Įkraunama...
Įkraunama...

Baleto mokykla

QUOTE(Deta_ @ 2008 12 30, 09:15)
Pippi, o kokiame kolektyve šokai?  ax.gif

"Polėkyje" smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pagelbeti- kur parduodama baleto apranga- t,y,triko, kartais buna su prisiutu sijonuku...Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(MamaMia @ 2009 01 06, 13:18)
Gal kas galetu pagelbeti- kur parduodama baleto apranga- t,y,triko, kartais buna su prisiutu sijonuku...Vilniuje

pasizvalgykite www.puantas.lt gal pagelbes 4u.gif
Atsakyti
sakykit, mamytes, gal kas galetu palyginti baleto pamokas LNOBT ir mokytoju namuose "Nuotaika", kurias labiau verta pasirinkti
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2008 12 29, 11:22)
Antradieniais ir ketvirtadieniais ten jau nuo 16 val iki pat vakaro vyksta keliu grupiu uzsiemimai, tai pasiskambinkit i Operos ir Baleto teatro informacija ir jums pasakys, su kuo ten tartis.

Tik aisku priima ne jaunesnes nei 5-6 metu mergaites!  4u.gif

Sakykit prašom,o kiek tas malonumas kainuoja?
Mano dukrelė tai pat reiškia didelį norą lankyti baletą,bet jai tik 4metai...Girdėjau,kad yra tokia mokylėlė "MINIMŪZA",kur priima vaikučius ir nuo 4m.Gal kas lankote ją ir kokie būtų atsiliepimai?Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita-Gabrielė: 15 sausio 2009 - 00:33
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2009 01 15, 01:26)
Sakykit prašom,o kiek tas malonumas kainuoja?
Mano dukrelė tai pat reiškia didelį norą lankyti baletą,bet jai tik 4metai...Girdėjau,kad yra tokia mokylėlė "MINIMŪZA",kur priima vaikučius ir nuo 4m.Gal kas lankote ją ir kokie būtų atsiliepimai?Ačiū.

Mes lankome Minimuza.Mano dukrytei labai patinka, o kas ten vyksta ne labai zinau, nes tevu neileidzia biggrin.gif Manau, kad ten tikoe baleto pradmenys, tempimo pratimuku buna (nes demonstruoja namuose biggrin.gif ), laikysenos tam tikras koregavimas...Manau kad gerai.
Mums 4,5 metai esame maziausi. Kainuoja 70 lt per men, uzisemimai 2 kart per savaite.
Atsakyti
QUOTE(MamaMia @ 2009 01 15, 11:18)
Mes lankome Minimuza.Mano dukrytei labai patinka, o kas ten vyksta ne labai zinau, nes tevu neileidzia biggrin.gif Manau, kad ten tikoe baleto pradmenys, tempimo pratimuku buna (nes demonstruoja namuose biggrin.gif ), laikysenos tam tikras koregavimas...Manau kad gerai.
Mums 4,5 metai esame maziausi. Kainuoja 70 lt per men, uzisemimai 2 kart per savaite.

Ačiū labai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bandysiu skambint vadovei,gal priims? g.gif
Atsakyti
Maziukams ko gero tik MiniMuza ir yra..
Operos ir baleto teatre - berods tik nuo 6 metuku, du kart sav., 80lt (nesu tikra del kainos, nes mes tik pasiziureti pernai buvome) gal siais metais brangiau?
Mums nei ten nei ten laikas netiko.
Atsakyti
sweikos:) gal kas zino ar yra baleto mokykla Kaune suagusiems??? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaMia @ 2009 01 06, 12:18)

Laba,turiu tapkes- baletkes,pirktos puante,uzsidetos pora kartu,atiduosiu uz 10lt,32d
user posted imageuser posted image
Atsakyti
kad mes 27 nesiojome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaMia @ 2009 01 28, 11:26)
kad mes 27 nesiojome smile.gif

aisku,mazyte kojyte,pas mano 3,5 metu suneli jau 28,o siaip smulkus vaikis ax.gif 4u.gif
Atsakyti