Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

uz epidura ir gimdyma susimoki pats arba vyras sumoka po visko, taciau mano gimines daktariukai pasake kad keista kad mazylis kiba kokia makle suka nes mes esam draustos ir taip nebent ligoniu kasos is musu bakes nemenkas pasidaro, kadangi si paslauga ar tai butu paprastas gimdymas, planinis, neplaninis mus butu tai paslauga ir ji lietuvoje nemokama, gal mazylis sia paslauga ir yra apsiformine kitaip pvz. rinkiniai gimdymui na nzn as jua nebeieskosiu teisybes tik tiek kad tuos pinigelius labai jau norejosi daktarei duoti o ne i kasa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2009 07 28, 16:13)
Noriu tik del epiduro pasakyt - man tai dave lapeli ir pasi ejau susimoket uz epidura i kasa - cia aisku kai isleido namo...

Man atrodo, kad jie tuos pinigus, kai paduodi i rankas ten kazkaip sutvarko, kad gal net nemusa i kasa ax.gif Nu kas cia zino...
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 28, 18:49)
Man atrodo, kad jie tuos pinigus, kai paduodi i rankas ten kazkaip sutvarko, kad gal net nemusa i kasa  ax.gif  Nu kas cia zino...

Ar kuri vaziuos is kito miesto i Mazyli? Valanda kelio pvz? Nes pradeda ateit mintys, o jei nespesiu? doh.gif
Atsakyti
as matai visia ne mazyli ir nepyk Drauge tavo mintys kudlotos turejau galvoje kad ligoniu kasos is ju kaip is ligonines pelnosi schmoll.gif o vargsai tikrai daug gimdymu turi ir sunkiai dirba, slykstus tie sefai aks jiems ant galvos sedi cool.gif
Atsakyti
Georgiana lengvo gimdymo tau 4u.gif parasyk po visko kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2009 07 28, 19:49)
Georgiana lengvo gimdymo tau 4u.gif  parasyk po visko kaip sekesi smile.gif

aciukas ojoj kaip nejaukiai jauciuosi jau baime ir noras greiciau susitapatine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 28, 19:53)
aciukas ojoj kaip nejaukiai jauciuosi jau baime ir noras greiciau susitapatine doh.gif

sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 28, 20:26)
as matai visia ne mazyli ir nepyk Drauge tavo mintys kudlotos turejau galvoje kad ligoniu kasos is ju kaip is ligonines pelnosi schmoll.gif o vargsai tikrai daug gimdymu turi ir sunkiai dirba, slykstus tie sefai aks jiems ant galvos sedi cool.gif

Supykau labai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu buvo toks atvejis, kai dare echo ten man, tai tik paeme pinigus pati gyd. (ta kuri dare, ne mano) ir paskui tik graza atnese, nei cekio jokio nieko cool.gif Sakykit ka norit, cia mafija visur cool.gif cool.gif cool.gif lotuliukas.gif Man tai principe tas pats ar ten jie pasidalins, ar i kasa nes, svarbu viskas gerai butu nestuke.gif
Tik man vistiek niekas cia nepadeda - kiek tu auksiniu pinigeliu duot bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
kiek gali tiek ir duok. as daviau gydytojai 800 lt. ir akuserei 200 lt. bet dabar krize tai manau ir maziau uztektu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 28, 18:33)
Ar kuri vaziuos is kito miesto i Mazyli? Valanda kelio pvz? Nes pradeda ateit mintys, o jei nespesiu?  doh.gif

Aš žadu važiuot iš Elektrėnų ax.gif ir namie, jeigu viskas gerai žadu sulaukt, kol sąrėmiai kartosis kas kokias 6-7 min ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 29, 09:31)

Tik man vistiek niekas cia nepadeda - kiek tu auksiniu pinigeliu duot  bigsmile.gif  doh.gif

Aš daviau suapvalinusi tą sumą kokia buvo kainoraštį(daviau 800), bet tas buvo beveik prieš du metus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 28, 18:33)
Ar kuri vaziuos is kito miesto i Mazyli? Valanda kelio pvz? Nes pradeda ateit mintys, o jei nespesiu?  doh.gif

As vaziau i Mazyli is kito miesto. Man iki Kauno 250km. Sariamiukai buvo kas 3 min. Ir spejau biggrin.gif Bet mes buvom sudare plana, jeigu ka. Pakeliui buvo keli dideli miestai, tai jeigu buciau jau pradejus gimdyti arba saremiai butu nebepakeliami butumem vaziave i artimiause ligonine smile.gif
Atsakyti