Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Sveikos,
mamaEgle, neimsi anglų k.kol kas?
Gijagi, gal jau tiksliai apsisprendei ka studijuosi šį semestrą?

Kas dar naujo, gal ką praleidau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 08 01, 05:34)
Sveikos,
mamaEgle, neimsi anglų k.kol kas?
Gijagi, gal jau tiksliai apsisprendei ka studijuosi šį semestrą?

Kas dar naujo, gal ką praleidau?  smile.gif

neimsiu dar schmoll.gif gavau antro semestro medžiagą swoon.gif dar ne mano žiniom blush2.gif Ką tu imsi jau žinai tiksliai? Aš dar pinigus skaičiuoju ax.gif bet jau laikas apsispręsti mastau.gif

O naujo kaip ir nieko. Tik kolegių naujų turime thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 01 rugpjūčio 2009 - 16:24
QUOTE(mamaEgle @ 2009 08 01, 16:23)
neimsiu dar  schmoll.gif  gavau antro semestro medžiagą  swoon.gif  dar ne mano žiniom  blush2.gif  Ką tu imsi jau žinai tiksliai? Aš dar pinigus skaičiuoju  ax.gif bet jau laikas apsispręsti  mastau.gif

O naujo kaip ir nieko. Tik kolegių naujų turime  thumbup.gif

Kokio 2 semestro? g.gif
Dar nežinau, dar skaičiuosiu, galvosiu ax.gif

Smagu, kad kolegių daugėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 08 03, 06:28)
Kokio 2 semestro? g.gif
Dar nežinau, dar skaičiuosiu, galvosiu  ax.gif

Smagu, kad kolegių daugėja  thumbup.gif

Anglų kalba iš trijų dalių, per tris semestrus (aišku, gali visas tris dalis per vieną kartą imti), tai va, turiu tą antrą dalį anglų kalbos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 08 03, 15:41)
Anglų kalba iš trijų dalių, per tris semestrus (aišku, gali visas tris dalis per vieną kartą imti), tai va, turiu tą antrą dalį anglų kalbos  doh.gif

Sakai sunku? Aš nežinau ar tris dalis per vieną semestrą pajėgsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 08 03, 13:21)
Sakai sunku? Aš nežinau ar tris dalis per vieną semestrą pajėgsiu doh.gif

Žiūrint kokios anglų kalbos žinios. Kai mano jos vos vos buitine kalba susikalbu, tai man sunku doh.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
reikia jūsų patarimo. Ankščiau studijavau MRU teisę ir valdymą, bet nebaigiau blush2.gif Ar įmanoma būtų mokslus baigti nuotolinių sudijų būdu? Ar užskaitytų dalykus, kuriuos buvau išsilaikiusi? Beje dokumentus esu atsiėmusi ir iš studentų sąrašų pašalinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andraja: 06 rugpjūčio 2009 - 09:06
QUOTE(Andraja @ 2009 08 06, 08:05)
Sveikos, 4u.gif
reikia jūsų patarimo. Ankščiau studijavau MRU teisę ir valdymą, bet nebaigiau blush2.gif Ar įmanoma būtų mokslus baigti nuotolinių sudijų būdu? Ar užskaitytų dalykus, kuriuos buvau išsilaikiusi? Beje dokumentus esu atsiėmusi ir iš studentų sąrašų pašalinta.

