Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

Sveikos.
Norejau paklausti kai atvaziuoji i Mazyli nakti tai pro kur reikia ieiti?Ten gal pro tas pacias pagrindines duris kur su kodais? Vis pamirstu gydytojos paklaust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riute18 @ 2009 04 25, 21:27)
Sveikos.
Norejau paklausti  kai atvaziuoji i Mazyli nakti tai pro kur reikia ieiti?Ten gal pro tas pacias pagrindines duris kur su kodais? Vis pamirstu gydytojos paklaust  ax.gif

eik pro pagrindines duris, ten turi but skambutis, nes kai gulejau tai vis skambedavo visa ligonine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nerin_ga @ 2009 04 22, 14:11)
na nzn ka tokiu atveju daryt. bet tada tavo reikalas butu jei tau daktrai sako kad nepagimdysi, to tu uzsispiri ir vaistu neimi, turetum jegu is oro pasisemt  g.gif  manau jei jau daktarai sako kad paciai be vaistu pagimdyt bus lb sunku, tai reiketu paaukot tuos 200lt ir darytis epidura blush2.gif

beje del baseino mazyly 4u.gif viena valanda baseine, kur sportuoja 3 mamytes su trenere, kainuoja 22lt, o 10kartu abonentas - 200lt  4u.gif bet tiksliai nzn ar tas pats galioja prisiregistravusioms ten ir neprisiregistravusioms. norint eiti butina uzsirasyti is anksto, galima telefonu  4u.gif  jei guli ligoinej, baseinas nemokamas  4u.gif

Epiduras arba nejautra CP metu 250
Baseine su leliuku vienas kartas 30 o 5 kartai abonementas 125 (kiek suprantu pabrango)

smile.gif+2009 04 25, 11:39-->
QUOTE(Jau liepa smile.gif @ 2009 04 25, 11:39)
o kodel bendros nedaro?su epiduriu nelabai noriu rizikuoti..         
user posted image

Bendra per krauja is karto gauna leliukas o regionine (daline) per nervu sistema- leliuka istraukia kol jis dar nepajutes vaistuku

Mazyli regionine mokama-250lt (nesvarbu planinis ar neplaninis CP)
Atsakyti
bet tai juk buna atveju kai nepataiko,ir atsakomybe paciai nes dokumentus pasirasai,kad nelaimes atveju daktarai neatsako. ax.gif
user posted image
Atsakyti
smile.gif+2009 04 27, 11:39-->
QUOTE(Jau liepa smile.gif @ 2009 04 27, 11:39)
bet tai juk buna atveju kai nepataiko,ir atsakomybe paciai nes dokumentus pasirasai,kad nelaimes atveju daktarai neatsako. ax.gif

tai tu dokumentu duoda kruvas pasirasyt. Ir jei epiduras ir jei CZ. Ir kad vaikuti sutinki skiepyti ir kad leidi kraujuka paimt is kulniuko genetiniams tyrimams ir pan.

Man per viena gimdyma dare epidurine (kai su kateteriu ir galima suleist pakartotinai vaistu), kita kart spinaline (vienkartine) nejautra. Jokiu neigiamu pasekmiu nejauciu.
O bendros narkozes ne uz ka nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 25, 11:39-->
QUOTE(Jau liepa smile.gif @ 2009 04 25, 11:39)
o kodel bendros nedaro?su epiduriu nelabai noriu rizikuoti..         

smile.gif+2009 04 27, 11:39-->
QUOTE(Jau liepa smile.gif @ 2009 04 27, 11:39)

O apie ką tu kalbi? Epidūras tai juk nuskausmina, ir paskui gimdai pati. Nerizikuoji nieko, nebent iš pirmo karto nepataikys, tai teks pakentėti smile.gif Tai kaip tau vietoj epidūro, gali duoti pilną narkozę? Juk miegodama nepagimdysi ax.gif
O jei daro CP, tai tada jau daro dalinę narkozę ir vaistus leidžia į veną, o ne į nugarą.

