Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gijagi @ 2009 10 07, 14:48)
Teip! 6-toj  hihihi.gif
O man palemono taip ir nepavyko įsidiegt..  verysad.gif  Kažkaip visai kitaip viskas vyksta nei aprašyta.. Ir finale - šnipštas..  g.gif  Kū daryt?

aš iš čia siunčiausi http://www.vlkk.lt/l...ujiena.462.html ten kairėj pusėj yra nuoroda atsisiųsti, tai paskui su visai paaiškinimais. Tai pas mane veikia dabar thumbup.gif pabandyk ir tu ax.gif

QUOTE(snudike @ 2009 10 07, 15:08)
Sveikos
ziuriu kalbat apie logika o gal pas Jakimenko laiket
o is kur uzdavinius gauti, nes ruosiuosi laikyti kazkada g.gif
Norejau suzinoti gal kas laiket pas Maksimaiti lietuvos saltinius 1918-1940 m., butu idomu suzinoti atsiliepimus kaip vyko egzas i ka reikia atkreipti demsi. O gal kas laiket seimos teise pas lungys ar langys kokia forma pas ji egzas
Aciu uz atsakymus

Ne, Bubelis pas mus ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As su klausimu blush2.gif O kada mazdaug prasides teises istorijos seminarai g.gif
Yra dar kas mokos teises istorija? kur tos uzduotys doh.gif
O del Spec. kalbos, as net nepastebejau doh.gif GAl dar ko nematau blink.gif
man jau panika doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Ragana~ @ 2009 10 07, 16:58)
Sveikos smile.gif
As su klausimu blush2.gif O kada mazdaug prasides teises istorijos seminarai g.gif 
man jau panika doh.gif  lotuliukas.gif

Viskas bus paskelbta, nepanikuok 4u.gif

O spec. kalbos pažiūrėk dešinėj pusėj paskutiniai veiksmai atnaujintas resursas forumas 2009 arba iš karto atsidaryk šių metų forumą ir pamatysi dėstytojos įkeltą skelbimą.
Atsakyti
Merginos, džiaukitės kam ne jakimenko (logika)....
Atsakyti
Nesuprantu dėl spec.k. tai tik 4-6 temas mokytis ar visas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 10 07, 19:33)
Viskas bus paskelbta, nepanikuok  4u.gif

O spec. kalbos pažiūrėk dešinėj pusėj paskutiniai veiksmai atnaujintas resursas forumas 2009 arba iš karto atsidaryk šių metų forumą ir pamatysi dėstytojos įkeltą skelbimą.

Ta jau maciau 4u.gif Aciu smile.gif Visa laime, kad esate Jus wub.gif o tikrai buc prazioplinus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 10 07, 17:38)
Nesuprantu dėl spec.k. tai tik 4-6 temas mokytis ar visas  g.gif

aš irgi taip supratau kad tik tuos. O kitus gal tik perskaityti susipažinimui mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(~Ragana~ @ 2009 10 07, 19:40)
Ta jau maciau 4u.gif Aciu smile.gif Visa laime, kad esate Jus wub.gif o tikrai buc prazioplinus doh.gif

koks siaubas!!! aggressive.gif spec kalbos atsiskaitymas!!! gerai, kad siandien uzejau i foruma, o tai as irgi praziopsojau zinute apie tai, nors dar vakar vakare tikrinau ir nieko napastebejau doh.gif taip galiu ir visa kita praziopsot unsure.gif o cia reikia taip suprasti, kad pries atsiskaityma nebus jokios konsultacijos? na zinot... gun_bandana.gif lendu tyrineti teises istorijos, dokumentalistikos ir vadybos, gal irgi prazioplinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Ragana~ @ 2009 10 07, 19:58)
Sveikos smile.gif
man jau panika doh.gif  lotuliukas.gif

As irgi mokausi teises istorijos mirksiukas.gif Norejau paklaust ar butina dalyvaut konsultacijuose,nes siandien bus logikos,o as kaip tik ta valanda busiu kelioneje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 10 08, 09:24)
As irgi mokausi teises istorijos mirksiukas.gif  Norejau paklaust ar butina dalyvaut konsultacijuose,nes siandien bus logikos,o as kaip tik ta valanda busiu kelioneje doh.gif

Tai neprivaloma. Bet Bubelio konsultacijos labai pravarčios biggrin.gif Beje, jei jis jau paskelbė temą, gali į ją klausimų parašyti iš anksto, arba šiaip naują temą atidaryk, prisijungęs dėstytojas atsakys. O perskaitysi paskui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadzed @ 2009 10 08, 06:09)
koks siaubas!!! aggressive.gif spec kalbos atsiskaitymas!!! gerai, kad siandien uzejau i foruma, o tai as irgi praziopsojau zinute apie tai, nors dar vakar vakare tikrinau ir nieko napastebejau doh.gif  taip galiu ir visa kita praziopsot unsure.gif  o cia reikia taip suprasti, kad pries atsiskaityma nebus jokios konsultacijos? na zinot... gun_bandana.gif  lendu tyrineti teises istorijos, dokumentalistikos ir vadybos, gal irgi prazioplinau doh.gif

tai dar tolokai iki jo, nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 10 08, 10:24)
As irgi mokausi teises istorijos mirksiukas.gif  Norejau paklaust ar butina dalyvaut konsultacijuose,nes siandien bus logikos,o as kaip tik ta valanda busiu kelioneje doh.gif

kiek supratau is jo pasisakymu, nebutina mirksiukas.gif gryzus galesi paskaityt foruma ax.gif

QUOTE(mamaEgle @ 2009 10 08, 10:51)
tai dar tolokai iki jo, nepergyvenk  4u.gif

22 dienos tik, gerai, kad tik atgamint tereikia, ka mokejau... nors kirciavimas nera stiprioji mano vieta...

As logikos visai ni bum bum doh.gif man ten toks tamsus miskas blink.gif Patarkit, kaip lengviau perprast... fear.gif
Atsakyti