Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyru puodas VII :)

QUOTE(violence @ 2009 03 15, 23:49)
Smagu bus mergaitei  mirksiukas.gif labai gražu  thumbup.gif tik aš bučiau dešiniam šone mergytę atsukus į rėmelio vidų  ax.gif

Aciu uz pagyrimus biggrin.gif , o del tos atsisukusios mergaites, tai man ji irgi truputi kliuna, bet serveteles tai nepakeisi, ten visos mergaites i viena puse ziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2009 03 16, 10:28)
Aciu uz pagyrimus biggrin.gif , o del tos atsisukusios mergaites, tai man ji irgi truputi kliuna, bet serveteles tai nepakeisi, ten visos mergaites i viena puse ziuri biggrin.gif

tai ale iš blogos pusės klijuok mirksiukas.gif persišvies mirksiukas.gif pasibandyk su nereikalingu motyvu kokiu kaip persisšviečia vaizdas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2009 03 16, 10:26)
sveikutės  sobieska šį kartą vaišinu tave

ACIU 4u.gif buvo skanu...akims biggrin.gif

Cia tos pacios "motinos" keli "vaikai"...
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 16, 10:40)
Cia tos pacios "motinos" keli "vaikai"...

Nu sobieska pavarai... thumbup.gif ..Labai gražu.. 4u.gif ..Net pavydžiu tau tokio tempo, ir įkvėpimo..ir kas svarbiausia toks jausmas, kad niekada nesuklysti ir viskas tau gaunasi iš pirmo karto.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 16, 11:47)
Nu sobieska pavarai... thumbup.gif ..Labai gražu.. 4u.gif ..Net pavydžiu tau tokio tempo, ir įkvėpimo..ir kas svarbiausia toks jausmas, kad niekada nesuklysti ir viskas tau gaunasi iš pirmo karto.. thumbup.gif

Aciu 4u.gif ...tai kad dekupaze kaip ir nera kur klysti, gali eksperimentuot, i valias improvizuot...o kas liecia dezutes tai cia buvo dekingos serveteles, as tik sujungiau pritapymo pagalba motyvus, nudaziau, nulakavau...kur ramunes vienkomponentis sendinimas ir viskas
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2009 03 16, 11:26)

Agnesa darbeliai thumbup.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 03 16, 12:40)

Groooziai bigsmile.gif thumbup.gif , ui kaip laukiu ir as tu servetku su ramaskem tongue.gif labai jos man grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 16, 10:47)

Suklysti gal ir nėra kur..bet man dažnai būna taip, kad darau darau..ir nepatinka rezultatas.. doh.gif ..tai perdarinėju tol, kol patenkinta lieku..O tu matau turi lengvą ranką..viskas atrodo taip gražu ir paprasta, ir miela.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 16, 11:35)
tai ale iš blogos pusės klijuok  mirksiukas.gif persišvies  mirksiukas.gif pasibandyk su nereikalingu motyvu kokiu kaip persisšviečia vaizdas  mirksiukas.gif

net nezinojau kad taip galima, reik pabandyti, aciu uz patarima 4u.gif smile.gif

Sobieska, tavo dezutes wub.gif
Atsakyti
Sobieska, labai jau gražios wub.gif wub.gif wub.gif arbatinės, o TU jas prieš tai dažai, ar tiesiai ant medžio klijuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
agnesa, grazus darbeliai. bet zinai, kas man uzkliuvo? kaip supratau, abiejose pirmose nuotraukose - tas pats butelis, ant kurio ir rozes, ir vynuoges, ir angeliukas. as buciau dejus tik rozes, arba tik vynuoges. bet cia tik mano nuomone. pats darbelis atliktas nepriekaistingai. parasyk kokias priemones buteliui naudojai.
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2009 03 16, 11:05)
Agnesa darbeliai  thumbup.gif  smile.gif

ačiū mokausi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingutia @ 2009 03 16, 11:14)
agnesa, grazus darbeliai. bet zinai, kas man uzkliuvo? kaip supratau, abiejose pirmose nuotraukose - tas pats butelis, ant kurio ir rozes, ir vynuoges, ir angeliukas. as buciau dejus tik rozes, arba tik vynuoges. bet cia tik mano nuomone. pats darbelis atliktas nepriekaistingai. parasyk kokias priemones buteliui naudojai.

ax.gif šiek tiek buvau sugadinus dažus tai teko priklijuoti rožę doh.gif

niekaip nesugebu nusipirkti grunto tai labai dažai nesilaiko doh.gif

šeip naudojau aukso spalvos dažus ir servėtėles po to nulakavau su akriliniu laku.

sobieska o tu kuo paruoši butelius , gruntu ?

Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2009 03 16, 12:12)
Sobieska, labai jau gražios wub.gif  wub.gif  wub.gif arbatinės, o TU jas prieš tai dažai, ar tiesiai ant medžio klijuoji mirksiukas.gif

mirksiukas.gif galima tiesiai ant medzio, bet as noredama ryskesniu spalvyciu padazau dezute balta spalva...to balto akrilo turiu i valias, tai ir teplioju reik ar nereik rolleyes.gif
Atsakyti