QUOTE(Salne @ 2010 09 08, 15:54)
Nu man tai čia kažkas keisto..

..Aš tokių dalykų net neklausinėju..Vedžiodavau savo dukrą (tik Vilniuje)..su mažesniuoju sūneliu..ir jokių problemų...Juo labiau, gi tuose užsiėmimuose tėvai gi nebūna kartu...Tu tik atvedi..ir tą laiką arba už durų..arba lauke praleidi..Gal jūs ne taip viena kitą supratot..

..
Tai, kad tikrai taip supratau...

dar pasitikslinau kelis kartus... Nes bent pirma pamokele planavau pabuti su dukra (aprengti, susipazinti su vadove ir t.t.), kad paskui galeciau tik atvesti (siaip megstu viska iki smulkmenu issiklausineti, susitikslinti ir susiplanuoti, kad neiskiltu nesusipratimu, visur speciau ir viska rasciau). Tai klausinejau ka pasiimti, kokie rubeliai pirmam kartui yra tinkami. Kaip paklausiau ar galesiu pabuti, vadove pasake, kad pirmus kartus galesiu tada uzsiminiau, kad atvaziuosim kartu su mazaja sesute... tai pasake, kad geriau susirasciau, kas man ja pasaugos, nes budetojas tikrai neileis... ir su kudikiais is viso nelabai pageidautina i teatra ieiti... kai pasakiau, kad neturiu kam palikti, tai sako galit bandyt, atsieit vienas budetojas gal ir gali ileisti, kitas gali neileisti... tai nieko sau, taip iseina, kad sumoki 150 Lt uz men. ir paskui spelioji ar is viso mus ileis... nes kazkaip ir penkiametes dukros nesinori numest prie duru... o ir abejoju ar jinai suprastu pasakyma, kad sesytes neileidzia... tai va taip

pasirodo ir siais laikais taip buna