Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvybės draudimas

QUOTE(Maja Di @ 2010 07 23, 12:09)
gal ir teisingai, juk nežinai kaip per 10 ar daugiau metų pasikeis finansinė padėtis, gali juk ir 100 litų įmoka kas mėnesį pasidaryt per didelė našta g.gif.  O dar yra Lietuvos draudimas, ar neperėmė visų sutarčių Hansa g.gif

niu nežinau g.gif ,atėjo man laiškas su sutartimis ir kvitu apmokėjimui,tai visur Lietuvos draudimą rašo
Čia Lietuvos draudimo puslapis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilijut: 23 liepos 2010 - 12:29
Sveikos mamytes, gal ka sudomintu apsidrausti seb gyvybes draudimu? minimali ymoka 100Lt
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke3 @ 2010 08 04, 23:15)
Sveikos mamytes, gal ka sudomintu apsidrausti seb gyvybes draudimu? minimali ymoka 100Lt

taip norejau seb viska tvarkytis, ale kai kredito nesuteike, nors 7m gaunu i seb darbo uzmokesti, nutraukiau su seb visus rysius ir isejau i swed, kur ir sutarti vaiko draudimo sudariau su imoka 85 lt...
Atsakyti
Aš tai nusprendžiau tvarkytis pas brokerius, mašiną draudžiau, tai išėjo kalba, kad jie ir draudimą bet kurios bendrovės parinks, kuris geriausai atitinka mano poreikius. Kitą savaitę susitiksiu su jais ir aptarsim. Šiaip tai sakė, kad visi draudimai neblogi, žiūrint ko nori, tik AVIVA jokiu būdu sakė nesirinkt ir dar kažkokio pamiršau pavadinimą, visai negirdėtas
Atsakyti
Galėtumėt padėt, tik aišku ne draudikai, kur geriausia apsidrausti gyvybės draudimu pusei metų išvažiuojant į užsienį? Dėkoju.
Atsakyti
koks pigiausias gyvybes draudimas?
Druadziantis del paskolos
Atsakyti
QUOTE(vanillasky_ @ 2010 08 16, 18:38)
koks pigiausias gyvybes draudimas?
Druadziantis del paskolos

As jau supratau, kad reikia ieskot ne pigiausio, o naudingiausio doh.gif Vyras mano buvo pasidares banke, tai kai parodem kas supranta ir paaiskino, tai doh.gif
Galiu rekomenduot jeigu kam reikia konsultacijos smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Maja Di @ 2010 08 05, 15:03)
Aš tai nusprendžiau tvarkytis pas brokerius, mašiną draudžiau, tai išėjo kalba, kad jie ir draudimą bet kurios bendrovės parinks, kuris geriausai atitinka mano poreikius. Kitą savaitę susitiksiu su jais ir aptarsim. Šiaip tai sakė, kad visi draudimai neblogi, žiūrint ko nori, tik AVIVA jokiu būdu sakė nesirinkt ir dar kažkokio pamiršau pavadinimą, visai negirdėtas

kodel tokia nuomone bloga apie kitas draudimo bendroves,taip kitos daro nuolaidas ,dovanas kazkokias,bet ar draudziant gyvybe yra nuolaida?? g.gif
tokie mes esam lietuviai kur pigu ir perku
stai akcija maisto prekiu parduotuveje nuleki nusiperki bet neissiaiskini kodel siai prekiai buvo suteikta akcija,tik poto namo parejes pamatai kazkoki defekta ar t.t
taip ir su draudimais buna ax.gif
as pati esu kliente ir SEB ir AVIVOS as galiu palyginti ir pasakyti teigiamus variantus
SEB- aptarnavimo jokio pasirasiai sutarti 20m.ir ate mokek pinigus bet tau neisaiskina iki galo kokios salygos pas juos kaip fondai dirba ,kokie mokesciai papildomi ,viskas pasirodo tik po sutarties,musu seimai buvo atsitikes atvejis o as toks zmogus pries pasirasant isnagrineju taisykles ir tada pasirasau sutarti kur investuoju pinigus,butent vaika draudziau kaupimu plius nuo traumu ir zinojau kad yra smulkios ir stambios pas mus buvo smulki bet kai issiaiskinau koks turi buti vaikui randas kad gautume ismoka man akys ant kaktos isoko

