QUOTE(Maja Di @ 2010 08 05, 15:03)
Aš tai nusprendžiau tvarkytis pas brokerius, mašiną draudžiau, tai išėjo kalba, kad jie ir draudimą bet kurios bendrovės parinks, kuris geriausai atitinka mano poreikius. Kitą savaitę susitiksiu su jais ir aptarsim. Šiaip tai sakė, kad visi draudimai neblogi, žiūrint ko nori, tik AVIVA jokiu būdu sakė nesirinkt ir dar kažkokio pamiršau pavadinimą, visai negirdėtas
kodel tokia nuomone bloga apie kitas draudimo bendroves,taip kitos daro nuolaidas ,dovanas kazkokias,bet ar draudziant gyvybe yra nuolaida??
tokie mes esam lietuviai kur pigu ir perku
stai akcija maisto prekiu parduotuveje nuleki nusiperki bet neissiaiskini kodel siai prekiai buvo suteikta akcija,tik poto namo parejes pamatai kazkoki defekta ar t.t
taip ir su draudimais buna
as pati esu kliente ir SEB ir AVIVOS as galiu palyginti ir pasakyti teigiamus variantus
SEB- aptarnavimo jokio pasirasiai sutarti 20m.ir ate mokek pinigus bet tau neisaiskina iki galo kokios salygos pas juos kaip fondai dirba ,kokie mokesciai papildomi ,viskas pasirodo tik po sutarties,musu seimai buvo atsitikes atvejis o as toks zmogus pries pasirasant isnagrineju taisykles ir tada pasirasau sutarti kur investuoju pinigus,butent vaika draudziau kaupimu plius nuo traumu ir zinojau kad yra smulkios ir stambios pas mus buvo smulki bet kai issiaiskinau koks turi buti vaikui randas kad gautume ismoka man akys ant kaktos isoko
AVIVA-draudimas gal ir brangus ,aptarnavimas super nepamirsta taves ,malonu kai paskambina konsultante ir paklausia kaip jums sekasi ar viskas gerai
nepalieka,kekvienais metais susitinki aptari savo sutarti isnaujo primena tau taisykles kokios yra kur investuoji pinigus ,kaip dirba fondai
ismokos skyriasi,cia ismokos palyginti su kitom draudimo bendrovem yra didziausios