Įkraunama...
Įkraunama...

Baleto mokykla

QUOTE(Cherry Lips @ 2005 12 02, 21:40)
Sveikos ,mamytės.Kalbėjot apie puantus.Gal kas galit padėti? Labai reikia 38 dydžio puantu.Gal žinote,kur gauti?

Puantus gali nusipirkti N.K.Ciurlionio menu mokykloje 2-ame aukste esancioje parduotuveleje.(Viskas ko reikia baleto uzsiemimams.Sekmes
bigsmile.gif
Atsakyti
Panos, papasakokit apie baleto uzsiemimus Operos ir baleto teatre ir Mokytoju namuose? Kaip ten kas? Girdejau, kad ir naujamiestyje kazkas yra...
Atsakyti
Sveikos, susidomejusios baletu, mamos. drinks_cheers.gif
man idomu kodel jus norit savo vaikeli vesti butent i baleta? na, del ko nusprendet, kad jis ten tiktu, jam patiktu ir pan? Manoji tai kai tik rodo baleta per TV, tai ziuri neatiraukdama akiu, dar rode kazkoki multika vaikams, kur princese su savo dukryte soko baleta, tai ta filmuka t.p. ziurejo. as jai spec. ijungiau pramoginius sokius, bet sie jos nebedomino. tai todel ir susidomejau baletu, pagalvojau,kad gal reiktu nuvest, pamegint.

tik vat labai nustebau, kad i tas pamokeles - uzsiemimus priima tik nuo 5m. Manajai - 2m. O tai gal ikii tu 5m. jijau nebesidomes, ir be to - manau, kad juk jau dabar butu galima pradeti vaiko kuneli "lankstyti", o ka jau begales 5m. vaikas? Nu gal as cia ir negerai galvoju, nezinau.

Gal kas bandet vest ar vedat i panasius uzsiemimus Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Nestė @ 2006 03 03, 13:43)
tik vat labai nustebau, kad i tas pamokeles - uzsiemimus priima tik nuo 5m. Manajai - 2m. O tai gal ikii tu 5m. jijau nebesidomes, ir be to - manau, kad juk jau dabar butu galima pradeti vaiko kuneli "lankstyti", o ka jau begales 5m. vaikas? Nu gal as cia ir negerai galvoju, nezinau.

Gal kas bandet vest ar vedat i panasius uzsiemimus Kaune?

Sveika, Neste, as nespecialiste, bet manau, jog per anksti pradejus "lavinti" dvimete, galima ir sugadint ka... g.gif Vaikutis juk dar "guminis". Neskubek!
O jei praras interesa, atras dar ka! thumbup.gif
Mergaites, o gal tikrai kas nors lankot Kaune, ir zinot kur ne tik 14val., bet ir dirbanciai mamai prieinamu laiku butu?
Atsakyti
Mano vyresnioji antrus metus lanko Kauno choreografijos mokyklą. Ten ne tik baletas, bet ir šiuolaikinis šokis (o "su amžium" dar papildomų disciplinų prisideda - vaidyba, improvizacija ir kt.).
Na ką aš galiu pasakyti.... Dirbančioms mamytėms tai praktiškai neįmanoma schmoll.gif Aš pati kol kas namie, tai vos spėdavau iš vienos mokyklos į kitą vežioti doh.gif Ir apskritai administracija ne per geriausiai dirba, na bet negali varyt Dievo į medį, nes valdiška mokykla. Per mėnesį mokam 31,25 Lt (!), o užsiėmimų (pirmoj klasėj) iš viso 6 val. per savaitę (baletas 1,5 val).
Bet prieš koncertus dar papildomų užsiėmimų kalnas, o pvz. koncerto dieną repeticija pvz. 10 ryto, o 15 val. koncertas (ar koks konkursas) doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Kartais norisi mest viską ir pamiršt amžiams, bet kai nueini į koncertą, tai išgaruoja iš karto visi tie nesusipratimai, tiek gerų emocijų ir tokia gera atmosfera thumbup.gif
Kaip tik šiandien buvo mokyklos baigimo diplomų įteikimas pirmosioms mergaitėms. Nius taip patiko, net ašarą nubraukiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žmogė @ 2006 05 22, 09:29)
Na, keliu tema i virsu...Vis neprarandu vilties, kad atsilieps kas nors, kas zino kur galima lankyti gimnastika ne tik 14val. Auu, atsiliepkit! user posted image


g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2006 06 01, 20:26)
Kaip tik šiandien buvo mokyklos baigimo diplomų įteikimas pirmosioms mergaitėms. Nius taip patiko, net ašarą nubraukiau  ax.gif
Papildyta:

