Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(ernestuke @ 2009 06 21, 22:47)
Laba  mirksiukas.gif Epiduras jei kliniskai nera reikalo, o tik tavo noru-250lt  mirksiukas.gif Gimdymas susitarus per kasa oficialiai- 793lt lyg.. Nu netoli 800lt  mirksiukas.gif

Labai dėkui hi.gif hi.gif
Atsakyti
esu ne Kauniete, gimdyti atvyksiu iš Panevėžio, už ką man reikės susimokėti? blush2.gif
Atsakyti
laba diena,noriu persiregistruot i GN "Mazyli",tik va nezinau ar galiu uzserigistruot be siuntimo,mano daktare neduoda,sako gimdyk savo mieste,o musu mieste praeita sav mire naujagimis del daktaru kaltes,tai tikrai nenoriu ten gimdyt schmoll.gif kiek kainuoja registracija?ar gimdymas mokamas?ar visada uz visas praceduras reikia moket? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2009 06 21, 21:47)
Laba  mirksiukas.gif Epiduras jei kliniskai nera reikalo, o tik tavo noru-250lt  mirksiukas.gif Gimdymas susitarus per kasa oficialiai- 793lt lyg.. Nu netoli 800lt  mirksiukas.gif

oficialiai mokejau ~578 (tiksliai nepamenu, vyras mokejo), gimdziau pries dvi savaites.
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 06 22, 14:45)
oficialiai mokejau ~578 (tiksliai nepamenu, vyras mokejo), gimdziau pries dvi savaites.

jo jo, tikrai ne apie 800litu. pati pries menesiuka ten buvau nuvaziavus,tai buvo 5simtai su kazkiek,kad beveik 600... jei neklystu. bet tikrai ne apie 800:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 06 22, 12:45)

QUOTE(Raimutia @ 2009 06 22, 14:09)
jo jo, tikrai ne apie 800litu. pati pries menesiuka ten buvau nuvaziavus,tai buvo 5simtai su kazkiek,kad beveik 600... jei neklystu. bet tikrai ne apie 800:)  smile.gif

Kaip keista- praeita savaite buvau gimdymo kursuose ir tokia kaina pasake g.gif doh.gif
Papildyta:
Nu ir visgi radau stai kokia kaina paciam mazylio tinklapy:
http://www.gimdymona.../about.php?id=6
Klausimas 33 : 769.70 lt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2009 06 22, 15:40)
Kaip keista- praeita savaite buvau gimdymo kursuose ir tokia kaina pasake  g.gif  doh.gif
Papildyta:
Nu ir visgi radau stai kokia kaina paciam mazylio tinklapy:
http://www.gimdymona.../about.php?id=6
Klausimas 33 : 769.70 lt tongue.gif

nu ir kas kad parasyta, juk sakiau kad tiek mokejau, gimdziau birzelio 9 d., o kaina tada irgi tokia buvo parasyta tinklalapi ju, kad apie 800, o kai nuvykau gimdyt, kainorasti buvo 578 lt. tiek gyd ir liepe sumoket i kasa tongue.gif ir dar sake, kad nuo liepos 1 d gali buti kad reiks jau moket tuos 800 i kasa.
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 06 22, 17:03)
nu ir kas kad parasyta, juk sakiau kad tiek mokejau, gimdziau birzelio 9 d., o kaina tada irgi tokia buvo parasyta tinklalapi ju, kad apie 800, o kai nuvykau gimdyt, kainorasti buvo 578 lt. tiek gyd ir liepe sumoket i kasa tongue.gif ir dar sake, kad nuo liepos 1 d gali buti kad reiks jau moket tuos 800 i kasa.

Nu tai tada reik šnekint pilvą pigiau gimdyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2009 06 22, 14:40)
laba diena,noriu persiregistruot i GN "Mazyli",tik va nezinau ar galiu uzserigistruot be siuntimo,mano daktare neduoda,sako gimdyk savo mieste,o musu mieste praeita sav mire naujagimis del daktaru kaltes,tai tikrai nenoriu ten gimdyt schmoll.gif
kiek kainuoja registracija?
ar gimdymas mokamas?
ar visada uz visas praceduras reikia moket? smile.gif

jokio siuntimo registruojantis nereikia
registracija ~100 lt kai uzveda nesciosios knygele ir ~100 kai eini i dekreta (30sav). As nedirbau ir i dekreta nejau tai man antros imokos nereikejo moket kol kas, nzn ar nereiks susimoket kai dabar eisiu.
GIMDYMAS VISOJE LIETUVOJE YRA NEMOKAMAS. jei noresi kad gimdyma priimtu konkretus daktaras, tai kainas diskutuojama mirksiukas.gif taip pat kaina uz papildomas paslaugas, t.y. epiduras jei jis tau nebutinas, bet tu nori
uz jokias proceduras, t.y. tyrimus, moketi nereik kai esi registruota
tokia vat informacija kiek as zinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerin_ga @ 2009 06 22, 19:18)
jokio siuntimo registruojantis nereikia
registracija ~100 lt kai uzveda nesciosios knygele ir ~100 kai eini i dekreta (30sav). As nedirbau ir i dekreta nejau tai man antros imokos nereikejo moket kol kas, nzn ar nereiks susimoket kai dabar eisiu.
GIMDYMAS VISOJE LIETUVOJE YRA NEMOKAMAS. jei noresi kad gimdyma priimtu konkretus daktaras, tai kainas diskutuojama mirksiukas.gif taip pat kaina uz papildomas paslaugas, t.y. epiduras jei jis tau nebutinas, bet tu nori
smile.gif uz jokias proceduras, t.y. tyrimus, moketi nereik kai esi registruota
tokia vat informacija kiek as zinau mirksiukas.gif

labai labai aciu uz informacija,pirmadieni vaziuosiu i kauna ir uzsiregistruosiu mazylija,ten ir gimdysiu smile.gif kaip gerai kad suradau sita foruma,aciu labai smile.gif reikejo iskart i mazyli registruotis,ilgai savo mieste pas daktare lankiausiu,net 24sav,nu 25 sav pradesiu mazylije,geriau veliau nei niekada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2009 06 22, 23:10)
labai labai aciu uz informacija,pirmadieni vaziuosiu i kauna ir uzsiregistruosiu mazylija,ten ir gimdysiu smile.gif kaip gerai kad suradau sita foruma,aciu labai smile.gif reikejo iskart i mazyli registruotis,ilgai savo mieste pas daktare lankiausiu,net 24sav,nu 25 sav pradesiu mazylije,geriau veliau nei niekada 4u.gif

tikrai geriau veliau negu niekad mirksiukas.gif dar pasiskaityk apie gydytojus, gal rasi pas kuri nori prisiregistruot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerin_ga @ 2009 06 23, 11:15)
tikrai geriau veliau negu niekad mirksiukas.gif dar pasiskaityk apie gydytojus, gal rasi pas kuri nori prisiregistruot mirksiukas.gif

aciu uz patarima smile.gif va dabar ir paklausiu mergynu pas kokias daktarus jos gimde smile.gif
Papildyta:
laba diena,mergynos pasidalinkit savo nuomane apie daktarus pas kurios gimdet,patarkit pas kuria registruotis smile.gif
Atsakyti