Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyru puodas VII :)

pritariu mulates nuomonei,reikia ir pagyrimu ir saikios kritikos mirksiukas.gif
na ir forumumane gi nieko neisdejo i suns dienas,pakankamai kulturingai pasake savo nuomone ir tiek,tik kad po to isaugo baisus konfliktas doh.gif suprantu abi puses ir forumumane pati baigineju architektura dar tokioj istaigoj kur pilna meniniku biggrin.gif tai puikiai zinau ta jausma kaip kyla nesmagiu situaciju del plagijavimo ir panasiai ir sobieska suprantu dekupazas toks dalykas.kad isties kiekviena dekkupazini darbeli galima apkaltinti kopija,juk naudojami ivairus garsiausiu meniniku paveiksleliai ir panasiai,bet pritaikyt ir gi savotiskas menas, sugebet suderint tik kartais gal isties sioje srity sudetinga perzengt kurybinius dalykys su tehcniniais,na tiesiog nesupainiot ju.
na merginos nesipykstam juk viena pasake savo nuomuone ir tiek,kita parode savo ranku darba,kartais padaryt gera kopija ir reik moket mirksiukas.gif forumumane pasake savo pastebejima,savo minti, nereik riaguokit taip astriai ir moket tai priimt,teisinga kritika kartais geriau uz netikrus pagyrimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 10 kovo 2009 - 00:18
Tiesiog lietuviai pasižymi labai jautria reakcija į bet kokią kritiką, priima tai kaip asmeninį įžeidimą, susipyksta su visu pasauliu. Nepersūdykim mirksiukas.gif Sobieska, aš tavęs nepuolu jeigu ką, gražus laikrodis iš tikrųjų mirksiukas.gif Tik nurodžiau, urioje vietoje ginčas nukrypo nuo savo temos ax.gif
Atsakyti
Merginos, aš gal ir neturiu teisės čia reikšti savo nuomonės, nes esu visiškai naujokė, tačiau išdrįsiu pasakyti. Neskaičiau visų pykčių postų ir nenoriu, pakako kelių. Tiesiog noriu apsakyti, jog mano manymu dekupažo kilimo istorija yra nuo noro kopijuoti. Aš nesakau kad reikia vienai nuo kitos kopijuoti, tačiau jei naudojate tuos pačius gaminius ir nieko ypatingo nedarote, tik priklijuojate motyvą, nulakuojate, pasendinate, na ir gaunasi kažkas panašaus. Ir kas čia tokio, juk kiekviena dedate į darbelį savo mintis, meilę, savo vidinę būseną, jis vis tiek gausis kitoks, neįmanoma visiškai identiškai nukopijuoti. Nebūkite tokios savininkiškos, juk kuriate tokius grožius, kuriuos toli gražu ne kiekvienas sugeba padaryti. Girkimės, rodykime ką sukūrėme, dalinkimės savo "leliukais" ir nesipykime.
Greit visos susitaikote ir pasibučiuojate gun_smilie.gif
Ir vėl tampame viena komanda group.gif
Atsakyti
As nesipykau ir nesipyksiu smile.gif as turiu teise savo nuomone sakyt laisvoje Lietuvoje gyvenam smile.gif buvo man toks atvejis kai kelias savaites brandinta projekta iki isnaktu tobulinta, galvota nukopino...tai dar poto kelis menesius turejau teismuose irodinet kad cia mano ideja..... biggrin.gif na dabar esu atsargesne nerodau tam tikriem zmonem tai ka dar tik kuriu smile.gif bet ne atliktam darbe esme o pasisavintoje idejoje....prie ko tos serveteles ir tie motyvai? nejaugi jus nematot? biggrin.gif ar cia taip populiaru patapo jungt "durniu" nieko nematau nieko negirdziu smile.gif o tuo labiau ne pirmas kartas... nu visiakai identiskai atkartojo kitos pamos ideja, koloristika, netgi vidu ruzavai isdaze smile.gif ka spalvu mazai siam pasauly...tai gerai kad ta panele neturejo priekaistu...o gal pasisakyt nenorejo nes butu uzpulta kaip ir as...

bet nesuprantu tu zmoniu.... koks malonumas but giriamam uz svetima ideja ir tylet??? Ir priimt tas pagyras??? ir dar teisintis AS CIA TAIP TOBULIEJU lotuliukas.gif ir dar ragint TOBULIEKIT IR JUS TAIP smile.gif

