Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(comep @ 2009 03 26, 21:08)
o regitros psl ka rase tikrinant,ta kovo 2d?
jos tada buvo pagamintos ir itrauktos i sistema...nup tada,kol nepasiemei-gali vaziuoti rizikuodama gauti bauda-kaip nesiveziodama dokumento

rašė, kad dar negaliu atsiimti. tai jos nebuvo pristatytos į ten, kur galiu atsiimt, aš taip suprantu, ar klystu? tačiau jei išsilaikau pirmadienį ir žinau, kad savaitės laikotarpyje teises atsiimsiu, tai jau galiu rizikuot ir važiuot, jei nebijau gaut baudos.
čia aš teisingai suprantu? jei taip, tai tada taip ir atsakiau ten į tą komentarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kRamTyk: 26 kovo 2009 - 20:25
As tai irgi manau, kad jos galioja nuo tada, kada jas issilaikei, o ne nuo tada, kada pasiemei jas jau..tik tiek, kad gaunasi, jog ju neturi su savimi ir tiek ax.gif negi cia jau toks noras buna vziuot, kad negalima palaukt kelias dienas pries tai laukus kelis menesius biggrin.gif
Atsakyti
As islaikiau kovo 20d penktadieni, o kovo 24d antradieni jau galejau atsiimti. O data nuo kada galioja ant teisiu yra kovo 20d.
Atsakyti
ne nu tai be abejo, ten ta data rasosi kuria egza islaikei...o vairuoti gali tik kada kai gauni jau jas i rankas...ir tiek cia ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 25, 22:43)
su kuriuo Regitroj tada išduos galiojantį 10 m.

o kas bus po tų dar 10 metų? blink.gif galvojau, kad jau visam laikui jas išduos po 2 metų

man tai VP galioja nuo egzo išlaikymo dienos
o išsilaikiau 4dienį, VP buvo padarytas jau 5dienį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 03 27, 00:44)
o kas bus po tų dar 10 metų?  blink.gif galvojau, kad jau visam laikui jas išduos po 2 metų
man tai VP galioja nuo egzo išlaikymo dienos
o išsilaikiau 4dienį, VP buvo padarytas jau 5dienį  mirksiukas.gif

reiks keistis, cia kaip ir pasas pvz. galioja iki tada ar tada...na tik papildomu kursu tikiuosi nebus.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kolkas tik sveikatos pažymos keičiantis prašo. Bet kas ten žino po tų 12 metų lotuliukas.gif

QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 27, 00:40)
reiks keistis, cia kaip ir pasas pvz. galioja iki tada ar tada...na tik papildomu kursu tikiuosi nebus.... lotuliukas.gif

Atsakyti
Išlaikiau Klaipėdos Regitroj viską iš pirmo karto thumbup.gif

taigi nebuvo taip baisu, kaip kad visi mane gasdino, na gal dar ir egzaminuotojas

pasitaikė visai normalus ax.gif

bet vistiek manau, viskas priklauso tik nuo pačios tavęs, jei būsi užtikrinta ir labai

smarkiai nesijaudinsi, viskas pavyks thumbup.gif

Sėkmės laikančioms 4u.gif
Atsakyti
Smelte, sveikinu! 4u.gif drinks_cheers.gif kad pasipylė laikančių/išlaikančių - pavasaris ryškiai 4u.gif

QUOTE(Smeltė @ 2009 03 28, 12:03)
Išlaikiau Klaipėdos Regitroj viską iš pirmo karto  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 28, 14:14)
Smelte, sveikinu! 4u.gif  drinks_cheers.gif kad pasipylė laikančių/išlaikančių - pavasaris ryškiai  4u.gif

Ačiū wub.gif

aš irgi pastebėjau, kad labai daug žalių lapelių važinėja, ko anksčiau nepastebėdavau thumbup.gif

o gal tiesiog Regitra nebe taip "griebia", juk ten pas juos kažkokia komisija buvo

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2009 03 28, 15:27)
Ačiū  wub.gif

aš irgi pastebėjau, kad labai daug žalių lapelių važinėja, ko anksčiau nepastebėdavau  thumbup.gif

o gal tiesiog Regitra nebe taip "griebia", juk ten pas juos kažkokia komisija buvo

drinks_cheers.gif

sveikinimai ax.gif 4u.gif raliuosim Klaipėdoj biggrin.gif 4u.gif
o gal nepastebėdavot dėl to, kad tiesiog nekreipdavot į tai dėmesio? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaip noriu prisijungti prie išlaikiusiųjų gretų... blush2.gif Norėjau paklausti, pagal ką orientuojatės, kai išvažiuojate iš T formos garažo, kad nenumušti to stulpelio priekyje? ax.gif Orientavausi "iš akies", bet pavykdavo maža mašinėle, o didele štai "prisiorientavau"... doh.gif
Atsakyti