Įkraunama...
Įkraunama...

Baleto mokykla

O gal kas galite ka nors papasakoti apie baleto bureli kauno muzikiniame teatre? Dukra lankys naujalio gimnazija, tai butu tik gatve pereiti...
Atsakyti
QUOTE(rutaupe @ 2009 04 15, 14:05)
gali pradeti mokytis sio dailaus sokio nuo 4metuku

tiesa,darbo vieta Zujunai, netoli nuo justiniskiu, fabijoniskes, ar pasilaiciu, jei nuo miesto puses vaziuoti.
atlygis ne abonementinis.

Mano mažoji dukrytė labai "kliedi" baletu...Jai rugsėjį 4m. ar ne per anksti jai būtų parėti mokytis šio meno? Kokie pagrindiniai kriterijai norintiems šokti baletą?

Gal galite patikslinkit vietą ir kokia būtų kaina, bei preliminarus grafikas ( jei toks yra) galit į až.
Atsakyti
Mes panelytę šiemet jau išleidom į baletą, bo svaigsta jau porą metų doh.gif doh.gif Dabar jai 4,5m.Ta doh.gif Jau buvo vienoj treniruotėj,tai labai patiko.Darė pratimukų,na ir šiaip,patenkinta visa liko.
Ji tokia padaužėlė,tai reik tikėtis,kad gal kiek disciplinos pramoks ten,nes dar prieš einant į pirmą užsiemimą buvom paaiškinę,kad ten neklaužadom ne vieta ir kad turės tiksliai daryt ką liepia balerina ir jei neklausys-iš jos geros balerinos nebus,nes disciplina ten labai svarbi... rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
noriu paklausti ar yra lankanciu Kristinos sokiu namuose Spokaites baleto pamokas vaikams?
Labai idomi butu Jusu nuomone...
gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2009 09 13, 02:42)
Sveikos mamos,
noriu paklausti ar yra lankanciu Kristinos sokiu namuose Spokaites baleto pamokas vaikams?
Labai idomi butu Jusu nuomone...
gossip.gif

Mes ten lankom... ax.gif Kol kas jai lyg ir patinka.Per pirmą pamoką jau kelių pratimukų išmoko,bet ne su manim važinėja tai nemačiau kaip kas vyksta,bet lyg ir gerai viskas...Tik matau jūsiškė jau į vyresnių grupę eitų,tai ten jau rimtesnė veikla vyksta negu su mažiukais...
Atsakyti
Sveikos, mano drauge uzregistravo savo dukryte i sia studija www.baletostudija.lt
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 09 13, 16:29)
Mes ten lankom... ax.gif Kol kas jai lyg ir patinka.Per pirmą pamoką jau kelių pratimukų išmoko,bet ne su manim važinėja tai nemačiau kaip kas vyksta,bet lyg ir gerai viskas...Tik matau jūsiškė jau į vyresnių grupę eitų,tai ten jau rimtesnė veikla vyksta negu su mažiukais...

O maziukai - tai cia kokie?? unsure.gif Mums visada sakydavo, kad pats tas pradeti nuo 6-7 metu. Nes kai Operos ir baleto teatre norejau uzrasyti, sake, ka Jus, per anksti! Buvom 4 m. Atseit ner ko cia skubeti..
Dabar pati esu siek tiek skeptiskai nusiteikusi, nes labai jau isreklamavo Kristina ta baleta savo studijoj.. o paskui teko girdeti, kad Egle Spokaite, (kurios vardu ir buvo daroma reklama), negales visiems vesti. Juk ir teatre dirba ir siaip kruvis.. Tai tik kai kada, ar tai kai kuriems ves.. tongue.gif
Ir vaiku uzsirase be proto! Grupes didziules..
Mano dukra kliedi baletu, (nors gal cia tik iki pirmos sunkios pamokos) lotuliukas.gif Tai buvau nuvedusi, uzsiraseme, bet nuo veliau. Pasilikau laiko apmastymams ax.gif smile.gif

