Įkraunama...
Įkraunama...

Tu jau pas mus...

QUOTE(linuse @ 2009 03 21, 22:38)
wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Pupcei 4u.gif  wub.gif

Pupcė dėkoja už baliončiką 4u.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 03 22, 07:59)
jūs tikrai dukryte pupce vadinat? g.gif

Tikėjaus tokio komentaro biggrin.gif Na, o kaip jums pačiai atrodo?
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 03 22, 10:49)
Tikėjaus tokio komentaro biggrin.gif Na, o kaip jums pačiai atrodo?

maniau kad juokaujat. bet kadangi ją tik taip vadinat, norėčiau paklaust ar čia toks vardas, ne pravardė?
Atsakyti
Puikiai aprasyta istorija! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip gera tokias skaityti! 4u.gif

p.s. keista kad zmones kabinejasi prie tokiu dalyku kaip meilus leliuku pavadinimai.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 22 kovo 2009 - 18:08
o man keista kad kai kam vos išvydus klaustuką sakinio gale kabinėjimasis vaidenas g.gif
bet gal autorė atsakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 22 kovo 2009 - 19:00
QUOTE(l'eau @ 2009 03 22, 19:58)
o man keista kad kai kam vos išvydus klaustuką sakinio gale kabinėjimasis vaidenas g.gif
bet gal autorė atsakys smile.gif

Kabinejimasi nurodo ne klaustukas, o klausimo formuluote.
Kodel jums taip staiga parupo koks autores dukrytes vardas?
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2009 03 22, 11:08)
Labai graži istorija  wub.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 03 22, 17:54)
maniau kad juokaujat. bet kadangi ją tik taip vadinat, norėčiau paklaust ar čia toks vardas, ne pravardė?

Nemanau, kad kas būtų leidę užregistruot dukrytę tokiu vardu smile.gif Ne vardas čia.

QUOTE(garbane @ 2009 03 22, 18:07)
Puikiai aprasyta istorija!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kaip gera tokias skaityti!  4u.gif

Ačiū, labai džiaugiuosi, kad jums patiko 4u.gif

QUOTE(garbane @ 2009 03 22, 19:26)
Kodel jums taip staiga parupo koks autores dukrytes vardas?

Oi, mūsų dukters vardas (tiksliau faktas, kad dukrytę vadinu Pupce) sukėlė diskusijas temose, kuriose aš net nebendrauju ir pažįstamų neturiu irnesakyk.gif Tiesiog kai kuriems žmonėms sunku susitaikyt su mintim, kad jie ko nors nežino ir padaryt nieko negali, kad sužinotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 03 22, 20:45)
Oi, mūsų dukters vardas (tiksliau faktas, kad dukrytę vadinu Pupce) sukėlė diskusijas temose, kuriose aš net nebendrauju ir pažįstamų neturiu irnesakyk.gif Tiesiog kai kuriems žmonėms sunku susitaikyt su mintim, kad jie ko nors nežino ir padaryt nieko negali, kad sužinotų biggrin.gif

tai jau tikrai tongue.gif
Atsakyti
Saunuole 4u.gif
Atsakyti
labai linksma ir grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
HA wub.gif wub.gif wub.gif be žodžių wub.gif wub.gif wub.gif taip gražiai aprašei savo istoriją thumbup.gif šaunuolė tu oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif Liunkiu jums stiprybės ir dar gimdyt gimdyt gimdyt wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti