Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(F_A @ 2009 04 13, 14:13)
O dienos begyje lupu sonuose nesusistovi balksva juostele?

Įdomu būtų sužinoti, nuo kokių blizgių jums neatsiranda lūpų šonuose ta juostelė? smile.gif Nes man tai beveik nuo visų atsiranda...
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 12, 12:16)
blink.gif na taip atrodo blizgis

A sitas, buvau primirsus apie ji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Diamond- @ 2009 04 14, 20:30)
Įdomu būtų sužinoti, nuo kokių blizgių jums neatsiranda lūpų šonuose ta juostelė? smile.gif Nes man tai beveik nuo visų atsiranda...

kaip keista.... nes man niekada neatsiranda schmoll.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien Guerlain 'terracotta' melynaji - nu ir nelabai jis man. Kaip blizgis geras, skonis nera pasakiskas, bet man patinka (ziauriai bloga nuo saldaininiu blizgiu jau, tai sitas atgaiva). Del melynumo....na man nelabai nusviesina lupytes - daugiau permatomas su melynais blziguciais, bet jei labai noriu, tai iziuriu lengva nusviesejima kai tie blizguciai i visuma sueina... biggrin.gif Nu bet sueis wink.gif

QUOTE(-Diamond- @ 2009 04 14, 20:30)

Man seniau nuo daugelio atsirasdavo, o dabar kazkaip nei nuo vieno. Naudoju Bare Escentuals 'buxom lips', Make up for ever, Guerlain, Lancome 'juicy tubes'.
Atsakyti
as tikra reklamos auka doh.gif nusitveriau guerlain zalia blizgi wub.gif visai fainas, kaip ir kazkuri cia super mamyte rase- is pradziu uzsitepus lb matosi tas zalumas, bet veliau graziai pasiskirsto...net drauge nepastebejo kad zalias biggrin.gif zodziu kol kas manau kad pataikiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Diamond- @ 2009 04 14, 19:30)

Man ta juostele nesusistovi nuo Guerlain blizgiu (deja nuo lupdaziu atsiranda doh.gif ), Make up factory, Berlin cosmetics, Loreal Glam shine blizgiai nesusistovi smile.gif Dabar mastau, kad ta juostele dazniausiai neatsiranda naudojant ryskesniu spalvu blizgius arba skystesnius blizgius, kuriuos greit nuvalgai, tad ner kada tai juostelei atsirast lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 14, 22:32)
as tikra reklamos auka  doh.gif  nusitveriau guerlain zalia blizgi  wub.gif  visai fainas, kaip ir kazkuri cia super mamyte rase- is pradziu uzsitepus lb matosi tas zalumas, bet veliau graziai pasiskirsto...net drauge nepastebejo kad zalias  biggrin.gif  zodziu kol kas manau kad pataikiau  wub.gif

o kaip blizguciai, ar nenubyra aplink lupas dienos begyje?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 04 15, 09:54)
Man ta juostele nesusistovi nuo Guerlain blizgiu (deja nuo lupdaziu atsiranda doh.gif ), Make up factory, Berlin cosmetics, Loreal Glam shine blizgiai nesusistovi smile.gif Dabar mastau, kad ta juostele dazniausiai neatsiranda naudojant ryskesniu spalvu blizgius arba skystesnius blizgius, kuriuos greit nuvalgai, tad ner kada tai juostelei atsirast lotuliukas.gif
Papildyta:

o kokia jo kainyte gal kuri pamenat?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 04 15, 09:54)

Papildyta:

na ne...nenubyra... 4u.gif labai maloniai dengiasi, siek tiek lipnus, bet tikrai ne toks lipnus kaip YSL ... 4u.gif
Atsakyti
Nusprendziau kuri laika susilaikyt nuo Guerlain blizgiu (na viena is naujausios kolekcijos uzsisakiau, bet jis nesiskaito, nes apvalioj tubelej), nes labai pikta, kai neina iki galo isnaudot, o kaina nemaza. Kazkuri mane mokino isimt ta plastmasiuke ir tada issikabina, bet man nepavyko.... ax.gif

Vakar per akcija prigriebiau N.Y.C. balzama su spalva - tai labai patiko thumbup.gif Is iprocio (turiu tokio tipo pora vazelinu) pirsta taip jau stipriai kisau, kad tikrai issikabintu, o jis pasirodo minkstas yra lotuliukas.gif Bet labai grazi spalvyte gavosi ant lupu, tai jau rezgu minti dar nusipirkt kitu spalvu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 14, 22:32)
as tikra reklamos auka  doh.gif  nusitveriau guerlain zalia blizgi  wub.gif  visai fainas, kaip ir kazkuri cia super mamyte rase- is pradziu uzsitepus lb matosi tas zalumas, bet veliau graziai pasiskirsto...net drauge nepastebejo kad zalias  biggrin.gif  zodziu kol kas manau kad pataikiau  wub.gif

as vakar norejau ji pirkti, bet Vilniuje Akropilio Kristianoje jo nebuvo sad.gif gal kas matete kur ju yra ? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 14, 19:34)
Kristej neradau Dior Kiss lupu blizgiu,ar jie issimti is apyvartos? unsure.gif

???
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 15, 15:38)
as vakar norejau ji pirkti, bet Vilniuje Akropilio Kristianoje jo nebuvo sad.gif gal kas matete kur ju yra ?  sad.gif

AS tai uzsisakiau is USA ta zalia, nes cia ziuriu be prosvaisciu darosi ji gauti doh.gif lotuliukas.gif ***** siuo metu keturiu blizgiu laukiu doh.gif kada reikes visus sutept, nes dar namie kiek turiu doh.gif
Atsakyti