kaip pamačiau, kaip prisireikė. Vis ieškojau pirkti pintų dėžių į drabužinę, visokiom kojinėm ir šiaip smulkiem dalykam susidėt. Bet kai krizė, tai vis brangu viskas atrodo, o čia - laikraščiai
Sveikos, darbštuolės 
kaip pamačiau, kaip prisireikė. Vis ieškojau pirkti pintų dėžių į drabužinę, visokiom kojinėm ir šiaip smulkiem dalykam susidėt. Bet kai krizė, tai vis brangu viskas atrodo, o čia - laikraščiai
einu skaityt visų temų ir kibsiu į darbą
QUOTE(skaidruole @ 2009 03 08, 15:17)
Na stai ir as pameginau kazkokios kreivos mas tas pintines gavosi.Gal kas patars kaip kampus keturkampem pintinelem tiesiai ispinti.
O tu ar kažką apipini, ar šiaip, "iš rankos" pini?
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 08, 12:20)
kokia puiki mintis dangti padaryti
, man vis dar sunkiai ta viduriuka graziai nupinti gaunasi, tai meciau ta reikala ir darau kartoninius dabar visada 
LINUTUKE, aš dar tau nepadėkojau už gražius naujus "namelius". Taigi - ačiū
QUOTE(skaidruole @ 2009 03 08, 19:53)
Dar tiesa meginau ant dezutes pinti bet kai dezute isemiau kampai tapo apvalus
Sveika, istojus i pyneju rateli
Papildyta:
LINUTUKE, aciu uz naujus namus
O jau pmociute kokia auksaranke
mociutes darbai tai super
idomu butu suzinot ant kokio pagrindo pynei, nes atrodo nemazos dezutes
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 03 08, 22:43)
mociutes darbai tai super
idomu butu suzinot ant kokio pagrindo pynei, nes atrodo nemazos dezutes
Ačiū už gerą žodį. O pyniau apie plastmasinį kibirą nuo statybinio glaisto (ar kažko panašaus)
Labnas rytas
Senokai bebuvau, o jūs jau ir į kitus nemučius persikėlėt o kiek grožybių prisižiūrėjau aš jau turiu du nedidelius darbelius tik kad kažko man vis laiko tai veiklai pritrūksta dukriukui mano nepatinka kai pinu o namie viena retai būnu, taigi po mažą žingniuką judu į priekį na manau iki pensijos įgyvendinsiu visus planus
Senokai bebuvau, o jūs jau ir į kitus nemučius persikėlėt o kiek grožybių prisižiūrėjau aš jau turiu du nedidelius darbelius tik kad kažko man vis laiko tai veiklai pritrūksta dukriukui mano nepatinka kai pinu o namie viena retai būnu, taigi po mažą žingniuką judu į priekį na manau iki pensijos įgyvendinsiu visus planus
ACIU LINUTUKEI UZ NAUJUS NAMUCIUS !!!!!
Labai grazei mus ikurei,ir visa informacija sukeliai,
,labai naujokems gerai nereikia narsysi knistis per visas temas viskas is karto patiekta,
na as senai besilankiau cia ,mat nelabai laiko turiu ir priemoniu reikia dar nusipirkt
labiausiai noriu pagirt pmociute,labai KRUOPSCIAI jos darbeliai atlikti,na bet ir naujokems neblogai sekasi kaip matau,saunuoles taip ir toliau,naudokime makulatura,nei ja ismesdamos
Labai grazei mus ikurei,ir visa informacija sukeliai,
na as senai besilankiau cia ,mat nelabai laiko turiu ir priemoniu reikia dar nusipirkt
labiausiai noriu pagirt pmociute,labai KRUOPSCIAI jos darbeliai atlikti,na bet ir naujokems neblogai sekasi kaip matau,saunuoles taip ir toliau,naudokime makulatura,nei ja ismesdamos