Aciu, Ladute, pagavai tu mane, oi pagavai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aha, nuejom i stojamosius...Dar nezinau kuom baigsis...Atsakymas birzelio pradzioj :sokiai
QUOTE
o "su amžium" dar papildomų disciplinų prisideda - vaidyba, improvizacija ir kt.).
Na ką aš galiu pasakyti.... Dirbančioms mamytėms tai praktiškai neįmanoma  Aš pati kol kas namie, tai vos spėdavau iš vienos mokyklos į kitą vežioti  Ir apskritai administracija ne per geriausiai dirba, na bet negali varyt Dievo į medį, nes valdiška mokykla. Per mėnesį mokam 31,25 Lt (!), o užsiėmimų (pirmoj klasėj) iš viso 6 val. per savaitę (baletas 1,5 val).
O as maniau, kad pora kartu per savaite uzsiemimai (taip pagal tvarkarasti skaiciau) g.gif Jau tariuosi su kaimyne, kad pavedziuotu.. Bet jei 10val. ryto g.gif schmoll.gif nzn.
Atsakyti
Čia aš trumpai įsiterpsiu, nes du metus dirbau muzikos mokytoja L.Aškelovičiūtės baleto institute. Deja, po mano išėjimo į dekretines, mokyklėlė lyg ir užsidarė, tačiau jos pagrindu baleto, teatro ir muzikos užsiėmimai tebevyksta toliau. Žvėryne, Saltoniškių gatvėje jų pagrindinė vieta, žadamas šiemet atidaryti filialas Jeruzalėje. Dirba profesionalai, anksčiau dirbo pakaitomis ir pati L. Aškelovičiūtė, ir kitos profesionalės balerinos. Jei kas susidomėsite- parašykite į A.Ž. Duosiu koordinates pas ką kreiptis. :4u:Tiesa, užsiėmimai būdavo nuo 17 arba 18 valandos. Laikas visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglys: 12 liepos 2006 - 16:19
kaune baleta geriausiai lankyti muzikiniame teatre.ten as pati esu lankiusi ne vienerius metus.labai geras profesionalus paruosimas ne siaip sau burelis bet desto balet meisteres ar buvusios balerinos.zodziu aukstas lygis.ilgiau palankius ir kazko pramokus netgi spektaklyje koki vaidmenuka duoda susokt:)
ten uzsiemimai kiek zinau vyksta rytais ir vakarais kreiptis reikia i budinti iejus per sonini iejima.
Atsakyti
Matai, kiekvienam savo. Pavyzdžiui, viena mama pažiūrėjo kelias šokių pamokas ir daugiau neleido savo mergaitės į tą mokyklą, mol, per mažai ten jas "laužia". O man kaip tik labiausiai patinka tai, kad jų per daug nelaužia - gal todėl Viltė su dideliu noru eina šokti. Tikrai nesiekiu, kad mano mergaitė ateity būtų balerina ar apskritai šokėja. Man smagu, kad tai tiesiog papildomas užsiėmimas po pamokų, kuris (bent jau kol kas) labai mielas jai plius dar kažkiek lavėja meninis skonis ir raumenukai tongue.gif Patiko, kaip per vieną koncertą pasakė B. Letukaitė: "Gal nebūtinai iš jų išaugs profesionalios šokėjos, bet tikrai išaugs profesionalios šokio žiūrovės".
Papildyta:
QUOTE(Žmogė @ 2006 06 09, 13:12)
Nu, mes istojom  blush2.gif  O jau kad gyre Jus, Ladute! sake, labai geri vaikai ir daug kur dalyvavot.. 4u.gif  Jus pirma klase, kaip suprantu baiget, a ne?


Nius tai sveikinam labai, dabar kantrybės mokantis sokiai.gif
Aga, mes pirmą baigėm. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ladute: 24 liepos 2006 - 08:49
Choreografijos mokyklą ir mes pernai lankėm tik ne nuo pradžių, rolleyes.gif ėjom papildomai prie ledo . Šiemet ar leisiu dar neapsisprenžiau nes norėčiau daugiau baleto tai gal reiktų į muzikinį teatrą geriau nueiti g.gif . Šiaip baleto pamokos man labai patiko thumbup.gif ,(deja tik 1 karta per savaite), bet šiuolaikinis šokis tai nelabai schmoll.gif , labai daug laiko yra leidžiama veltui bešnekant, pertraukėlės ...Aišku vaikam tai smagu g.gif Gerai Ladute sakė kiekvienam savo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katarina: 25 liepos 2006 - 11:06
Mano mergaite baleta lanko nuo 5 metu (jai dabar 6) ir yra labai patenkinta! Visos mamytes kurios savo vaikucius nori i baleta uzrasyt, man tai vienas is geriausiu bureliu mergaitems. Vaikas gauna sioki toki supratima apie mena ir pasportuoja taipogi.
Mano balerina:
user posted image
Atsakyti
Wau, ir jau su gelemis! thumbup.gif Tai jus choreografijos m-loje nuline klase baiget? O gal jus muzikiniam lankot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmogė: 10 rugpjūčio 2006 - 10:26