QUOTE(riute18 @ 2009 04 25, 21:27)
Sveikos.
Norejau paklausti  kai atvaziuoji i Mazyli nakti tai pro kur reikia ieiti?Ten gal pro tas pacias pagrindines duris kur su kodais? Vis pamirstu gydytojos paklaust  ax.gif

Eini pro pagrindines, yra skambučiai, tai skambini, kur parašyta gimdykla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 04 28, 11:56)

O jei daro CP, tai tada jau daro dalinę narkozę ir vaistus leidžia į veną, o ne į nugarą.

nu ar tikrai ? lotuliukas.gif arba man dare ne CZ lotuliukas.gif
daline CZ nejautra yra tas pats kaip epiduras- duria i nugara, tik doze vienkartine
i vena leidzia kai pilna narkoze, ja per CZ duoda tik itin extra atvejais

O pasekmes tai nu kaip- arba kai nepataiko arba kaip man dabar- amzinas radikutlitas...
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2009 04 28, 19:01)
nu ar tikrai ?  lotuliukas.gif  arba man dare ne CZ  lotuliukas.gif
daline CZ nejautra yra tas pats kaip epiduras- duria i nugara, tik doze vienkartine
i vena leidzia kai pilna narkoze, ja per CZ duoda tik itin extra atvejais

O pasekmes tai nu kaip- arba kai nepataiko arba kaip man dabar- amzinas radikutlitas...

Na man darė ir epidūrą ir CZ. Ir tikrai leido kažkokius vaistus į veną g.gif Dabar kažkaip jau ir pasimečiau smile.gif
Man ir dabar skauda nugarą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilytej: 29 balandžio 2009 - 09:42
QUOTE(Dovilytej @ 2009 04 29, 10:41)
Na man darė ir epidūrą ir CZ. Ir tikrai leido kažkokius vaistus į veną  g.gif Dabar kažkaip jau ir pasimečiau  smile.gif

Tai operacijos metu visad leidzia vaistu i vena, ir fiziologio skyscio labai daug- kad atstatyt prarasto kraujo kieki. Ir po CZ pirmas 12 val man labai daug laseliniu state, sake vaistus plove is organizmo, kad vaikui tektu kuo maziau. Kadangi vis tiek gulejau su kateteriu, tai dzin tie skyciai. I WC lakstyt nereikejo juk.

Bendra narkoze buna kai i vena pirma suleidziama raminamuju, o veliau deda spec kauke ant veido. Ir uzmiegi be samones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 29 balandžio 2009 - 09:54
QUOTE(ramyra @ 2009 04 29, 10:53)
Tai operacijos metu visad leidzia vaistu i vena, ir fiziologio skyscio labai daug- kad atstatyt prarasto kraujo kieki. Ir po CZ pirmas 12 val man labai daug laseliniu state, sake vaistus plove is organizmo, kad vaikui tektu kuo maziau. Kadangi vis tiek gulejau su kateteriu, tai dzin tie skyciai. I WC lakstyt nereikejo juk.

Bendra narkoze buna kai i vena pirma suleidziama raminamuju, o veliau deda spec kauke ant veido. Ir uzmiegi be samones.

Tai tiek ir atsimenu, kad suleido vaistų į veną ir paskui jau sakė, greičiau pradedam, kol dar vaikutis negavo vaistų... Aha, ir man paskui statė lašelines.
Esu turėjus operaciją su bendra narkoze, tai manau, kad dalinė yra geriau. Greičiau susiorientuoji, nei po bendros.
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 04 29, 10:41)
Na man darė ir epidūrą ir CZ. Ir tikrai leido kažkokius vaistus į veną  g.gif Dabar kažkaip jau ir pasimečiau  smile.gif

natai aisku leidzia i vena- man kazka leido kai spaudimas pradejo staigiai kristi
bet juk logiskai- i vena suleidus vaistus, kaip gali tik nuo puses saves nejausti?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2009 04 29, 18:38)
natai aisku leidzia i vena- man kazka leido kai spaudimas pradejo staigiai kristi
bet juk logiskai- i vena suleidus vaistus, kaip gali tik nuo puses saves nejausti?

Galbūt, nežinau. Kai jau prieš tai darė epidūrą, tai ir nežinau, kur suleido vaistus.
Atsakyti