AVIVA-draudimas gal ir brangus ,aptarnavimas super nepamirsta taves ,malonu kai paskambina konsultante ir paklausia kaip jums sekasi ar viskas gerai
nepalieka,kekvienais metais susitinki aptari savo sutarti isnaujo primena tau taisykles kokios yra kur investuoji pinigus ,kaip dirba fondai
ismokos skyriasi,cia ismokos palyginti su kitom draudimo bendrovem yra didziausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lmrasiukas @ 2010 06 21, 21:35)
Apdraudziau vyra pries 2m.AVIVA LIETUVA gyvybes draudimu su investiciniais fondais, kartu sveikatos, bei nuo nelaimingu atsitikimu. Mokame i men.po 272Lt..Pildant anketa apie sveikata reikejo pamineti apie sveikatos problemas per 5 paskutinius metus. Draudeja uztikrino, kad , jei ko ir nepamename, nieko tokio, nes "kompanija rimta" imokejus pirma imoka jie patikrina ambulatorine kortele ir informuoja (jei numato)apie pakeistas draudimo salygas ARBA nurodo pasitikrinti sveikata ju paskirtoje med.istaigoje. Jokio rastiko ispejimo del galimu nedraudiminiu ivykiu negavome, sveikatos tikrintis nereikejo. Po 2m.vyrui isoperavo stuburo disko isvarza, pateikeme kompanijai prasyma del ismokos. Du menesius rinko info, sumokejome dar dvi imokas 544Lt..Gauname atsakyma, kad ismoka neskiriama, nes "pirmieji sios ligos simtomai Jums pasireiske iki draudimo sutarties papildymo. Si aplinkybe nebuvo nurodyta." unsure.gif Patys isnagrinejome vyro ambulatorine kortele, kuri nukeliavo pas ju be musu sutikimo ir randame: per paskutinius 10m.buvo du kartus lankytasi pas gyd.del nugaros skausmo:1998m.,2001m., taciau diagnoze ne disko isvarza, o lumbalgija, kitu atveju pamineta apie galima ostechondroze, taciau jokios disko isvarzos nera. Pagal ligu klasifikatoriu nugaros skausmas zymimas 54kodu,o disko isvarza 51.1 yra dvi skirtingos diagnozes. Sutartis surasyta 2008m. , turbut anketoje nebuvo pamineja, kad per

manau reikia ne imone kaltinti o konsultanta kuris blogai suteike informacija,nes taisyklese yra parasyta kokie nedraudziamieji ivykiai
Atsakyti
pasidalinkite info apie sveikatos draudima imonese. galvoju apsidrausti, domina kaip geriau, kokios kainos, lengvatos imonems ir jusu patirtis 4u.gif
Atsakyti
hm ilgą laiką nieko nežinojau apie draudimus ir turbūt kur bebūčiau nuėjus būčiau visų pasakom patikėjus..bet kai dabar tenka sužinoti daugiau apie tai, ir paskaitau kaip kažko nepasakė, nedasakė draudikai...siaubas kažkoks..bet manau kad nereiktų ieškot patarimų forumuose, gal tiesiog paskaityt kaip kam buvo iš patirties, nes kiekvieno žmogaus variantas yra individualus ir tik pasitaręs su tikrai geru ir atsakingu draudiku jis žinos kas jam geriausia ir naudingiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2010 09 06, 16:16)
kodel tokia nuomone bloga apie kitas draudimo bendroves,taip kitos daro nuolaidas ,dovanas kazkokias,bet ar draudziant gyvybe yra nuolaida?? g.gif
tokie mes esam lietuviai kur pigu ir perku
stai akcija maisto prekiu parduotuveje nuleki nusiperki bet neissiaiskini kodel siai prekiai buvo suteikta akcija,tik poto namo parejes pamatai kazkoki defekta ar t.t
taip ir su draudimais buna ax.gif
as pati esu kliente ir SEB ir AVIVOS as galiu palyginti ir pasakyti teigiamus variantus
SEB- aptarnavimo jokio pasirasiai sutarti 20m.ir ate mokek pinigus bet tau neisaiskina iki galo kokios salygos pas juos kaip fondai dirba ,kokie mokesciai papildomi ,viskas pasirodo tik po sutarties,musu seimai buvo atsitikes atvejis o as toks zmogus pries pasirasant isnagrineju taisykles ir tada pasirasau sutarti kur investuoju pinigus,butent vaika draudziau kaupimu plius nuo traumu ir zinojau kad yra smulkios ir stambios pas mus buvo smulki bet kai issiaiskinau koks turi buti vaikui randas kad gautume ismoka man akys ant kaktos isoko

AVIVA-draudimas gal ir brangus ,aptarnavimas super nepamirsta taves ,malonu kai paskambina konsultante ir paklausia kaip jums sekasi ar viskas gerai
nepalieka,kekvienais metais susitinki aptari savo sutarti isnaujo primena tau taisykles kokios yra kur investuoji pinigus ,kaip dirba fondai
ismokos skyriasi,cia ismokos palyginti su kitom draudimo bendrovem yra didziausios smile.gif

Seip manau draudimas tikrai elgiasi nesaziningai. Ypac pagal tokia suma kokia jus mokejot per menesi, buvo galima pasirinkti tikrai rimta draudimo kompanija. Mano vyras yra apsidraudes Grawe austru kompanijoj, kiek teko girdeti ten tokiu problemu nekyla. O Lietuvoj visi UAB "SEB" draudimai ir t.t. nieko verti nes privatininkas visada zes save. Jai norit gero draudimo pasidomekit Grawe, lietuvoje kompanijos konsultantai butu Eurolife. Ten jum viska isaiskons ir del grazinimo po nutraukimo ir t.t. Aisku nutraukus sutarty pirmais metais pinigu siektiek prarandama, po 10 metu atgaunami visi. bet galima tiesiog sustabdyt. Tada islauki sutarties pabaiga ir atgauni viska ka sumokejai ti su procentais. Taupykit ateiciai protingai.
Atsakyti