labutis
papasakosiu ir as apie savo patirti siuose gimdymo namuose.pagimdziau sunu pries dvi sav.
tariausi su gyd.Kapustiene.na ka seip gera gydytoja..viska.taciau per didelio rupescio is jos nesulaukiau gimdymo metu.manimi labiau rupinosi sesele nei ji......
todel nusprendziau moketi ne jai asmeniskai o i kasa mano nuomone nebuvo uz ka moketi jai tokiu pinigu jei prieziuros nulis..
susimokejau atrodo 578.10lt. +250 nuskausminimas kuri susileidau ir kuris man nueme tik poros saremiu skausma
akusere buvo gana gruboka bet savo darba atliko
vaikuciu seseles be galo mielos ir fainos , pati ligonine taip pat
QUOTE(Efkonsijus @ 2009 04 13, 18:37)
labutis
papasakosiu ir as apie savo patirti siuose gimdymo namuose.pagimdziau sunu pries dvi sav.
tariausi su gyd.Kapustiene.na ka seip gera gydytoja..viska.taciau per didelio rupescio is jos nesulaukiau gimdymo metu.manimi labiau rupinosi sesele nei ji......
todel nusprendziau moketi ne jai asmeniskai o i kasa mano nuomone nebuvo uz ka moketi jai tokiu pinigu jei prieziuros nulis..
susimokejau atrodo 578.10lt. +250 nuskausminimas kuri susileidau ir kuris man nueme tik poros saremiu skausma
akusere buvo gana gruboka bet savo darba atliko
vaikuciu seseles be galo mielos ir fainos , pati ligonine taip pat 
Kaip supratau, Kapūstienė atvyko dėl Jūsų į darbą ne savo pamainos metu, tačiau gavo tik dalį, priklausančią nuo kasos įmokos?
O kas ją iškvietė? Jūs pati ar patys gimdymo namai?
Ir kaip vyksta tas įmokėjimas į kasą? Visuomet po gimdymo, ar jau atvykus reikia pasirašyti kažkokius dokumentus?
Beje, kaip jūs tarėtės su gyd. Kapūstiene? Ji ką nors minėjo apie įmoką į kasą?
Ir ačiū už nurodytą konkrečią įmokos sumą
QUOTE(Aune @ 2009 04 13, 18:52)
Kaip supratau, Kapūstienė atvyko dėl Jūsų į darbą ne savo pamainos metu, tačiau gavo tik dalį, priklausančią nuo kasos įmokos?
Ir kaip vyksta tas įmokėjimas į kasą? Visuomet po gimdymo, ar jau atvykus reikia pasirašyti kažkokius dokumentus?
buvo jos budejimas
QUOTE(Efkonsijus @ 2009 04 13, 19:35)
buvo jos budejimas
as su ja tariausi asmeniskai.kai prasidejo skausmai jai paskambinau ir nuvaziavau i GN
man dave kvita susimoketi i kasa pati daktare.o nuskausminimas anesteziologei asmeniskai.
Niu čia tai geras!!!! Tai ką, jau ir budėjimo metu reikia į kasą sumokėt???
Aš maniau, kad mokama į kasą tik tada, kai gydytojas dirba ne savo darbo metu
Jau visai pasimečiau, tartis ar ne....
QUOTE(Aune @ 2009 04 13, 19:54)
Niu čia tai geras!!!! Tai ką, jau ir budėjimo metu reikia į kasą sumokėt???
Jei asmeniškai tariesi su gydytoja, tai tada ir reikia mokėti, nesvarbu, ar jos budėjimas, ar ji atvyksta iš namų.
O jei nesitari, gimdymas nekainuoja visiškai nieko.
QUOTE(Dovilytej @ 2009 04 13, 23:23)
Jei asmeniškai tariesi su gydytoja, tai tada ir reikia mokėti, nesvarbu, ar jos budėjimas, ar ji atvyksta iš namų.
Tą tai aš suprantu... Tačiau jei tariuosi ir pataikau į jos budėjimą, tai ketinu jai sumokėti asmeniškai... Tad nesuprantu, kokiu pagrindu gydytoja, su kuria Efkonsijus susitarė, SAVO BUDĖJIMO METU jai davė kvitą sumokėjimui į kasą???
