va: http://www.withknobs...rt_sockets.html
ir dar: http://www.abbeykitc...ets/cat_92.html
stai cia gali buti preliminari kaina... bet ne pas mus, bet mazdaug primesti galima butu... beveik kaip masina...
laimike, anuos idejau ne del grozio, o del ideju standartiniam butui. gal koks elementas kam uzkliutu...
kalbant del kainos, anie didesnei daliai zmoniu prienamesmni...
o siap man uzkliuvo ta ideja, kad padarius stalcius po kaitlente daryti ne viena ilga, o po du trumpesnius, kaip kad tavo ikeltame paveikslelyje, gal kainos atzvilgiu ir brangiau, bet daiktu pasidejimui ir ju paskirstymui - man atrodo patogiau: tarkil lenteles viename, irankiai kitame.
QUOTE(janna @ 2009 04 10, 17:17)
o siap man uzkliuvo ta ideja, kad padarius stalcius po kaitlente daryti ne viena ilga, o po du trumpesnius, kaip kad tavo ikeltame paveikslelyje, gal kainos atzvilgiu ir brangiau, bet daiktu pasidejimui ir ju paskirstymui - man atrodo patogiau: tarkil lenteles viename, irankiai kitame.
Šiaip manau racionaliau daryt vieną dielį stalčių ir jame įdėtį spec įrankių dėklą, arba tuos perskirėjus, kuriuos galima reguliuot ir deliot kaip tau reikia

O beje, ar tikrai negalima po kaitlente daryt įrankių stačiaus?

O tos ištraukiamos rozetės manęs visai nesužavėjo

QUOTE(Kozete @ 2009 04 10, 11:00)
Gal žinote koks mažiausias atstumas gali būti tarp salos ir kitų spintelių (kur prie sienos), kad patogu būtu dirbti tame tarpe? 

nezinau is tikro

bet suprojektuota pas mane 1.20m. tai gal tiek ir turi but

QUOTE(Diija @ 2009 04 10, 18:25)
Šiaip manau racionaliau daryt vieną dielį stalčių ir jame įdėtį spec įrankių dėklą, arba tuos perskirėjus, kuriuos galima reguliuot ir deliot kaip tau reikia

QUOTE(janna @ 2009 04 10, 14:13)
Bet va tas dalykas kur matosi uz krano tai labai patiko. Ten pasirodo rozetes. Jos istumiamos i vidu, ir istraulkiamos kai reikia. Ant to cilindriuko berots jos 6. Ir nereikia sienu gadinti.....

Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2009 04 10, 17:25)
O tos ištraukiamos rozetės manęs visai nesužavėjo
kam gadinti darbastalį, jei ant sienos vietos ir taip pilna 

o kam deti sienoj, grezti skyles...jei gali buti darbastalyj

cia kaip kam patinka....
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2009 04 10, 15:17)
kazi kaip jos ysitaiso i ta darbastali

eee bet cia ne lietuvoski variantai
QUOTE(Kashaya @ 2009 04 10, 15:33)
siuksliadeze, imontuojama i stalvirsi (patogu naudotis kasdien, nereikia kaskart darineti dideles siuksliadezes, paskui maza kibiriuka ispilat i didiji ir viskas):
http://www.furnitana...1/pdf/kitos.pdf
o cia rozeciu blokai, tikrai nepigus

http://www.furnitana.../pdf/blokas.pdf
nepamirskit, kad jos isileidzia i spinteles vidu, reikia numatyti tai, kad atims is jos siek tiek erdves, taciau nepamainomas dalykas kai virtuve yra su sala..
QUOTE(Lillita @ 2009 04 10, 20:00)
taciau nepamainomas dalykas kai virtuve yra su sala..

Papildyta:
QUOTE(uogute @ 2009 04 10, 19:59)
cia kaip kam patinka....

cia kaip kam patinka....
jei virtuvės ilgis kokie 7-8 metrai, tai tikrai galima krūva tokių rozečių ar šiukšlių kibirų prisimontuot jame. Tačiau taupant darbastalį labai geras (o ir pigus) variantas - rozetės sienoje

Man jos visiškai netrukdo ir vaizdo negadina

QUOTE(Diija @ 2009 04 10, 19:25)
x. Šiaip manau racionaliau daryt vieną dielį stalčių ir jame įdėtį spec įrankių dėklą, arba tuos perskirėjus, kuriuos galima reguliuot ir deliot kaip tau reikia
xx. O beje, ar tikrai negalima po kaitlente daryt įrankių stačiaus?

xx. O beje, ar tikrai negalima po kaitlente daryt įrankių stačiaus?

x. Siandiena kaip tik buvau uzsukusi i Voke. Stumdziau stalcius. Trumpesni stalcius, man asmeniskai, zenkliai lengviau stumdyti. Na dar priklauso gal ir nuo paties zmogaus. Vienam viename stalciuje gali buti ivairus daiktai ir tai jam netrukdo, kitam atvirksciai. As asmeniskai viename stalciuje nelaikau samciu ir lenteliu, man nepatinka. Bet tai nereiskia, kad ju taip negalima laikyti

xx. o kedel negalima?
QUOTE(Diija @ 2009 04 10, 20:13)
x.
saloj tai taip - nepamainoma
o šiaip tikrai nevertas savo kainos dalykas 
xx. jei virtuvės ilgis kokie 7-8 metrai, tai tikrai galima krūva tokių rozečių ar šiukšlių kibirų prisimontuot jame. Tačiau taupant darbastalį labai geras (o ir pigus) variantas - rozetės sienoje