Vat ir ieskau patarimo ar nuomoniu.. Gal as visai be reikalo cia taip nusiteikiau? Gal tiesiog viskas puiku ir bereikalo suku galva? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2009 09 14, 19:07)
O maziukai - tai cia kokie??  unsure.gif Mums visada sakydavo, kad pats tas pradeti nuo 6-7 metu. Nes kai Operos ir baleto teatre norejau uzrasyti, sake, ka Jus, per anksti! Buvom 4 m. Atseit ner ko cia skubeti..
Dabar pati esu siek tiek skeptiskai nusiteikusi, nes labai jau isreklamavo Kristina ta baleta savo studijoj.. o paskui teko girdeti, kad Egle Spokaite, (kurios vardu ir buvo daroma reklama), negales visiems vesti. Juk ir teatre dirba ir siaip kruvis.. Tai tik kai kada, ar tai kai kuriems ves..  tongue.gif
Mano dukra kliedi baletu, (nors gal cia tik iki pirmos sunhttp://show.adclick.lt/click.php?banner_id=12986&site_id=349&size_id=3&position_id=1639kios pamokos)  lotuliukas.gif Tai buvau nuvedusi, uzsiraseme, bet nuo veliau. Pasilikau laiko apmastymams  ax.gif  smile.gif

Vat ir ieskau patarimo ar nuomoniu.. Gal as visai be reikalo cia taip nusiteikiau? Gal tiesiog viskas puiku ir bereikalo suku galva?  g.gif

Mūsiškei 4,5m.Tai ji toj ikimokyklinio amžiaus vaikų grupėj (4-6m). kita grupė-pradinių klasių moksleiviai (7-10m.) ir vyresniųjų grupė (11-15m.)
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 09 14, 22:22)
Mūsiškei 4,5m.Tai ji toj ikimokyklinio amžiaus vaikų grupėj (4-6m). kita grupė-pradinių klasių moksleiviai (7-10m.) ir vyresniųjų grupė (11-15m.)

dek kristinoss, žinoma, kad Špokaite nemokys visų, yra ten ir kitų mokytojų. Kiek girdėjau špokaitė ima šiek tiek pažengusius. Bet brangoka ten pas juos : ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Elzbieta @ 2009 09 14, 19:07)
O maziukai - tai cia kokie??  unsure.gif Mums visada sakydavo, kad pats tas pradeti nuo 6-7 metu. Nes kai Operos ir baleto teatre norejau uzrasyti, sake, ka Jus, per anksti! Buvom 4 m. Atseit ner ko cia skubeti..
Dabar pati esu siek tiek skeptiskai nusiteikusi, nes labai jau isreklamavo Kristina ta baleta savo studijoj.. o paskui teko girdeti, kad Egle Spokaite, (kurios vardu ir buvo daroma reklama), negales visiems vesti. Juk ir teatre dirba ir siaip kruvis.. Tai tik kai kada, ar tai kai kuriems ves..  tongue.gif
Mano dukra kliedi baletu, (nors gal cia tik iki pirmos sunkios pamokos)  lotuliukas.gif Tai buvau nuvedusi, uzsiraseme, bet nuo veliau. Pasilikau laiko apmastymams  ax.gif  smile.gif

Vat ir ieskau patarimo ar nuomoniu.. Gal as visai be reikalo cia taip nusiteikiau? Gal tiesiog viskas puiku ir bereikalo suku galva?  g.gif

o Jūs nenorite mokytojų namuose pabandyti g.gif
Atsakyti
O ten kiek kainuoja? Mums visai salia butu...
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2009 09 15, 17:59)
O ten kiek kainuoja? Mums visai salia butu...

200 pusmečiui , vyksta 2k per savit, po 1val.
Atsakyti
Manoji irgi labai nori ismokt sokti baleta, bet ji pas mane smulkute jai 4m. bet atrodo kaip 3m. vaikas. Tai galvoju, kad per anksti ir palauksim dar metukus ar net du.
Darzelyje uzrasiau i sokiu bureli, tai nors pasimokys kur kaire ir desine kojyte ir t.t. Na ir dar tradiciskai pavaiksciosim i baleto koncertus ax.gif smile.gif
o kas jau lankote, ar patinka destytojai? ar reikia pirkti kostiumelius?
Atsakyti