O kiek klausimų buvo?
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 16, 22:45)

nepanikuok, nėra labai sunku. O skaičius tai labai mažai buvau

QUOTE(Blogytė @ 2009 06 17, 08:38)
O kiek klausimų buvo?
gal 15-20. Kai kurie klausimai vienas klausimas iš dviejų dalių. Bet šiaip nėra labai sunku, o dar leido naudotis visais įstatymais, tai galima buvo ir į medžiagą žvilgterėti

QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 17, 08:50)
nepanikuok, nėra labai sunku. O skaičius tai labai mažai buvau
buvau pasidarius tokius konspektus: klausimas-atsakymas, tai vat juos kiek permečiau akimis dar kartą
tik nežinau kiek gausiu, darbą tik vieną pristačiau, ir tai ten įvadas/išvados..... baisu
gal 15-20. Kai kurie klausimai vienas klausimas iš dviejų dalių. Bet šiaip nėra labai sunku, o dar leido naudotis visais įstatymais, tai galima buvo ir į medžiagą žvilgterėti

o kokius įstatymus galima buvo žiūrėti? dabar galvoju kokius čia galima būtų atsispausdinti

QUOTE(Blogytė @ 2009 06 17, 10:05)
o kokius įstatymus galima buvo žiūrėti? dabar galvoju kokius čia galima būtų atsispausdinti
o kiek laiko užtruko egzaminas?

Kokius tik turi, pradedant Konstitucija, tada Viešojo administarvimo, Savivaldybių priežiūros, valstybės kontrolės, Valstybės tarnybos it t.t. Šiaip jinai net nežiūrėjo kuom mes naudojames, pati sedėjo prie stalo ir viskas.
Kadangi buvo testas, tai parašiau gal per 30 min., o šiaip davė 1 val.
Kada Dokumentalistika? Dabar dokumentalistikos forume, temoje "įskaita" pastebėjau, ka dėstytojas per kelis postus parašęs, kad įskaita birželio 18, 12-17 val. Tai parašiau užklausimą. Aišku, jei spės atsakyti

QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 17, 09:34)
Kada Dokumentalistika? Dabar dokumentalistikos forume, temoje "įskaita" pastebėjau, ka dėstytojas per kelis postus parašęs, kad įskaita birželio 18, 12-17 val. Tai parašiau užklausimą. Aišku, jei spės atsakyti 

Ką???kaip spėti visur

QUOTE(Blogytė @ 2009 06 17, 11:45)
Aš tik šiandien pastebėjau, kad taip parašyta

QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 17, 12:44)
Aš tik šiandien pastebėjau, kad taip parašyta
Ieškojau kur vyks įskaita, žiūriu datos nesutampa
parašiau forume, bet ar spės dėstytojas atrašyt 

Jei ryt vyks, tai turbūt reiks anksčiau važiuot į Vilnių ir bandyt laikyt, nors net atsivertus dar nebuvau

QUOTE(Blogytė @ 2009 06 17, 14:26)
Jei ryt vyks, tai turbūt reiks anksčiau važiuot į Vilnių ir bandyt laikyt, nors net atsivertus dar nebuvau
abejoju, kad spės atrašyt dėstytojas 

nežinau net ką daryti

QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 17, 13:38)
Margaritos gal paklausti geriau bus

QUOTE(Blogytė @ 2009 06 17, 14:48)
Tu klausi ar man?