Pabaigti žinoma įmanoma, tik ar užskaitytų išlaikytus dalykus nežinau. Geriausiai parašyti ar paskambinti metodininkei ir pasiklausti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartelį. Ištiko mane toks šokas kątik. Aš prieš savaitę susimokėjau už pasirinktus kreditus, o šiandien pagaliau gavau sutartį. Tai beskaitydama ją radau štai tokį punktą:
"Studijų įmoka turi būti sumokama ne vėliau, kaip 2 savaites prieš dalyko studijų pradžią į Universiteto nurodytą sąskaitą banke, o kvitas (arba jo kopija) arba banko pavedimo kopija pateikiama Nuotolinių studijų centrui, per 5 dienas nuo įmokos sumokėjimo.
Tai argi sumokėti pinigai jau nebegalioja, nes dar nepristačiau to čekio??? blink.gif
Juk sutartį gavau tik dabar. Iš kur galėjau žinoti, kad per 5 dienas pristatyi čekį? Nebesuprantu jau...
Atsakyti
QUOTE(nelion @ 2009 08 11, 19:46)
Sveikos dar kartelį.  Ištiko mane toks šokas kątik. Aš prieš savaitę susimokėjau už pasirinktus kreditus, o šiandien pagaliau gavau sutartį. Tai beskaitydama ją radau štai tokį punktą:
"Studijų įmoka turi būti sumokama ne vėliau, kaip 2 savaites prieš dalyko studijų pradžią į Universiteto nurodytą sąskaitą banke, o kvitas (arba jo kopija) arba banko pavedimo kopija pateikiama Nuotolinių studijų centrui, per 5 dienas nuo įmokos sumokėjimo.
Tai argi sumokėti pinigai jau nebegalioja, nes dar nepristačiau to čekio??? blink.gif
Juk sutartį gavau tik dabar.  Iš kur galėjau žinoti, kad per 5 dienas pristatyi čekį? Nebesuprantu jau...

nepanikuok, apsiramink karsta.gif nusiųsk el. paštu Margaritai kopiją ir bus viskas gerai. Visi pinigai galioja, tik yra papraščiau kai turi kvito kopiją pas save, o buhalterija viena per visą MRU, mokėjimų tenai daug, kol iki nuotolinio centro ateis viskas.......... Siųsk sutartį (2 egz.), kas dar priklauso, gali ir kvito kopiją dar vieną įdėti ir ramiai lauk rugsėjo 15 d., tada gausi prisijungimo slaptažodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 08 11, 22:36)
nepanikuok, apsiramink  karsta.gif nusiųsk el. paštu Margaritai kopiją ir bus viskas gerai. Visi pinigai galioja, tik yra papraščiau kai turi kvito kopiją pas save, o buhalterija viena per visą MRU, mokėjimų tenai daug, kol iki nuotolinio centro ateis viskas.......... Siųsk sutartį (2 egz.), kas dar priklauso, gali ir kvito kopiją dar vieną įdėti ir ramiai lauk rugsėjo 15 d., tada gausi prisijungimo slaptažodžius  4u.gif

oooi kaip palengvėjo assa.gif aš taip ir nujaučiau, kad nėra ko stresuoti, bet vistiek ramybės nebuvo, kol dar ne viskas aišku doh.gif Gal nieko el.paštu nebesiųsiu, vis tiek jau poryt į Vilnių važiuosiu, tai nueisiu į universitetą, susitvarkysiu viską ir bus ramybė rolleyes.gif
Tiesa sutartyje dar minima, kad "Studijų kainos dydis įtvirtinamas šia sutartimi ir išlieka nepakitęs iki studijų pabaigos."
Omenyje turima visą studijų programą (visus 160 kreditų)? Būtų labai šaunu thumbup.gif Vis taip baugu, kad vėliau gali pabranginti.
Atsakyti
QUOTE(nelion @ 2009 08 11, 20:52)
oooi kaip palengvėjo assa.gif  aš taip ir nujaučiau, kad nėra ko stresuoti, bet vistiek ramybės nebuvo, kol dar ne viskas aišku doh.gif  Gal nieko el.paštu nebesiųsiu, vis tiek jau poryt į Vilnių važiuosiu, tai nueisiu į universitetą, susitvarkysiu viską ir bus ramybė rolleyes.gif
Tiesa sutartyje dar minima, kad "Studijų kainos dydis įtvirtinamas šia sutartimi ir išlieka nepakitęs iki studijų pabaigos."
Omenyje turima visą studijų programą (visus 160 kreditų)? Būtų labai šaunu thumbup.gif  Vis taip baugu, kad vėliau gali pabranginti.

vat čia tai ne........... schmoll.gif verysad.gif nors ir labai gaila..... kaina tik tiems dalykams, kurie yra nurodyti sutartyje. Vėliau iš naujo rinksies dalykus ir bus kaina arba ta pati arba kita ax.gif
Atsakyti