Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

O kiek klausimų buvo?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 16, 22:45)
bigsmile.gif tai gerai bus ramiau, nes jau panikuoti pradėjau  biggrin.gif o tu kaip ruošeisi egzaminui?skaitei moodle medžiagą ar konspektus kokius nors?

nepanikuok, nėra labai sunku. O skaičius tai labai mažai buvau blush2.gif buvau pasidarius tokius konspektus: klausimas-atsakymas, tai vat juos kiek permečiau akimis dar kartą blush2.gif tik nežinau kiek gausiu, darbą tik vieną pristačiau, ir tai ten įvadas/išvados..... baisu irnesakyk.gif
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 17, 08:38)
O kiek klausimų buvo?

gal 15-20. Kai kurie klausimai vienas klausimas iš dviejų dalių. Bet šiaip nėra labai sunku, o dar leido naudotis visais įstatymais, tai galima buvo ir į medžiagą žvilgterėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 17, 08:50)
nepanikuok, nėra labai sunku. O skaičius tai labai mažai buvau  blush2.gif buvau pasidarius tokius konspektus: klausimas-atsakymas, tai vat juos kiek permečiau akimis dar kartą  blush2.gif tik nežinau kiek gausiu, darbą tik vieną pristačiau, ir tai ten įvadas/išvados..... baisu irnesakyk.gif

gal 15-20. Kai kurie klausimai vienas klausimas iš dviejų dalių. Bet šiaip nėra labai sunku, o dar leido naudotis visais įstatymais, tai galima buvo ir į medžiagą žvilgterėti  ax.gif

o kokius įstatymus galima buvo žiūrėti? dabar galvoju kokius čia galima būtų atsispausdinti g.gif o kiek laiko užtruko egzaminas?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 17, 10:05)
o kokius įstatymus galima buvo žiūrėti? dabar galvoju kokius čia galima būtų atsispausdinti  g.gif  o kiek laiko užtruko egzaminas?

Kokius tik turi, pradedant Konstitucija, tada Viešojo administarvimo, Savivaldybių priežiūros, valstybės kontrolės, Valstybės tarnybos it t.t. Šiaip jinai net nežiūrėjo kuom mes naudojames, pati sedėjo prie stalo ir viskas.
Kadangi buvo testas, tai parašiau gal per 30 min., o šiaip davė 1 val.
Atsakyti
Kada Dokumentalistika? Dabar dokumentalistikos forume, temoje "įskaita" pastebėjau, ka dėstytojas per kelis postus parašęs, kad įskaita birželio 18, 12-17 val. Tai parašiau užklausimą. Aišku, jei spės atsakyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 17 birželio 2009 - 09:35
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 17, 09:34)
Kada Dokumentalistika? Dabar dokumentalistikos forume, temoje "įskaita" pastebėjau, ka dėstytojas per kelis postus parašęs, kad įskaita birželio 18, 12-17 val. Tai parašiau užklausimą. Aišku, jei spės atsakyti  doh.gif

Ką???kaip spėti visur doh.gif man ir taip ryt 3 egzai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 17, 11:45)
Ką???kaip spėti visur  doh.gif man ir taip ryt 3 egzai  doh.gif

Aš tik šiandien pastebėjau, kad taip parašyta doh.gif Ieškojau kur vyks įskaita, žiūriu datos nesutampa doh.gif parašiau forume, bet ar spės dėstytojas atrašyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 17, 12:44)
Aš tik šiandien pastebėjau, kad taip parašyta  doh.gif Ieškojau kur vyks įskaita, žiūriu datos nesutampa  doh.gif  parašiau forume, bet ar spės dėstytojas atrašyt  g.gif

Jei ryt vyks, tai turbūt reiks anksčiau važiuot į Vilnių ir bandyt laikyt, nors net atsivertus dar nebuvau doh.gif abejoju, kad spės atrašyt dėstytojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 17, 14:26)
Jei ryt vyks, tai turbūt reiks anksčiau važiuot į Vilnių ir bandyt laikyt, nors net atsivertus dar nebuvau  doh.gif abejoju, kad spės atrašyt dėstytojas  g.gif

nežinau net ką daryti g.gif gal emailą jam parašyti? O gal Margaritos paklausti?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 17, 13:38)
nežinau net ką daryti  g.gif gal emailą jam parašyti? O gal Margaritos paklausti?

Margaritos gal paklausti geriau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 17, 14:48)
Margaritos gal paklausti geriau bus  g.gif

Tu klausi ar man?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 17, 13:54)
Tu klausi ar man?

Tu gal paklausk
Atsakyti