NU PATIKO DARBAS, NU UZKABINO KAZKUO, NU TAI IR PRISIPAZINT VA IKVIEPE VIENAS TOKS DARBELIS KAZKIENO, PASISTENGIAU KAZKA PANASAUS PADARYT....IR VSIO...KAM VOGT IR TYLET? NU NEISNESA FANTAZIJA ANT TIEK NU KA PADARYSI MELUOJANT TALENTO SAU NEDASIDESI GAUDYKIT IKVEPIMA IS KITU DARBELIU BET NEMELUOKIT KAD PACIOS SUGALVOJOT TAI LABAI VAIKISKA IR JUOKINGA

vsio tema uzdaryta, nebent pasikartos ideju vogimo atvejis lotuliukas.gif

kuri pakomentuos ar pasisakys SIA TEMA dar po mano posto bus tikru tikriausia SLAPIA VISTA lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forumumane: 10 kovo 2009 - 00:48
Labas rytelis...pasijutau tikra vagile ir...atsistatydinu...manau nera cia man ko kisti nosi ir savo darbais tersti eterio. Sekmes visoms visur ir visada.Kazkam mano liezuvis pasirode per astrus, jam pavyko ji pakirpt...
Atsakyti
O man tiesa pasakius nusispjaut..........kopino ar ne kopino doh.gif Ko čia įsiplieskėt g.gif Jau koktu skaityti doh.gif Skaitykit temos pavadinimą ir jei kam kas nepatinka ........kelias laisvas.....................
Susikurkit naują temą pvz. pavydas ar kas nors panašaus lotuliukas.gif Jau skaityti koktu doh.gif Ateinu čia pasikrauti gerų emocijų ,pažiūrėti darbų ir savo parodyti 4u.gif
MAN labai gražus tavo Sobieska laikrodis wub.gif
Atsakyti
Ohoho...moteriškės...na ir puodas - net kunkuliuodamas verda!

Greit visos pasiraitojam rankoves, prikandam liežuvius ir kimbam į darbus,
kad tiek puslapių, kiek buvo tuščiai pripliurpta dabar darbais užkrautume! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Vėja.: 10 kovo 2009 - 09:15
blink.gif Atėjau pažėt gražių darbelių o radau čia va ką blink.gif doh.gif
Ir sutinku su nuomuone kad dekupažas yra plačių galimybių menas ir čia mes neplagijuoti negalime schmoll.gif įneši kažką naujo ir savito bet mintis vis vien bus kažkieno rolleyes.gif taip pat yra ir su veltiniu, su mezgimu ir t. t. Pati daug ką nusižiūrėjau ir pasidariau ir nemanau kad aš pavogiau kažkieno "užpatentuotą" mintį. Ir dabar jau susipirkau priemones biggrin.gif ir dekupažinsiu nuo kieno nors nusipalgijuota daiktą tongue.gif
Sobieska man tavo darbeliai šaunūs mirksiukas.gif Manau nėra prasmės o tuo labaiu kam gadintis sau nuotaiką dėl tokių kalbų smile.gif Nejamk į plaučius mirksiukas.gif Išsakė savo nuomuonę ir vsio smile.gif laukiam naujų tavo ir visų kitų darbelių 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Labas rytas bigsmile.gif Senokai cia buvau, pasirodau viena is paskutiniu darbeliu blush2.gif
Atsakyti
Na moterikės ir nustebinot savo plepalais. Čia kas pavydo priepuoliai ar kas...... Aš čia dažnai užsuku pasisemti geros energijos, pasiziureti kas ka sukurė, bet jau tas kandumas kad nukopinta tai perzengia visas ribas. Manau kad daug kas pasiziuri i kito darbus kad kokia minti pasigautu ir nematau nieko cia blogo. Vietoj to kad uzviret kazkokia nereikalinga diskusija geriau pacios savo darbus parodykit. Juk taip miela pasiziureti i ka nors grazaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seva @ 2009 03 10, 11:24)

o kokie vazonvikai grazus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 10, 09:27)
Labas rytelis...pasijutau tikra vagile ir...atsistatydinu...manau nera cia man ko kisti nosi ir savo darbais tersti eterio. Sekmes visoms visur ir visada.Kazkam mano liezuvis pasirode per astrus, jam pavyko ji pakirpt...

QUOTE(grite @ 2009 03 10, 09:52)
O man tiesa pasakius  nusispjaut..........kopino ar ne kopino doh.gif Ko čia įsiplieskėt g.gif Jau koktu skaityti doh.gif Skaitykit temos pavadinimą ir jei kam kas nepatinka ........kelias laisvas.....................
Susikurkit naują temą pvz. pavydas ar kas nors panašaus lotuliukas.gif Jau skaityti koktu doh.gif Ateinu čia pasikrauti gerų emocijų ,pažiūrėti darbų ir savo parodyti 4u.gif
MAN labai gražus tavo Sobieska laikrodis  wub.gif

drinks_cheers.gif

ir as jau nebegalejau nutylet visos sitos nesamones. as jau pora menesiu vis pasiziuriu sia temele ir tikrai tai buna labai grazi dienos pradzia. ir va .........

as niekada neziurejau kas ka nukopijavo ar pasinaudojo ideja. man daug svarbiau kaip tas daiktas padarytas, kokia technika naudota.

ir man tikrai labai gaila kad toki saunu zmogiuka kaip sobieska sugebejo kai kas isstumti is temos. nu pavydas ne kitaip verysad.gif labai dziaugiausi kiekvienu jos darbu, jos kantrybe atsakinejant naujokem i vis pasikartojancius klausimus ir jos uzsidegimu dekupazu. as vis stebedavausi kaip ji viska speja kai pas ja mazylis kaip mano g.gif

sobieska labai tikiuosi dar tave cia pamatyti, nes taves cia labai truks wub.gif
Atsakyti