Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Rudnosiukas @ 2009 06 29, 20:09)
sveikos,

nežinau gal jau ir pražioplinau jūsų pokalbį šita tema, bet paklausiu dar kartelį... blush2.gif  kaip dabar su mokėjimu už gimdymą? reikia į kasą mokėti ar tiesiai gydytojai su kuria tariesi, ir kiek  blush2.gif  blush2.gif

Biesas žino kaip čia iš tikro vienos į kasą moka kitos į kišenę daktaram g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2009 06 28, 17:38)
siaip tai po epiduro i reanimacija tikrai neguldo. biggrin.gif

Mane stebejo 2 val po gimdymo toj pacioj gimdykloj, bet gal del to kad daugiau nebuvo gimdanciu tai nereikejo atlaisvint.

QUOTE(Assssssia @ 2009 06 29, 17:23)
Gal kuri neseniai gimdziusi Mazylyje gali parasyti ar reikia pries gimdyma pasidaryti depiliacija ax.gif  na zinot,tos vieteles blush2.gif  pati bandau tai daryti,ne kas gaunasi...ar labai bus blogai jei TEN bus nelabai plika  blush2.gif

As buvau ten aceit apsidepiliavus kaip isejo, bet niekas nieko nesake ir net pries tai neklause ax.gif
Atsakyti
Mane domina kursai Mažylio ax.gif Kaip supratau jie kas savaitę vyskta, taip? Kaip į juos užsiregistruoti?
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2009 06 30, 15:26)
Mane domina kursai Mažylio ax.gif Kaip supratau jie kas savaitę vyskta, taip? Kaip į juos užsiregistruoti?

Vyksta treciadieniais 14 val apie gimdyma ir ketvirtadieniais 14 val apie zindyma ir naujagimio prieziura. O kas antra sestadieni vyksta paskaita kartu su teveliais nuo 10 val. Registruotis reikia tel 22-03-75. As pati siandien i juos suoliuosiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marusia:) @ 2009 07 01, 01:15)
Vyksta treciadieniais 14 val apie gimdyma ir ketvirtadieniais 14 val apie zindyma ir naujagimio prieziura. O kas antra sestadieni vyksta paskaita kartu su teveliais nuo 10 val. Registruotis reikia tel 22-03-75. As pati siandien i juos suoliuosiu. ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as budama nescia ir lankiausi mazylije pas gyditoja goberi,visai patiko nors ir interniate prisiskaiciau blogu atsiliepimu ir pradzioj buvo baisoka,bet man ji rekomendavo mano vidaus gyditoja.o gimdziau pas jo uosviene ir mazylije,priedziura tikrai patiko.ispradziu teko gulet,kaip perkele apie 2val trivietej palatoj,tai tas nelabai patiko,nes duris neuzsidarydavo ir vaiiksciodavo zmones,bet kaip paprasem vienvietes iskart perkele.ka klausem viska paaiskino,moke zindyt,del visko patare tikrai personalas buvo malonus.pries iseidami gavom dovaneliu. smile.gif pradzioj ir sake kad reiks uz viska moketis uz gimdyma 778lt i kasa,uz epidiura 185,uz papildoma lova 11lt,bet kaip israse ejom susimoket,tai pasake kad uz nieka nereik moket,tai taip ir likom be zado,bet nors sutaupem ir uz tuos pinigelius nupirkom reikiamu dalyku savo dukrytei
Atsakyti
QUOTE(lenke555 @ 2009 07 01, 19:49)
as budama nescia ir lankiausi mazylije pas gyditoja goberi,visai patiko nors ir interniate prisiskaiciau blogu atsiliepimu ir pradzioj buvo baisoka,bet man ji rekomendavo mano vidaus gyditoja.o gimdziau pas jo uosviene ir mazylije,priedziura tikrai patiko.ispradziu teko gulet,kaip perkele apie 2val trivietej palatoj,tai tas nelabai patiko,nes duris neuzsidarydavo ir vaiiksciodavo zmones,bet kaip paprasem vienvietes iskart perkele.ka klausem viska paaiskino,moke zindyt,del visko patare tikrai personalas buvo malonus.pries iseidami gavom dovaneliu. smile.gif pradzioj ir sake kad reiks uz viska moketis uz gimdyma 778lt i kasa,uz epidiura 185,uz papildoma lova 11lt,bet kaip israse ejom susimoket,tai pasake kad uz nieka nereik moket,tai taip ir likom be zado,bet nors sutaupem ir uz tuos pinigelius nupirkom reikiamu dalyku savo dukrytei

Nu va kaip pasisekė thumbup.gif thumbup.gif yra ir šiais laikais dar normalių žmonių ir daktarų, o dėl blogų atsiliepimų va ir patvirtinimas, kad paskaitei internete atsiliepimai ne kokie, o kai apsilankei viskas kitaip pasirodė mirksiukas.gif visgi realiai geriau žmogų apsižiūrėt nei vien prisiskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
o as snd klausiau savo daktares ka reik turet vaziuojant gimdyt su savim.
tai vat - gimdymo metu nestukei duoda naktinius, poto rengiamasi savais ir reikia gimdykloj turet liemenele, sake kad nenutystu krutine ir geriau gamintusi pienas.
apie kudikius sake kad kaip ir anksciau reikia gimdykloj turet savo sauskelnes, kojinytes, kepurele. taip pat sake kalba kad krize, taupo ant skalbyklos tai zadama jog renktis vaikelius reikes savais rubeliais ir ligoninej. vat kaip rolleyes.gif
Atsakyti
as praeita savaite klausiau,tai sake kad nieko nereikia,tik vilnoniu koinyciu ir sauskelniu maziukui,o man paketu ir viskas.

Papildyta:
noriu paklausti gimdziusiu mazylije, kiek ir kam davete ir pries gimdyma ar po?
Atsakyti
QUOTE(Bridget @ 2009 07 02, 10:10)
as praeita savaite klausiau,tai sake kad nieko nereikia,tik vilnoniu koinyciu ir sauskelniu maziukui,o man paketu ir viskas.

Papildyta:

Prieš 4 metus atsiskaičiau tik su daktaru ir anesteziologe pagal tada galiojusias kainas tiksliau vyras atsiskaitė, o jokiom nei ten budėjusiom sesutėm niekam nedaviau schmoll.gif aš kažkaip laikausi tos nuomonės kad jeigu duot tai tam kam reikia o ne kas parą besikeiičiančiom slaugėm už palatos pabrūžinimą ar termometro atnešimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bridget @ 2009 07 02, 11:10)

Papildyta:

As ir pries 2 sav klausiau savo giniaus tai sake tik leliukui kojnytes vilnones ir pampersu, o daugiau nieko mirksiukas.gif viska duoda jie ax.gif
O del pinigu manau tai cia jau su daktaru, dauguma jie turetu imti po visko, bet cia jau jeigu su kazkuo tariesi tai ir gali paklaust kaip kas mirksiukas.gif bent as tai manau kad reik duot po mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokios sumos siais laikas? kiek daktarei ar akuserei?
Atsakyti