[quote=kabarksta,2009 03 13, 10:58]
Po tokių grožių nesmagu rodyt savo pirmuosius bandymus, bet Maskva statėsi ne iš karto:
Nu, kabarksta, nesikuklink...
Va ir susidėjai visą grožį į vieną vietą. Ar nesmagu? Lai pavydi tie, kurie nieko nedaro, o tu tik rodykis su savo naujais darbeliais. Mes būtinai paplosime, kur galėsime - patarsime
Papildyta:
QUOTE(Liorka @ 2009 03 13, 12:44)
Tai būčiau dėkinga, jeigu kuri kaunietė galėtų ir rastų laiką susitikti su vaikais ir pamokinti šito pynimo iš laikraščių. Priemonės tikrai paprastos, o darbai - ir gražūs, ir kitokie, gal vaikams patiktų?
Galėtume susitarti ir dėl kokio atlygio už vargą

Jeigu kuriai būtų įdomu, prašau man parašyti arba čia, arba į info@creativa.lt. Dėkui už dėmesį
Kad būčiau arčiau, pamokyčiau tuos likomo nuskriaustuosius ir be atlygio. Man iki Kauno apie 120 km.
Papildyta:
[quote=Bena,2009 03 13, 11:20]
vakar pyniau apvaliai dezei dangti, tai tragedija...nesigauna, tiek nervavau, keikiaus

nupinu didesni nei pati deze, o tada kai jau noriu uzlenkinet pradet, man tie kiti pradeda skestis, tarpai dideli atsiranda...ir nezinau, ka blogai darau. va dabar stovi padeta ir bijau vel pradet pint, nes nesigaus ir vel nervuosiuos
va cia mano darbeliai
Labai gražūs tavo darbeliai. Nesinervink. Paimk tą patį dangtį, kurį jau pynei. nuardyk iki krepšio diametro ir nupink dar vieną eilę , tada uždėk ant krepšio ir gražiai užlenk vyteles. Lenkdama gali užkišti pieštuką, ar kt., kad išlaikytumei tarpelį tarp atbrailos ir krepšio (dangtis turi būti laisvesnis. Ir pink ant pačios dėžės, taip nenusiaurinsi. Turėk omeny, kad tavo dėžė irgi nupjautinio kūgio formos ,siaurėja į apačią , ir jeigu nusiaurinsi - neužmausi.Bandyk.
Gi kvadratinis dangtis liux.