xx. jei virtuvės ilgis kokie 7-8 metrai, tai tikrai galima krūva tokių rozečių ar šiukšlių kibirų prisimontuot jame. Tačiau taupant darbastalį labai geras (o ir pigus) variantas - rozetės sienoje

x. as ir neteigiu, kad tai butiniausias dalykas virtuveje be kurio negalima apsieti. tiesiog uzmaciau toki daikta kurio dar neesu maciusi ir manau kad tai patogu. bet vel gi tai priklauso nuo zmogaus finaniniu gaimybiu ( kitam perbrangu iisirengti ir kelis rozeciu taskus, kur kas pigiau viena taska ir pora prailgintuvu), poreikio ir beabejo virtuves projekto.
xx. jei tie metrai palei siena, kodel gi ne. o jei po langu, arba ne sala, o tarkim raide "T" arba "L" - manai kad puiki iseitis. o jam galima atrasti vieta darbastaly kur jis visikai netrukdys, kaip kad ikeltame pavizdyje., jug nepjaustysit darzoviu tame kampe uz kriaukles

Beabejo brangu, sutinku.
Bet tokiu dalyku yra daug, kurie brangus, bet patogus. Cia kaip ir sildomos sedynes automobilyje. Vienam bereikalinga funkcija ir poniskas ismislas, o kitam suteikia komforto.
QUOTE(poshkyte @ 2009 04 10, 09:38)
Turiu salia plautuves mini plautuve su "bliudeliu" ant virsaus. Tai trumpam sudedu i ji nuvarveti. Naudoju iskirtinai tik medines lentutes. Sveicarai irode, kad ant mediniu daiktu bakterijos turi zymiai maziau sancu isgyventi. Sveicaru ir austru suriu gamintojai todel grizta prie mediniu indu(aisku ne visu). Bet vaidina ir role is kokios medienos ta lentute pagaminta.
QUOTE(uogute @ 2009 04 10, 18:50)
cia kaip kam patinka....
Papildyta:
turbut jau duoti tiems kurie statys virtuvini ir jie ytaqisytu 

cia kaip kam patinka....
Papildyta:

O tai kiek tie visi pribumbasai atims vietos spintelese? Reikes ekstra stalcius trumpinti, ar ispjaudineti. Tai kiek dar tas kainuos? Ir plius vietos prarandama.
QUOTE(Lillita @ 2009 04 10, 19:00)
*siuksliadeze, imontuojama i stalvirsi (patogu naudotis kasdien, nereikia kaskart darineti dideles siuksliadezes, paskui maza kibiriuka ispilat i didiji ir viskas):
**taciau nepamainomas dalykas kai virtuve yra su sala..
**taciau nepamainomas dalykas kai virtuve yra su sala..
*Nu kur logika mesti siuksles i viena kibiriuka, o paskui permesti i kita

** O girdejot apie rozetes stalciuose? Zymiai elegantiskesnis sprendimas ir vietos sutaupoma, bei pinigu.
QUOTE(janna @ 2009 04 10, 20:21)
*. Siandiena kaip tik buvau uzsukusi i Voke. Stumdziau stalcius. Trumpesni stalcius, man asmeniskai, zenkliai lengviau stumdyti. Na dar priklauso gal ir nuo paties zmogaus. Vienam viename stalciuje gali buti ivairus daiktai ir tai jam netrukdo, kitam atvirksciai. As asmeniskai viename stalciuje nelaikau samciu ir lenteliu, man nepatinka. Bet tai nereiskia, kad ju taip negalima laikyti
**. jei tie metrai palei siena, kodel gi ne. o jei po langu, arba ne sala, o tarkim raide "T" arba "L" - manai kad puiki iseitis. o jam galima atrasti vieta darbastaly kur jis visikai netrukdys, kaip kad ikeltame pavizdyje., jug nepjaustysit darzoviu tame kampe uz kriaukles
***Beabejo brangu, sutinku.
Bet tokiu dalyku yra daug, kurie brangus, bet patogus. Cia kaip ir sildomos sedynes automobilyje. Vienam bereikalinga funkcija ir poniskas ismislas, o kitam suteikia komforto.

**. jei tie metrai palei siena, kodel gi ne. o jei po langu, arba ne sala, o tarkim raide "T" arba "L" - manai kad puiki iseitis. o jam galima atrasti vieta darbastaly kur jis visikai netrukdys, kaip kad ikeltame pavizdyje., jug nepjaustysit darzoviu tame kampe uz kriaukles

***Beabejo brangu, sutinku.
* Turiu 90 cm plocio ir 75cm gylio stalcius

**O kad vieta spintelese reikes aukoti?
***Jei jau brangu, tai nereiskia, kad patogu

QUOTE(janna @ 2009 04 10, 19:21)
x.......... Cia kaip ir sildomos sedynes automobilyje. Vienam bereikalinga funkcija ir poniskas ismislas, o kitam suteikia komforto.
na va, man sildomos sedynes suteikia komforto

QUOTE(uogute @ 2009 04 10, 21:33)
Man sildomos sedines savaime suprantamas dalykas(bet ne visada naudojuosi, nes reikalo nera

Merginos, manau bereikalingas gincas ar sis daiktas reikalingas ar ne?

Jug kalba visai ne apie tai. Tiesiog imeciau paveiksleli ir akcentavau daikta kuris, man asmeniskai, buvo dar nematytas ir man pasirode patogus. O montuoti ji ar ne, ar jis vertas tu pinigu ar ne - cia visai kita tema.
Dar syki imetu paveiksleli. Jis nera imontuotas vidury darbastalio. Jo vieta parinkta taip kad netrudytu nei seimininkei, nei kokiam stalciui. Taigi pasiziurekit i paveiksliuka!!!