net susigraudinau ....
nuotabi istorija
sauniai papasakota, skaiciau kaip kokia drama, fainai. Linkiu nors viena karta DAR pagimdyt. Sekmes jums augant
graži istorija
Iki asaru graudulinga istorija
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 05, 23:54)
sauniai papasakota, skaiciau kaip kokia drama, fainai. Linkiu nors viena karta DAR pagimdyt. Sekmes jums augant

Ačiū už palinkėjimą, labai tikiuosi, kad jis išsipildys
Didelis dėkui visoms už gražius žodžius
faina istorija, tiesiog labai
ir tas beldimasis vaikučio su žodžiais pasaka, taip raminančiai nuteikinėjo...
nu bet nepyk pasidžiaugiau paskaičius, kad pati su 6cm į gimdyklą atlėkiau
bet tavo kančios buvo vertos to stebuklo, kaip ir visų kitų
aukit
Nepakartojama istorija
Įpač istrigo šie žodžiai: "
Mamyte, koks sunkus tas kelias pas tave! Žinau, stebuklėli mano, pakentėk, jau greitai... Mamyte, tau labai skauda?... Nesijaudink, mažuliuk, iškęsiu. Dėl tavęs pereisiu ugnį, jei reikės ir patiems velniams ragus nulaužysiu. Tu mano gyvenimo prasmė, dėl tavęs tapau kantresnė, geresnė. Myliu tave besąlygiškai. Ateik, mažuliuk, nebedelsk"
Įpač istrigo šie žodžiai: "
Mamyte, koks sunkus tas kelias pas tave! Žinau, stebuklėli mano, pakentėk, jau greitai... Mamyte, tau labai skauda?... Nesijaudink, mažuliuk, iškęsiu. Dėl tavęs pereisiu ugnį, jei reikės ir patiems velniams ragus nulaužysiu. Tu mano gyvenimo prasmė, dėl tavęs tapau kantresnė, geresnė. Myliu tave besąlygiškai. Ateik, mažuliuk, nebedelsk"
Oho, kaip ilgai neužėjau už gražius žodžius visoms padėkoti
Istorijos kaltininkė auga, protingėja, slepia velniukus akytėse ir labai mėgsta papirkinėti mamą bučkiais 
Tokios čia ir kančios
Jei noras gimdyt ne tik kad nepraėjo, o sulig kiekviena diena tik stiprėja, tai jau daug ką pasako
QUOTE(Nettle @ 2009 12 02, 01:02)
faina istorija, tiesiog labai
ir tas beldimasis vaikučio su žodžiais pasaka, taip raminančiai nuteikinėjo...
nu bet nepyk pasidžiaugiau paskaičius, kad pati su 6cm į gimdyklą atlėkiau
bet tavo kančios buvo vertos to stebuklo, kaip ir visų kitų
aukit 
Tokios čia ir kančios
labai grazi istorija