Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio keitimosi iškrova - 5

QUOTE(*Žemynėlė* @ 2010 01 19, 22:31)
Sveikutės,  4u.gif

Ar planuojate kuri šeštadienį iškrovos laikytis?  mirksiukas.gif Man kompanijos reikia...  biggrin.gif

labas 4u.gif
bandysiu aš laikytis, nes griežtos dietos laikytis neįstengiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 20, 06:17)
as iskrovas pagal menuli dabar biski metu i sona, savaitgaliais iskrovos man yra sadomazo..juk siema namie, sudetinga..prisijungsiu ta menesi kai menulis prades keitinetis pirmadieniais  mirksiukas.gif

Žinoma, kai savaitgaliai būna tos dienos, kai šeima gali kartu susėsti už stalo ir kartu pavalgyti, tikrai neverta tuo metu laikytis iškrovos drinks_cheers.gif . Lauksime vasario mėnesį (tikriausiai mastau.gif ) 4u.gif .

QUOTE(Nneli @ 2010 01 20, 15:02)
labas  4u.gif
bandysiu aš laikytis, nes griežtos dietos laikytis neįstengiau  blush2.gif

Tai smagu tada, laukiame šeštadienio drinks_cheers.gif .
O kodėl nenori tiesiog porcijų apmažinti, o ne griežtos dietos laikytis? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žemynėlė*: 21 sausio 2010 - 15:16
QUOTE(*Žemynėlė* @ 2010 01 21, 15:16)
Žinoma, kai savaitgaliai būna tos dienos, kai šeima gali kartu susėsti už stalo ir kartu pavalgyti, tikrai neverta tuo metu laikytis iškrovos  drinks_cheers.gif . Lauksime vasario mėnesį (tikriausiai  mastau.gif  )  4u.gif .
Tai smagu tada, laukiame šeštadienio  drinks_cheers.gif .
O kodėl nenori tiesiog porcijų apmažinti, o ne griežtos dietos laikytis?  mirksiukas.gif  4u.gif

NORIU, BET NESIGAUNA doh.gif schmoll.gif blush2.gif g.gif verysad.gif

o šeštadienį tai tikrai laikysiuos, nes vieną dieną per savaitę tai tikrai galiu lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi jungiuos !! O jus kokias iskrovas darot? ar tik su arbatom ir vandeniu ?
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2010 01 22, 14:29)
As irgi jungiuos !! O jus kokias iskrovas darot? ar tik su arbatom ir vandeniu ?

aš tai su kefyru arba liesu jogurtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nneli @ 2010 01 21, 19:41)
o šeštadienį tai tikrai laikysiuos, nes vieną dieną per savaitę tai tikrai galiu  lotuliukas.gif

Tai nors tiek gerai mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(**sea** @ 2010 01 22, 15:29)

Tik su arbatom ir vandeniu, tai čia jau nebe iškrova, o badavimas. Aš rytoj su kefyriuku laikysiuosi, man po jos labiausiai organizmas išsivalo ir daugiausiai kg dažniausiai pametu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nneli @ 2010 01 21, 18:41)
o šeštadienį tai tikrai laikysiuos, nes vieną dieną per savaitę tai tikrai galiu  lotuliukas.gif

viena diena ir as galiu, bet ne savaitgalio tai diena turi buti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, kas iškroviauja su manimi? mirksiukas.gif

Kol kas išgėriau tik vieną stiklinę kefyro, bet ir prabudau ne per seniausiai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
man irgi kol kas viskas gerai thumbup.gif
geriu pasukas su spanguolėm ir sėlenėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nneli @ 2010 01 23, 14:48)
man irgi kol kas viskas gerai  thumbup.gif
geriu pasukas su spanguolėm ir sėlenėmis  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Žinau jas, labai skanios essen.gif

Aš pasidariau 0,5 litro žaliosios arbatos puodą su medumi ir toliau valau organizmą. biggrin.gif Taip ir jaučiu kaip keliaudama žemyn arbata surenka visokias nereikalingas atliekas lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano visa šeima pietauja, o aš sėdžiu prie kompo, kad pagundų nekiltų lotuliukas.gif
ir aš eisiu tuoj arbatos gerti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nneli @ 2010 01 23, 15:51)
mano visa šeima pietauja, o aš sėdžiu prie kompo, kad pagundų nekiltų  lotuliukas.gif

Šaunuolė thumbup.gif

Man jau laikas antrai stiklinei kefyro bigsmile.gif

Negi mes tik dviese iškroviaujame šiandien?.. g.gif Loli Judo vis kompaniją palaikydavo, atsimenu... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti