uz epidura ir gimdyma susimoki pats arba vyras sumoka po visko, taciau mano gimines daktariukai pasake kad keista kad mazylis kiba kokia makle suka nes mes esam draustos ir taip nebent ligoniu kasos is musu bakes nemenkas pasidaro, kadangi si paslauga ar tai butu paprastas gimdymas, planinis, neplaninis mus butu tai paslauga ir ji lietuvoje nemokama, gal mazylis sia paslauga ir yra apsiformine kitaip pvz. rinkiniai gimdymui na nzn as jua nebeieskosiu teisybes tik tiek kad tuos pinigelius labai jau norejosi daktarei duoti o ne i kasa

QUOTE(aaagnex @ 2009 07 28, 16:13)
Noriu tik del epiduro pasakyt - man tai dave lapeli ir pasi ejau susimoket uz epidura i kasa - cia aisku kai isleido namo...
Man atrodo, kad jie tuos pinigus, kai paduodi i rankas ten kazkaip sutvarko, kad gal net nemusa i kasa

QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 28, 18:49)
Man atrodo, kad jie tuos pinigus, kai paduodi i rankas ten kazkaip sutvarko, kad gal net nemusa i kasa
Nu kas cia zino...

Ar kuri vaziuos is kito miesto i Mazyli? Valanda kelio pvz? Nes pradeda ateit mintys, o jei nespesiu?

as matai visia ne mazyli ir nepyk Drauge tavo mintys kudlotos turejau galvoje kad ligoniu kasos is ju kaip is ligonines pelnosi
o vargsai tikrai daug gimdymu turi ir sunkiai dirba, slykstus tie sefai aks jiems ant galvos sedi

Georgiana lengvo gimdymo tau
parasyk po visko kaip sekesi

QUOTE(dianele @ 2009 07 28, 19:49)
aciukas ojoj kaip nejaukiai jauciuosi jau baime ir noras greiciau susitapatine

QUOTE(georgiana @ 2009 07 28, 19:53)
sekmes Jums

QUOTE(georgiana @ 2009 07 28, 20:26)
as matai visia ne mazyli ir nepyk Drauge tavo mintys kudlotos turejau galvoje kad ligoniu kasos is ju kaip is ligonines pelnosi
o vargsai tikrai daug gimdymu turi ir sunkiai dirba, slykstus tie sefai aks jiems ant galvos sedi 

Supykau labai

Tik man vistiek niekas cia nepadeda - kiek tu auksiniu pinigeliu duot

kiek gali tiek ir duok. as daviau gydytojai 800 lt. ir akuserei 200 lt. bet dabar krize tai manau ir maziau uztektu

QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 28, 18:33)
Ar kuri vaziuos is kito miesto i Mazyli? Valanda kelio pvz? Nes pradeda ateit mintys, o jei nespesiu? 

Aš žadu važiuot iš Elektrėnų

QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 29, 09:31)
Aš daviau suapvalinusi tą sumą kokia buvo kainoraštį(daviau 800), bet tas buvo beveik prieš du metus.

QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 28, 18:33)

As vaziau i Mazyli is kito miesto. Man iki Kauno 250km. Sariamiukai buvo kas 3 min. Ir spejau