negaliu atsigrozeti pmociutes darbais, nu nerealus  
 As dabar labai inikus i dekupaza, bet kai jau nebeturesiu ka dekoruot pradesiu pint laikrascius. seniai vis norisi griebt laikrascius, bet vis atsiranda kokiu kitu reikalu ar uzsakymu. bijau ir i laikrascius db zvilgtelt, nes gali darbai likt neuzbaigti  

[quote=pmociute,2009 03 11, 17:39]
arebele, dar niriu pasakyti, kad aš paminėjau tik vienos spalvos beicą (Moka), bet jų yra daugiau rudų atspalvių. Beje, akrilinį laką drąsiai gali skiesti vandeniu. Geriau lakuoti skystesniu porą kartų, nes kuomet per tirštas, tai užklijuoja tarpelius ir nesimato pintiems daiktams būdingo ažūro. Tiek. Sėkmės
Papildyta:
[quote=pukučiai,2009 03 11, 16:23]nu va o as niekaip nepradedu tu vyteliu sukti man cia pats bjauriausias darbas nors pinti labai patinka ir greit einasi

o mamos tikrai saunuoles kurios katik startavo grazu ziureti kaip
pukučiai, senokai bepasirodei.
 Aš šiandien baigiau pintį didžiulę dėžę (talpa apie 3,5 kibiro). Apipyniau senovinį baką skalbiniams virinti. Kai nudažysiu - parodysiu.O kol kas nedažyta - 
[/quote]
nu pmociute kaip visada nesnaidzia viskas reikia eit sukti vyteliu o ne vien tik ziopsoti ir seile varvinti
  dabar tai jau ikvepima pagavau  

arebele, dar niriu pasakyti, kad aš paminėjau tik vienos spalvos beicą (Moka), bet jų yra daugiau rudų atspalvių. Beje, akrilinį laką drąsiai gali skiesti vandeniu. Geriau lakuoti skystesniu porą kartų, nes kuomet per tirštas, tai užklijuoja tarpelius ir nesimato pintiems daiktams būdingo ažūro. Tiek. Sėkmės
Papildyta:
[quote=pukučiai,2009 03 11, 16:23]nu va o as niekaip nepradedu tu vyteliu sukti man cia pats bjauriausias darbas nors pinti labai patinka ir greit einasi
o mamos tikrai saunuoles kurios katik startavo grazu ziureti kaip
pukučiai, senokai bepasirodei.

[/quote]
nu pmociute kaip visada nesnaidzia viskas reikia eit sukti vyteliu o ne vien tik ziopsoti ir seile varvinti
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 11, 11:12)
Sveika 
 . Beico yra ivairiu atspalviu. As pirkau Nr. 8, tamsi medzio spalva. Kaina 1 litro ~12 lt. naudoti galima apie 1 metus. Naudoju akrilini laka ( vandens pagrindu). Kaina panasi ( ~10 lt.) ir dziuna pakankamai greit. Galiojimas 1 m. Lakuoju 2-3 kartus (tada tvirtesnis gaminys), tai lakas naudojasi greiciau, bet gana daug gali padaryt. O beicas tai labai "skalsus"! Ilgam uzteks! Sekmes 
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 11, 11:32)
os perkeliu pmociute zinute is antro puslapio, cia ji raso apie tai ka ji naudoja
labai ačiū už patarimus
dar paklausti norėjau kaip tas beicas atrodo lako radau, o va beico nesugebėjau rati jis bankėse ar kaip ir dar kokio reikia teptuko tam visam dažymui u esu visai žalia nesijuokit
QUOTE(arabele @ 2009 03 11, 20:58)
labai ačiū už patarimus 
dar paklausti norėjau kaip tas beicas atrodo lako radau, o va beico nesugebėjau rati jis bankėse ar kaip ir dar kokio reikia teptuko tam visam dažymui u esu visai žalia nesijuokit
Pirkau beica, bet ant butelio uzrasyta FURNICOLOR Nr.8. Butelis plastmasinis 1 l talpos, siaurokas ir aukstokas, labai panasus i LIPALO 1 l buteli. Ir beica ir akrilini laka tepu su tuo paciu teptuku. Teptukas po darbo labai gerai plaunasi vandeniu.
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 11, 20:21)
Pirkau beica, bet ant butelio uzrasyta FURNICOLOR Nr.8. Butelis plastmasinis 1 l talpos, siaurokas ir aukstokas, labai panasus i LIPALO 1 l buteli. Ir beica ir akrilini laka tepu su tuo paciu teptuku. Teptukas po darbo labai gerai plaunasi vandeniu.
nu ačiū dabar jau tikriausiai rasiu kaip faina kad jūs taip viską paaiškinat po poros metų gal nebebūsiu tokia žalia
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 11, 21:21)
pabandziau nufotkint, gal bus aiskiau
http://www.foto.lt/i...goods/15868.JPG
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 11, 20:36)
labai ačiū dabar jau visai aišku
                Sveikos  

A s cia zalia naujoke, noreciau prisijungti prie darbavimosi. Taip uzsidegiau
  Zodziu pradejau daryti vyteles, bet man jos ne vienodos gaunasi  
  Na ilgis buna skyriasi, o ir storis,,,nezymiai, bet izvelgiu..Ar tai normalu?  

P.S. Labai atsiprasau uz bukuma ir uz tai, kad neturiu laiko idemiai persiskaityti visu Jusu temuciu

Busiu labai dekinga uz atsakyma, nes lb jau nezti isibeget, o kol nezinau ar gerai darau, tai nedrasu  

A s cia zalia naujoke, noreciau prisijungti prie darbavimosi. Taip uzsidegiau
P.S. Labai atsiprasau uz bukuma ir uz tai, kad neturiu laiko idemiai persiskaityti visu Jusu temuciu
                benice-manau normalu  
  matytum kokios mano pirmosios buvo... 
  siulyciau pradeti daryti koki maza dalykeli,kad jei kartais netenkintu rezultatas,nebutu gaila ismesti  
  o paskui kiekvienas daiktas pinasi vis dailesnis ir grazesnis  

QUOTE(bukasacka @ 2009 03 12, 00:14)
benice-manau normalu  
  matytum kokios mano pirmosios buvo... 
  siulyciau pradeti daryti koki maza dalykeli,kad jei kartais netenkintu rezultatas,nebutu gaila ismesti  
  o paskui kiekvienas daiktas pinasi vis dailesnis ir grazesnis  
Dekoju uz palaikyma
Siaip labai megstu pasikrapstyti ir is laikrasciu pasigaminti iv. niekuciu, neseniai dariau kaukes, imesiu parodyti tuoj

| ! | Per didelio formato nuotraukos bus pašalintos ! |