QUOTE(perla69 @ 2011 01 11, 00:26)
Su mažais vaikais dirbti nemoka. Klykia, rėkia ant jų; nepatenkinta kai vaikas suserga ir praso vesti, jei tik nėra temperatūros. Maniškei norą lankyti baleta atmušė per tris mėnesius. Bet lankėm - sakiau šiemet reikia pabaigti.
Pralankius daugiau nei pusė metų - ją apšaukė ir mano jautruolė pradėjo jos nebegirdėti. (Na, ji taip elgias, kai kas klykia, toks vaizdas, kad negirdi;) Moteriškė pasikvietė mane ir liepė su vaiku pasikalbėti, kad ji ja girdėtų. Sakiau, kad pasikalbėsiu,
bet dar sakiau, kad mano vaiko klykimu nepaskatinsit - atvirkščiai tik bus.
Tada gavau moralą, kad ji baletmeisterė, o ne psichologė ir su kiekvienu čia indivualiai nedirbs. Nedirbs, tai nedirbs. Su dukra sutarėm kad stengsis ponią mokytoją girdėti.
Likus mėnesiui iki finalinio konkurso - nebevedu. Nes pati buvau apšaukta. Kad drįsau paklausti, ar balandį reikia mokėti pilną kainą, kadangi per visą mėnesį prasirgo ir tebuvo dviejuose užsiėmimuose. Tai pasipyle ten, apie tėvų nenormalumą šiemet, kas čia per derybos, ar jus žinot, kaip kruvinai ji čia dirba, kaip jai sunku čia su vaikais dirbti ir kaip ypatingai sunku dirbti su mano vaiku. (Nors dažnai pasiteirauju, ar nėra problemų, mat maniškė lėtapėde...). Ir kad jei noriu, galiu eiti ieškoti kur pigiau, čia mat teatro studija... Tai sumokėjau aš jai už tuos balandžio du kartus 150, padėkojau už sugaištą laiką ir nusprendžiau nebesigadinti nervų sau ir dukrai.
Išėjau ieškoti; tik ne kur pigiau - o kur geriau ir maloniau su visais žmonėm elgiasi. Tik kad vaiką atgrasė nuo baletų dabar tik piešti nori...
Ir dar dėl organizuotumo - repeticijos kintamu laiku, tai antradienį, tai ketvirtadienį, tai trečiadienį, tai antrą valandą, tai ketvirtą,"... baigsim penktą, bet galiu užlaikyti..", o atėjus penktą, vaikai rauda, pasirodo paleisti pusę penkių, kad tėvų neranda (čia vieną kartą taip buvo). Kiek pastebėjau - vaikai dažnai ten rauda išėję dėl įvairių priežasčių.
Ir dar - kartą visai nebuvo repeticijos, net nesiteikė pranešti, kad neįvyks. Atėjus budintis pasakė...
Nežinau, gal žmogus neįvertintas labai jaučiasi, jau amžiuj - o ji ne žvaigždė. Nieks nevertina jos kruvino darbo...... ar kaip moteriškės sakė: "visos balerinos piktos, nes nepavalgę...."