Juk į kasą mokama tik tada, kai gydytojas dirba ne pagal savo darbo grafiką. Ar ne taip?
QUOTE(Aune @ 2009 04 14, 09:42)
Tą tai aš suprantu... Tačiau jei tariuosi ir pataikau į jos budėjimą, tai ketinu jai sumokėti asmeniškai... Tad nesuprantu, kokiu pagrindu gydytoja, su kuria Efkonsijus susitarė, SAVO BUDĖJIMO METU jai davė kvitą sumokėjimui į kasą???
Juk į kasą mokama tik tada, kai gydytojas dirba ne pagal savo darbo grafiką. Ar ne taip?
Na šito aš nežinau
QUOTE(Aune @ 2009 04 14, 09:42)
Man atrodo taip:
Jei samdai ir tariesi su konkrecia gydytoja, tai ji nepriklausomai ar tuo metu darbe ar atvaziuoja is namu- priims tavo gimdyma. Manau, mokama ne uz atvaziavima is namu, o uz konkrecia paslauga - ta gydytoja viso gimdymo metu ir prieziura po jo, israsymas namo. Gydytoja turetu visa laik buti salia, gal net atlikt kai kurias akuseres funkcijas. Ji turetu priimti tik jusu vienos gimdyma, o ne lakstyti pas kelias gimdyves is karto. Va uz toki personalini gimdyma ir susimokama
Va tik klausimas iskilo. Jei gydytoja budejime, atvaziuoja susitarusi moteris, gydytoja dingsta gimdykloje, kas priziuri tas moteris, kurios nesitarusios ir kurias turetu priziuret budinti medike?
Papildyta:
Galu gale, jei yra oficialus kainininkas, tai turi but aiskiai ir suformuluota kas i ta paslauga ieina
QUOTE(ramyra @ 2009 04 15, 08:59)
Galu gale, jei yra oficialus kainininkas, tai turi but aiskiai ir suformuluota kas i ta paslauga ieina
belieka nueiti ir isaiskinti. Tai dabar moterys moka ir nezino uz ka.
Vat ir noriu sužinoti, kaip oficialiai aprašytas mokėjimo į kasą būtinumas
Gyvenu už 130 km nuo Mažylio GN, tad nueiti ten vien dėl paskaitymo toloka
QUOTE(Aune @ 2009 04 15, 10:49)
Vat ir noriu sužinoti, kaip oficialiai aprašytas mokėjimo į kasą būtinumas
Jei atvaziuosi ir niekam neuzsiminsi apie susitarima, gimdysi pas budincia gydytoja, nieks nevers nieko moket, tik uz epidura jei reiks
Vaziuoti nebutina, galima pasiskambint ir viska isiaiskint- kiek moket, kokiu atveju moket, ir ka gausi sumokejusi
QUOTE(ramyra @ 2009 04 15, 10:52)
Jei atvaziuosi ir niekam neuzsiminsi apie susitarima, gimdysi pas budincia gydytoja, nieks nevers nieko moket, tik uz epidura jei reiks
Vaziuoti nebutina, galima pasiskambint ir viska isiaiskint- kiek moket, kokiu atveju moket, ir ka gausi sumokejusi
Telefonu, net drasiau 
Čia situacija ir komplikuojasi
Su gydytoja mes jau susitarę... Man numatomas cezaris, tai atvyksim gydytojos budėjimo metu... Taigi, tikrai duosim jai vokelį. Tačiau jei dar reikės ir į kasą susimokėt, mums jau būtų skausmingos išlaidos...
QUOTE(Aune @ 2009 04 15, 11:00)
Čia situacija ir komplikuojasi
Su gydytoja mes jau susitarę... Man numatomas cezaris, tai atvyksim gydytojos budėjimo metu... Taigi, tikrai duosim jai vokelį. Tačiau jei dar reikės ir į kasą susimokėt, mums jau būtų skausmingos išlaidos...
tada siulyciau pacios daktares paklaust kur susimoket i kasa ar jai paciai