Įkraunama...
Įkraunama...

Varikocelė

QUOTE(sol_brillante @ 2011 06 21, 18:16)
Sekmes  4u.gif
Po mano vyro oprecijos praejo 1,5 metai, bet rezultatai nedaug pasikeite, taigi, darysim IVF+ICSI  unsure.gif
Linkiu kad jusu atveju butu sekminga.

Sveikos, matau tema labai tuscia, truputi pakelsiu i virsu ir pasidalinsiu rezultatais.
Metai po operacijos, vyras operavosi 32m.
Rezultatas gereja:)
Spermiuku oncentracija 2007m. 2.28, koncentracija pries operacija(2011) A+B buvo 8 milijonai 1ml. Dabar turime 13 milijonu 1ml. Ir vietoje IVF dareme jau IUI (tik nesekminga). Bet labai tikiuosi musu rezultatai tik geres.
Linkiu to visoms ir jei patare operuotis tai tik taip ir darykite.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
niekur neradau temos apie paaugliu varikocele, tat rasau cia
antradieni, sunui (17metu) bus atliekama varicoceles operacija. pas urologa nuveze tevelis, kadangi mano vaiku tetis nieko neissiskiria is kitu daugumos vyru, jie gryzo is koncultacijos tik su lapeliu kada operuos ir kokius tyrimus tureti, daugiau jokiu ziniu blink.gif blink.gif apylinkes gyd. ir nieko nezino blink.gif o man kyla daug klausimu, tat as noriu paklausti, gal jus zinote
1. kokius daiktus pasiimti i ligonine? (zinau, kad dokumentus, tyrimu atsakymus ) o maikuciu, pizamu..?
2. ar reikia nusiskusti plaukus seklides ar pilvo sriti?
3. kada po operacijos galima stotis?
4. kada namo paleidzia?
5. ar skausminga? (skaiciai, kad ne visiems )
jei galite parasykite kuo smulkiu apie operacijos eiga karsta.gif
aciuu 4u.gif
Atsakyti
Mv operavo berods pries 4metus.paskui gere vitaminus berods profertil ar kokie ten. Apie 200lt kaina. Gal po metu pakartojo tyrima,rezultatas siek tiek geresnis bet vistiek nekoks. Gyd sake net iui gali nepavykt. Jau turejom visus vaistus skatinimui kad ruostis iui,ir ka jus galvojat,neatejo mm,pasirodo laukiuos,pastojau naturaliai. Vaistus grazinom. Dabar vaikiukui 1.5m. Ir vel pastojau,naturaliai. Tai jei daktarai siulo operuotis tai nedvejokit. Visgi stebuklu buna. Linkiu visom greiciau sulaukt savojo.
Atsakyti
Keliu temą į viršų,nejau jau niekas nesusiduria su šia problema.
Su vyru vaikiuku artimiausia penkmeti net neplanavom,pas urologa kreipėsi dėl visai kitų dalykų,tačiau sužinojom žinia apie varikocelę,dabar laukiam kada paskirs spermogramos tyrima ir tada planuosimės operacija.Abu esam pasimete,pas uošvį buvo tos pačios problemos,po operacijos pavyko sulaukti gandrų du kartus,tačiau dabar ryšiai nutruke ir daugiau informacijos gauti nepavyks.
Po kiek laiko nuo operacijos galima gyventi įprasta gyvenima,ar metams bėgant spermos kokybė blogėja ar pagerėjus išlieka tokia pati,kokios galimos komplikacijos?Vyrui dar tik 23metai.
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2014 03 26, 17:19)
Po kiek laiko nuo operacijos galima gyventi įprasta gyvenima,ar metams bėgant spermos kokybė blogėja ar pagerėjus išlieka tokia pati,kokios galimos komplikacijos?Vyrui dar tik 23metai.


Sveika, patarčiau šiuos klausimus operuojančiam gydytojui užduotį - jis tiksliausiai atsakys mirksiukas.gif Kiek pamenu, po MB operacijos negalėjom vienas kitu džiaugtis 2 sav., ir sunkiai kelti apie mėn. neleido.
Pagal gydytojus metams bėgant spermos kokybė turi tik gerėti, todėl ir liepia operuotis. O dėl komplikacijų mums nesakė, mes ir neklausėm blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Prisijungiu prie Jūsų. Mano vyrui taip pat buvo operuota varikocelė. Operavo Kauno klinikų gydytojas Mickevičius. Ligoninėje praleidome beveik visą dieną, operacija truko apie valandą, po jos vyras buvo stebimas dvi valandas ir namo. Tada 2 savaites teko susilaikyti nuo artimesnių santykių ir mėnesį laiko negalima sunkaus kelti. Po poros mėnesių mėginsime atlikti pakartotinę spermogramą-žiūrėsime, gal yra pakitimų...
Atsakyti