju neshtumas gi trunka 10men, bandziau paashkinti vienam zmogui, todel prireike skaiciuokles, bet nieko man neishejo;]]]] likom neishsiaishkine.
blimba, is vienos puses faina, esi rami del to, kad pieno turesi. o vat man jo visai nesirodo. dar priesh pora savaiciu karts nuo karto nusirenginejant pastebedavau ant speneliu trupuciuka to prieshpienio [toks gelsvas?]. bet dabar jau keleta savaiciu - nieko.
tfu tfu tfu, nors esu labai jautri tiems dalykams [pienlige, vaginoze bla bla bla], naudoju iklotukus bet kolkas nieko. tikrai be ju negaleciau, nes paciu, kaip visada, netinkamiausiu metu, tu ishskyru pasirodo tiek, kad paskest galima

Papildyta:
QUOTE(Evi @ 2008 01 30, 22:48)
Man tai 7as menuo eina, ir jis toks keistas. Apskritai dar nelabai jauciuosi nescia, tik siaip issiputus. Pilvas mano nera didelis, gal kad as visa didele. Atrodo, kartais siek tiek itraukciau ir niekas nesuprastu. Jokiu striju, jokios negro juostos, jokiu tinimu ir jokio remens. Krutine kaip krutine, lyg ir nepasikeitus. Kazkada buvo keli priespienio laseliai pasirode, bet dabar ir ju nebebuna. Ir jeigu ne kasdien vis aktyvesnis maziukas, tai isvis itarciau kad kazkas negerai
Esu tikrinama ligoninej pagal plana, ir kol kas atrodo viskas gerai.

man tas pats. bet zinok, dabar man eina 32 savaite, tai per tas dvi paskutines ishsipuciau. zymiai padidejo pilvukas. kartais kankina remuo ;/ tada nieko valgyt negaliu ir netgi vanduo nepadeda ;/
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2008 01 30, 22:50)
as jau esu viska susipirkusi,sauskelniu betruksta,tik galvoju kokio dydzio pirkti iki 4 kg ar nuo 4 kg
mes tai du komplektukus nusipirkom. vienas : uzuolaideles,apsaugele,pagalves uzvalkalas,antklodes uzvalkalas ir paklode. o antras tai tik pagalvei ir anklodei uzvalkaleliai. na ir paklodziu pasikeitimui nusipirkau
na ir patalyne atskirai pirkom komplektuka : pagalvele ir anklode
o vezimuka mums tevai padovanojo universala,ten tikrai siltas,o vasara pasidaro vesesnis truputi,issiima tu medziageliu
kai pauges sportinuka pirksim 

mes tai du komplektukus nusipirkom. vienas : uzuolaideles,apsaugele,pagalves uzvalkalas,antklodes uzvalkalas ir paklode. o antras tai tik pagalvei ir anklodei uzvalkaleliai. na ir paklodziu pasikeitimui nusipirkau

na ir patalyne atskirai pirkom komplektuka : pagalvele ir anklode

o vezimuka mums tevai padovanojo universala,ten tikrai siltas,o vasara pasidaro vesesnis truputi,issiima tu medziageliu

mane toks biesas ima, nes as nieko neturiu vaikui [na kazhkiek rubeliu]. tik pirmadieni pridaviau dokus sodrai, teks dabar laukti 3 savaites, kol pinigus perves, aishku ten asharos, nes isidarbinau ant minimumo paskutine minute pas mama

ech, nebenoriu nieko. pasibaigs tuo, kad pasigimdysiu gatvej ir neturesiu kur vaiko paguldyt ar ishmaudyt, o tada MYLIMASIS vaziuos kaip idiotas pirks viska, ko reikia, be manes, nieko nezinodamas.