Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(Malena @ 2009 04 24, 12:15)
Kristela,grazi kolekcija smile.gif Koks spalvos nr sviesesnio Dioriuko? wub.gif

Aciu 4u.gif Ten #247 is 2008 Spring kolekcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu is Dior tokiu spalvyciu, jei kam reikia.Siaip galetu buti lipnesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 24, 12:51)
As turiu is Dior tokiu spalvyciu, jei kam reikia.Siaip galetu buti lipnesni 4u.gif

Kam nepatinka lipnus, tai cia tik privalumas mirksiukas.gif Siaip ju trukumas, kad labai trumpai laiko, spalva reikia labai daznai atnaujinti, o privalumas - malonus ant lupu ir ypatingai suteikia lygiu tupu vaizda - pasislepia visos rauksleles, nelygumai, lupos blizga kaip stiklas, bet nesimato storo blizgio sluoksnio, kaip pvz. juicy tubes - turbut labiausiai veidrodini blizguma suteikiantys blizgiai is mano bandytu bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif o man taip idomu kaip tas zalias ant lupu atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 24, 14:34)
Kam nepatinka lipnus, tai cia tik privalumas mirksiukas.gif  Siaip ju trukumas, kad labai trumpai laiko, spalva reikia labai daznai atnaujinti, o privalumas - malonus ant lupu ir ypatingai suteikia lygiu tupu vaizda - pasislepia visos rauksleles, nelygumai, lupos blizga kaip stiklas, bet nesimato storo blizgio sluoksnio, kaip pvz. juicy tubes - turbut labiausiai veidrodini blizguma suteikiantys blizgiai is mano bandytu bigsmile.gif

Nu net nezinau, nu man laiko.Tikrai nieko negaliu blogo pasakyti, apie laikyma. As tai kad ir bllizgiu dazausi, vistiek po apacia tepu vazelina, nezinau, kazkaip pripratusi esu. Jo pritariu, tikrai palygina lupu rauksleles.Man dabar kazkaip labai prilipo Chanel blizgesiukai, jau antra karta perku. Siaip YSL geri yra, tiek lipnumu, tiek laikymu.Nu bet tas medaus kvapas doh.gif nepernesu, net lauke jis man uzsiuodzia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 24, 11:57)
as bandziau  cool.gif
tubeleje nerealiai atrodo, bet tepant ka as zinau unsure.gif nubalina lupas bet nelb graziai man pasirode, gal kad kristej apsvietimas nekoks schmoll.gif

g.gif g.gif sakot nelabai?pabalina?nu taip tai man patinka kai pabalintos,kai veidas rusvas o lupos sviesiai rusvos,balsvos blush2.gif gal reik tada ir man siandien nuvaryt pasibandyt g.gif tai jei ka vakare parasysiu kaip man atrode.
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 04 24, 15:40)
g.gif  g.gif sakot nelabai?pabalina?nu taip tai man patinka kai pabalintos,kai veidas rusvas o lupos sviesiai rusvos,balsvos blush2.gif gal reik tada ir man siandien nuvaryt pasibandyt g.gif tai jei ka vakare parasysiu kaip man atrode.

aisku pabandyk, ant kiekvieno kitaip ziuris
Atsakyti
KRISTELA,
o kaip atrodo YSL tas su auksiukais? Vertas dėmesio? Gal kada pasirodytum? blush2.gif
Atsakyti
KRISTELA, grazus turtelis. smile.gif Kaip jums Guerlain blizgis tarp kitu Guerlain pats vidurinis? Nera per ryskus? 4u.gif

As siandien pagaliau gavau Dior blizgesiuka taip ilgai laukta, tai negaliu atsidziaugt. wub.gif O jau spalvytes grazumas... wub.gif
Stai toks manasis:
user posted image # 337 Coral Lame
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 04 24, 17:40)
KRISTELA, grazus turtelis. smile.gif Kaip jums Guerlain blizgis tarp kitu Guerlain pats vidurinis? Nera per ryskus? 4u.gif

As siandien pagaliau gavau Dior blizgesiuka taip ilgai laukta, tai negaliu atsidziaugt.  wub.gif O jau spalvytes grazumas... wub.gif
Stai toks manasis:
user posted image  # 337 Coral Lame

o kaip ant lupu? gal pasirodysi? as tokio kristej nemaciau rolleyes.gif
jis blizgus?
Atsakyti
Spicas, gali buti, jog Kristutej jo net nera, as is "braskiu" siunciausi.
Nusifotografavau pasidaziusi su juo, bendram vaizdui susidaryti. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 04 24, 17:54)
Spicas, gali buti, jog Kristutej jo net nera, as is "braskiu" siunciausi.
Nusifotografavau pasidaziusi su juo, bendram vaizdui susidaryti.  4u.gif

user posted image

o cia tepta kiek sluoksniu?
Atsakyti